Šli by ste do štvrtého IVF cyklu?
V skratke napíšem mám za sebou 3 ivf cykly (nie vklady). 1. a 2. neúspešné. Po zmene kliniky z 3 ivf máme syna. Vždy som mala v sebe pocit že chcem veľkú rodinu ale život to zariadil inak. Zo syna sa neskutočne teším, je úžasný ale možno by som mu ešte chcela dať súrodenca. Len mám obavu z ďalšieho ivf cyklu nebude už 4 ivf veľa na ženu? Že či nemám radšej to v sebe uzavrieť, som matka, a ďalšia stimulácia a odber a cely ten proces by bol pre mna rizikový. Tuto myšlienku mám v pozadí stále. Čo by ste robili na mojom mieste?
@anonym_autor neviem preco stale pises o viere,ked ja som s vierou nic nespajala
@anonym_4e1a14 veľa žien sa tu do mna obulo práve pre to a všetky píšete anonymne ja už fakt neviem ktorá je ktorá a nestíham sledovať čísla.
Každopádne beriem to ajo liečbu, mne liečbou pomohli k tomu aby som bola tehotná a iným ženám aby donosili a nepotratili, ja tam rozdiel fakt nevidím.
@anonym_4e1a14 veľa žien sa tu do mna obulo práve pre to a všetky píšete anonymne ja už fakt neviem ktorá je ktorá a nestíham sledovať čísla.
Každopádne beriem to ajo liečbu, mne liečbou pomohli k tomu aby som bola tehotná a iným ženám aby donosili a nepotratili, ja tam rozdiel fakt nevidím.
@anonym_autor V uvodnom prispevku ale pises ze by to bolo pre teba rozikove,to nie je liecba ale naopak nicenie zdravia.
@sara07 nie je tu dovod na nahlasenie,nikoho neurazam len pisem otvorene tak ako je.ale mozes byt rozhorcena,nikto ti to neberie
@anonym_4e1a14 chod si svoje názory na ivf písať inde, nikto ta tu o to neprosil. Otázka bola smerovaná na ženy v rovnakej situácii.
A písať mi tu take že ľutuješ moje dieťa a neviem čo všetko to ti príde v poriadku? Mne teda nie.
@anonym_4e1a14 chod si svoje názory na ivf písať inde, nikto ta tu o to neprosil. Otázka bola smerovaná na ženy v rovnakej situácii.
A písať mi tu take že ľutuješ moje dieťa a neviem čo všetko to ti príde v poriadku? Mne teda nie.
@anonym_autor otazka bola na tvoju situaciu,nikde nevidim ze hladas zeny v rovnakej situacii.pytala si sa na nazor,co by zeny robili na tvojom mieste a ja som vyjadrila co si o tom myslim
@anonym_autor ja som to tak urobila, z druhého cyklu prvé dieťa, z tretieho cyklu druhé dieťa a zo štvrtého cyklu tretie dieťa. Teraz uvažujeme ešte nad jedným.
Kolko mas rokov? Aky problem?
@sara07 nie je tu dovod na nahlasenie,nikoho neurazam len pisem otvorene tak ako je.ale mozes byt rozhorcena,nikto ti to neberie
@anonym_4e1a14 a trochu ludskejšie empatickejšie by to nešlo
keby to napisal chlap budiš
ale baba
ono adminky ked nahlasia určite modré nicky to aj tak neriešia , 😂

@anonym_4e1a14 je to liečba neplodnosti.
Pozri sa ak by som nešla na ivf a nemám dieťa musím skrz moju diagnózu riešiť antikoncepciu aby som mala pravidelne krvácanie to tiež nie je ok pre vieru vieš, takze si nevyberies.
@anonym_autor neviem preco stale pises o viere,ked ja som s vierou nic nespajala