Skúsenosti s lekármi v ISCARE Bratislava: Diskusia a názory
Ahojte,
rada by som sa dozvedela o skusenostiach s CAR ISCARE v Bratislave. Vzhladom, ze sa mi nedari otehotniet uz 3 roky ma lekar chce poslat do tohto centra na umele oplodnenie.
Prosim o info o lekeroch a celkovom dojme v tomto centre. Myslim, ze to pomoze nielen mne ale aj ostatnym. Vdaka
Baby aj vy si predstavujete, ako budete vyzerat s bruchom, ci len ja som divna 😉 inak kolegyna zacina 7m a ma take brucho ako ked sa ja naobedujem 😀
ahojte baby prepacte mi ze som sa neozyvala, ale nejaky cas by som sem nerada chodila nechcem mysliet na zle veci keby nahodou okik , inak my sa mame super zatial vsetko ok, rastieme , a dobre nam je 😀
@fantinka ahooj nie si divna preco by moj chlap mi povedal ze si ma nevie predstavit s bruskom :D este davnejsie ale uz vie 😝 ja som sa vedela predstavit
@muchotravka166 záleží, akými ľuďmi sa obklopuješ 😉 ak si nepozeráš tie zlé veci, iba pozitívne, tak si tak aj nastavená 🙂 ja si vôbec nečítam žiadne diskusie o ketoch, neúspešných pokusoch a ivfkách...načo? Už viem toho dosť a verím, že budeme mať šťastie v máji 🙂 a už ti nie je zle? Odfoť si pupček a daj do albumu.
@fantinka jaaj moc tu nechcem zverejnovat o sebe nic prepac mi moja, nechcem aby nahodou niekto prisiel na to kto som atd koli pupceku alebo dna 😀 ale zle mi byva ale nevadi mi to, a uz sa tesim ako mi oznamite ze ste tehule tuto vsetky

@timona da sa tam vselico odflaknut to mas pravdu. Ale ani uplatok ti nezaruci ze to vyjde.