Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@malebaby Ahoj, aj nám sa to stalo, ano potom ti pošlu faktúru
Babenky prosim Vas mam SOFT a chcem sa spytat PK je v cene alebo sa priplaca tych 6000 Kc ? a ak budem mat 3 vajicka tak davaju PK alebo na treti den vkladaju?
@kubulka280 ahoj, presiel uz tyzden a zatial nic neposlali a ani doktor neodpisal za tem cas...neviem preco? :-/
Baby taka smola 😖 Mam 2 tyzdne do 2.IVF a mojmu partnerovi dnes zlomila zubarka zub poslala ho rovno do nemocnice na rezanie. To asi bude na antibiotikach plus anesteza a nehovorim ani o ibuprofene a vselicom inom. Ma porazi 😢 To sa asi teraz ani neoplati ist na IVF. Co myslite?
@sussah ja by som to neriesila...bude stale z coho vyberat...a ibuprofen mu urcite neuskodi...ani anesteza...to by musel brat velmi silne antb aby sa mu zhorsil brutalne spermiogram..neboj nic...ci chces cakat 3 mesiace, kym sa mu obnovia spermie? nema to vyznam...pokial neprekona sam nejaku silnu infekciu...netreba ivf odkladat...drzim palce
Ahojte dievčatá.. Tak dnes som si bola pre výsledky na endokrinológii.. Teraz je mesiac čo užívam Dheu.. Na krvi som bola po dvoch týždňoch užívania... Strašne mi vyskočil hormón DHES.. Hľadala dôvod toho zvýšenia.. Som jej povedala co beriem... Ze okamžite vysadiť... Tej DHEI som najviac verila že mi pomôže skvalitniť a možno aj viac vajíčok... Co teraz?
Dievcata, hlasim ze jedna xb1 uz je v brusku a 3 v mrazaku. Fakt ze super uspesny soft. Verim ze aspon jedna z nich je ta spravna a bude uspesna. Keby boli vsetky, kupime minivan 😉 Este 9 dni cakania, nastastie ma teraz moj prvy reprofitacik tak zamestnava, ze nemam absolutne cas sledovat ci ma niekde nieco pichlo a co to moze znamenat a kedy uz budem testovat. Vdaka mu za to, lebo inak by boli tie dva tyzdne neznesitelne, zazila som to.uz velakrat.
@sussah skus napisat na slavka.blaskova@vszp.sk, ajona riesi tieto ziadosti, mne vzdy ochotne odpisala.

@izzie27 ahoj..dakujem,mam sa celkom dobre,az na mensie tazkosti ako palenie zahy,obcas mi pride tak zle,ale viem ze to v tehu je normalne..🙂Teraz sice ma trapi ruka,asi od chrbtice,zajtra idem neurologovi lebo neprechadza to..Ale inak je vsetko o.k:slight_smile:Verim ze to tak aj ostane aspon do 38tt..😉Vy ako sa mate s malinkou?vsetko ok?😍