Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@ericia to by zaujímalo aj mňa, o dva týždne ideme na prvú konzultáciu, tak sa na to budem isto informovať 🙂
@evaachesa v reprogenesis to robia, majú to aj na stránke 🙂
@evushka007 fiiha tak to som teda prekvapena 🙂 aj si to uz vyuzila? A kolko sedeni odporucaju pred transferom?
@evaachesa ja nie, nebola som tam, len som to videla na stránke. Ale vraj to má super výsledky a zvyšuje to šancu na ujatie sa embryjka po vklade. Skús pokukať ich stránku, tam je viac info.
@evushka007 no ja som bola pred vkladom 2x na akupunkture no nepomohlo...
@mimika1973 ano uz mame a radi by sme isli este raz 🙂
Baby fakt mi niktora neviete povedat ci preplaca poistovna aj soft? ci sa mi vobec oplati vypisovat a posielat papiere? na zaklade coho sa rozhoduju? schvalila a preplatila Vam niektorej poistovna aj soft stimulaciu?
@zimik ahoj. Idem vyuzit ze si taka informovana ohladom preplatenia. davala si si normalnu stimulaciu alebo soft? kde si nasla tie vsetky papiere? je potrebne aby aj Reprofit nieco vypisal? alebo len gynekolog?
Prosim povedz mi strucne postup lebo tapam. Kolko ti to vsetko trvalo? Podla toho co pises tak tomu Petrenkovi to ani nemusim posielat lebo to zamietne, nie?
Budem vdacna za odpoved
@jalaura petrenkovi to poslať musíš, bez jeho vyjadrenia to rovno pošle poisťovňa nazad. On ti to síce zamietne ale z toho si nerob hlavu, lebo aj tak to schvaľujú. No bez jeho razítka to skrátka nejde nech už tam napíše čo chce 🙂
@ericia jeeej tak toto si ma velmi potesila. aj ja mam VSZP. Takze mam poziadat Reprofit o papiere a oni uz budu vediet co poslat? Kolko ti poistovna preplatila? A posledna otazka🙂 - kolko toto vsetko trvalo. Radi by sme isli v aguste na IVF tak ze ci stihame:D.
si strasne zlata ze si odpisala.
@evushka007 OK dakujem za info. a kde ho najdem? resp. aku ma adresu? na tu Antolsku?
@ericia ahoj. Prosím Ťa, Ty si musela vyčerpať 3 x IVF v SR a až potom si išla na SOFT do CZ, alebo ako to funguje ?
@jalaura áno tam 🙂
@jalaura tak ako baby píšu, Petrenkovi (na Antolskú) musíš poslať. Ten má na schválenie 10 pracovných dní a poisťovňa tuším mesiac (mne Union schválila už za týždeň, je to individuálne...) Z Reprofitu mi papiere prišli tuším cca do dvoch týždňov od vyžiadania. Teraz je obdobie dovoleniek a všetko sa môže naťahovať. S tým augustom asi veľmi nerátaj... Ale možno budeš mať šťastie a všetko ti rýchlo poposielajú, veď uvidíš. Každopádne držím palce nech to máš čím skôr schválené.
@michellevendero, nie nemusíš vyčerpať 3x IVF na SR. Ty máš celkovo 3 cykly, na ktoré ti prispieva poisťovňa. A je úplne jedno, kde sa ich rozhodneš využiť, či na SR či v zahraničí.
@michellevendero ja som všetky tri mala v Brne... Prvé klasické ivf, druhý soft a teraz idem na darované vajíčka... Všetky tri mi poisťovňa schválila...
@ericia môžem poprosiť koľko cca € ste platili ?
@michellevendero
@jalaura platili sme okolo 1100 eur... Píšem cenu Minimálnej soft stimulácie... A mali sme iba jedno získané vajíčko... Preplatili mi okolo 800 eur...
@ericia a klasické IVF je cca koľko € ? To si mala dlhý protokol ?
@michellevendero klasické som mala krátky protokol, ale mala som iba dve vajíčka...tam je iná cena, keď ich je vuac... Platila som 2400 a vrátili mi 1800..
@ericia a prosím Ťa 🙏🏻 čím Ťa stimulovali pri IVF krátkom a pri IVF soft ?

Ahojte dievčatá neviete či robia v reprofite akupunktúru? Ďakujem ☺️