icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ericia
29. máj 2017

@mitka85 áno idem...n Čakám ešte na výsledky z endokrinológie... A idem až v júli, lebo mam prázdniny a nemusím brat dovolenku ... Len pre lieky idem skôr... Potom nemám kedy.. Držím palce 😊

ericia
29. máj 2017

@miskab veru nedá, keď si už začala stimulovať... A nechcela si počkať na výsledky i reproimunologie?

malebaby
29. máj 2017

Baby a ako to je s IVF v Reprofite, ked neni vklad? Ze zavolaju aby ste nechodili na vklad lebo sa embryo zastavilo vo vyvoji... ako sa potom plati za IVF? Poslu fakturu alebo ako?

nelly3
29. máj 2017

@malebaby
ja som si radsej predtym ako sme isli do RF zavolala aby sme zbytocne neisli, ale myslim, ze by ti zavolali a ked nie je vklad, ano poslu ti na e-mail fakturu.

malebaby
29. máj 2017

@nelly3 dakujem 🙂

zibi
29. máj 2017

@malebaby jasne chod...to je fakt dolezite najma pri ivf, aby sa ti uchytilo embryjko a tak..kludne napis potom aj IP, drzim palce

zibi
29. máj 2017

@babusik85 hlavne, ze je blastocysta 🙂
neboj, neries, hlavne, ze to ide ako ma a mas aspon embryjko .. to ostatne uz nie je v rukach tvojich , lekarov , to je uz na vyssej moci 🙂 drzim palce
intralipid si das pichnut?
inak ALA pomaha uhniezdeniu keby ze chces skusit brat

malebaby
29. máj 2017

@zibi ved to ze u nas je problem ze nemame dobre embryjka n vklad ☹ zastavuju sa vo vyvoji, niekedy ani nedojde ku vkladu vies...dakujem pekne, uz som objednana tak uvidime...estw rozmyslam ci endokrinologia moze mat suvis so zlym vyvojom embryjka?

babusik85
29. máj 2017

@zibi dakujem 🙂
no snad nam pomozu ta hore 🙂
nie, nemam intralipid, ani mi neponukali. ci sa mam opytat?
a idem uz tento piatok na KET, staci od zajtra zacat ALA? a kde to viem kupit?

zibi
29. máj 2017

@babusik85 no neviem ci to uz nie je neskoro ..kym ti to pride..musis hladat doplnky kyselina alpha lipoova
intralipid tiez moze pomoctu uhniezdeniu

hyacintka
30. máj 2017

@markomoj05
Ahoj, ako si spokojna s doktorom Vranom? Chcela by som zmenit car z BA do Brna, hladam doktora, ktory sa venuje aj zvysovaniu AMH a neposle ma hned na darovane vajicka. DIk

mitka85
30. máj 2017

@ericia Ďakujem. Aj ja budem tebe držať palce.

bykaterina
30. máj 2017

ahojte kocky ako dlho sa caka na darovane vajicka ? dik

hyacintka
30. máj 2017

@bykaterina
Darovane su ihned k dispozicii

bykaterina
30. máj 2017

@hyacintka hej super mozem cez IP nieco este ?

hyacintka
30. máj 2017

@bykaterina
Jasne pis, ja bojujem s nizkym amh.

mkatkam
30. máj 2017

Baby prosím vás keď idete na ivf v Čechách ako samoplatcov,ako sa vám podarí vybaviť interné / predoperačné vyšetrenia? To sa dá vybavit na Slovensku?platí ziadanka doktora z ciech? Ďakujem moc.

babusik85
30. máj 2017

@mkatkam v Brne netreba predoperacne.

aaangelll
31. máj 2017

@mkatkam v Brne do veku 40 rokov netreba predoperačné vyšetrenia.

miskab
31. máj 2017

Babulky mozno blba otazka, ale este som PICSI nemala , ale pravdepodobne nam to bude treba, mavali sme ICSI, chcem sa spytat bude treba obidve alebo staci len PICSI- je to tiez napichovanie spermie do vajicka + selektovanie spermii? dakujem 🙂

sussah
31. máj 2017

@miskab nas to tiez caka, ale lekar povedal ze sa este rozhodne. Myslim, ze za obe sa plati.

zuzankaa88
31. máj 2017

@miskab ja viem tak, ze pri picsi je vzdy nutne aj icsi

miskab
31. máj 2017

@sussah
@zuzankaa88 Dakujem za info 🙂

mkatkam
31. máj 2017

@aaangelll @babusik85 cauko dakujem a po 40?

gagirl
31. máj 2017

@miskab robi sa icsi a potom aj picsi..prve je vyber tych najlepsich spermii podla ich tvaru a picsi je podla toho ktore su zrele,zdrave tie sa v miske oddelia po pridani nejakej latky..aspon ked dobre viem..Picsi je lepsi pre vyber tej zdravej spermie ked je problem v spermiograme..

izzie27
1. jún 2017

@gagirl ahoj, ako sa mas?uz ti svieti pekne ciselko.☺ uz iba par tyzdnov a je to tu. moc moc drzim palce☺

laurakrauz
1. jún 2017

Ahojte, dnes som uverejnila už 9 časť skutočného príbehu dvoch žien, ktoré absolvovali umelé oplodnenie. Dúfam, že si pri čítaní oddýchnete a prinesie vám nové povzbudenie...

https://www.modrykonik.sk/blog/laurakrauz/

sussah
1. jún 2017

@laurakrauz veľmi pekne napísané príbehy. Prečítala som si ich všetky so zatajeným dychom 😉 Podobne pocity z príbehov má isté každá z nás 😃

laurakrauz
1. jún 2017

@sussah Chcela by som veľmi, aby kniha vyšla v tlačenej podobe, len ju najprv musím dopísať dokonca, sama som si tým celým prešla, počas tej cesty som spoznala veľa žien a chcela by som, aby kniha pomohla odhodlať sa a vydržať viacerým dievčatám s podobným osudom...

sussah
1. jún 2017

@laurakrauz myslim si,že je to veľmi dobrý nápad a píšeš napinavo. 😉 Držím palce 😘