icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

gagirl
1. jún 2017

@izzie27 ahoj..dakujem,mam sa celkom dobre,az na mensie tazkosti ako palenie zahy,obcas mi pride tak zle,ale viem ze to v tehu je normalne..🙂Teraz sice ma trapi ruka,asi od chrbtice,zajtra idem neurologovi lebo neprechadza to..Ale inak je vsetko o.k:slight_smile:Verim ze to tak aj ostane aspon do 38tt..😉Vy ako sa mate s malinkou?vsetko ok?😍

kubulka280
1. jún 2017

@malebaby Ahoj, aj nám sa to stalo, ano potom ti pošlu faktúru

izzie27
2. jún 2017

@gagirl no my sme uz konecne od vcera doma po 3tyzdnoch. Mali sme problemy s krvoum Maly beha okolo sestricky.😊

miskab
3. jún 2017

Babenky prosim Vas mam SOFT a chcem sa spytat PK je v cene alebo sa priplaca tych 6000 Kc ? a ak budem mat 3 vajicka tak davaju PK alebo na treti den vkladaju?

mina85
3. jún 2017

@miskab PK nieje v cene,prirataj si 6000 kc. Ja som mala tiez 3 vajicka a robili mi PK

miskab
3. jún 2017

@mina85 a este plu nam budu robit tie testy na pohlavne choroby to je 150 eur? a budu nam ich robit aj ked ich mam spravene tu na svk ? v marci nam ich robili... to v RF neakceptuju ?

gagirl
3. jún 2017

@izzie27 jeej dufam ze uz je vsetko v poriadku..Tak bracek je urcite prekvapeny co ste mu to domov priniesli😉

izzie27
4. jún 2017

@gagirl tak bol prekvapeny. hlavne ked ma zbadal po 3 tyzdnoch. Nevedel ci si mysliet. Teraz nas vola ked Hanka place,pomaha prebalovat.....

mina85
4. jún 2017

@miskab toto ti neviem povedat . Nam ich robili v marci a teraz boli este platne, uz si nepamatam kolko to vtedy stalo

nelly3
4. jún 2017

@miskab
tie test na pohlavne choroby co vyzaduju v RF platia 2 roky a ked ich mas urobene na SK ta u nich neplatia, stoja 2000czk/osoba, takze spolu 4000czk.

gagirl
4. jún 2017

@izzie27 zlatucky pomocnik.🙂.tak si uzivajte malinku..vela zdravicka vam prajem vsetkym😘

malebaby
5. jún 2017

@kubulka280 ahoj, presiel uz tyzden a zatial nic neposlali a ani doktor neodpisal za tem cas...neviem preco? :-/

sussah
5. jún 2017

Baby taka smola 😖 Mam 2 tyzdne do 2.IVF a mojmu partnerovi dnes zlomila zubarka zub poslala ho rovno do nemocnice na rezanie. To asi bude na antibiotikach plus anesteza a nehovorim ani o ibuprofene a vselicom inom. Ma porazi 😢 To sa asi teraz ani neoplati ist na IVF. Co myslite?

sobka
5. jún 2017

@sussah ja by som to neriesila...bude stale z coho vyberat...a ibuprofen mu urcite neuskodi...ani anesteza...to by musel brat velmi silne antb aby sa mu zhorsil brutalne spermiogram..neboj nic...ci chces cakat 3 mesiace, kym sa mu obnovia spermie? nema to vyznam...pokial neprekona sam nejaku silnu infekciu...netreba ivf odkladat...drzim palce

sussah
5. jún 2017

@sobka ďakujem za povzbudivé slová 😘 Asi to fakt zbytočne nebudeme odkladať ...on si teraz chudák kvôli IVF ani nurofen nechce dať.

sobka
5. jún 2017

@sussah presne!! treba bojovat..a vsetko okrem sauny absolvovat..pit..jest moze😊 aj nurofen kludne..neboj

sussah
5. jún 2017

@sobka asi som sa len zbytočne vyplasila. Mala by som sa ukľudniť skôr ako nejaké ivf začne 😀 a nestresovat sa zbytočne.

ericia
6. jún 2017

Ahojte dievčatá.. Tak dnes som si bola pre výsledky na endokrinológii.. Teraz je mesiac čo užívam Dheu.. Na krvi som bola po dvoch týždňoch užívania... Strašne mi vyskočil hormón DHES.. Hľadala dôvod toho zvýšenia.. Som jej povedala co beriem... Ze okamžite vysadiť... Tej DHEI som najviac verila že mi pomôže skvalitniť a možno aj viac vajíčok... Co teraz?

ina7
7. jún 2017

Dievcata, hlasim ze jedna xb1 uz je v brusku a 3 v mrazaku. Fakt ze super uspesny soft. Verim ze aspon jedna z nich je ta spravna a bude uspesna. Keby boli vsetky, kupime minivan 😉 Este 9 dni cakania, nastastie ma teraz moj prvy reprofitacik tak zamestnava, ze nemam absolutne cas sledovat ci ma niekde nieco pichlo a co to moze znamenat a kedy uz budem testovat. Vdaka mu za to, lebo inak by boli tie dva tyzdne neznesitelne, zazila som to.uz velakrat.

hariet
7. jún 2017

@sussah ahoj, nestresuj sa zbytocne 🙂 Ked mate 2 tyzdne do ivf, uz to mate schvalene od poistovne? Viem, ze sme obe riesili to iste...

sussah
7. jún 2017

@hariet no nie este cakam na papiere. Dnes je to 19 den co som poslala papiere do poistovne, tak dufam ze to dojde tento tyzden lebo buducu sobotu mi zacinaju MS, ked dojdu na cas. A ty uz to mas schvalene?

hariet
7. jún 2017

@sussah ja este tiez nie, tak si velmi nerobim nadeje, ze tento mesiac, skor to vidim na ten jul 🙂 tak drzim palce, nech papiere pridu co najskor aby ste stihli este tento mesiac

sussah
7. jún 2017

@hariet a ty si kedy posielala? Lebo ze vraj zahranicne by mali schvalit do 2 tyzdnov.

babusik85
7. jún 2017

@sussah skus napisat na slavka.blaskova@vszp.sk, ajona riesi tieto ziadosti, mne vzdy ochotne odpisala.

sussah
7. jún 2017

@babusik85 vdaka za tip, ihned jej idem pisat, ze ci to uz poslali 🙂

gagirl
7. jún 2017

@ina7 drziiim palce nech je vklad uspesny..drzte sa❤

miskab
7. jún 2017

@ina7 Ahoj ja idem v sobotu na vklad 🙂 zajtra mam volat ako sa vyvijaju, kolko si mala vajok? Ja som mala tiez Soft a mala som 10 vajok 8 sa oplodnilo 🙂

ina7
7. jún 2017

@miskab 6 folikulov, 5 zrelych, 4 embrya

sussah
7. jún 2017

@miskab
@ina7
tak to mate peknu urodu pri Softe 😉

miskab
7. jún 2017

@ina7 a mozem sa spytat kolko ta to stalo Soft? a mali ste ICSI ? mi mame aj ICSI + PICSI ... a plazili ste v ceskych korunach ci v eurach?