icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

simik411
14. apr 2019

@leontinka27 ajoj tak musíš napísať mail ze chceš ket koordinátorke alebo dr. A podla toho ci pôjdeš v prirodzenom cykle alebo v stimulovanom ta budu navigovat, kontrola určite okolo 11dna cyklu ci je folikul a sliznica keď estrofem budeš brat tiež kontrola musí byť niekedy v polke a dohodnete sa kedy ket.. Myslím ze sa to zmeniť nemohlo nejako za roky, kontrolu môže aj tvoj dr ak je ochotný stačí im napísať koľko mm ma folik a sliznica.. Napíš mail a odpisu co ďalej 🙂ket stojí tuším 350e ešte som nemala ale majú to stránke ich veľa šťastia

vecicky32
14. apr 2019

@simik411 no dr. to myslel tak, ze po tej zime je asi telo take oslabene, ze asi preto ze si vsimol, ze ich bolo tych potratov na jaro akosi viac.
Jeeej tak tiez mate vela mrazacikov, super. Vyjde nam to dufam obom, musi 😉🙏. A kedy sa chystate na dalsi vklad?

simik411
14. apr 2019

@vecicky32 ale na druhej strane na jar všetko pučí, kvitne, rastie, rodí sa 😁😁😁 hehe jar je plodná sama o sebe ale jasne je to hlavne o tom ako žena aj cíti ci je čas ci počkať ja som to minule trochu uponahlala asi rychlp rýchlo a to aj bolo už nie som taká pazrava. 🤗

zimik
14. apr 2019

@vecicky32 možno je to kvôli vitamínu D. Jeho nedostatok môže spôsobovať potraty. A keďže v zime je málo slnka, veľa ženám v tomto období chýba 🤔

vecicky32
14. apr 2019

@simik411 tak to je pravda 😁 no ja by som najradsej aj hned 😂

vecicky32
14. apr 2019

@zimik mozne je aj to. Aj ked ja som potratila cez zimu. To asi clovek neovplyvni, asi ked sa to ma stat tak to moze byt hocikedy. Clovek nevie ako urobi lepsie. Ale hlavne musime vsetky mysliet pozitivne a verit, ze to pride v ten pravy cas 🙏😉

simik411
14. apr 2019

@vecicky32 ak to Decko môže byť ja som ho mala malo potom mi robili testy bol deficit ale už ho mám aj viac nie veľmi veľa ale užívala som swanson 5000 a hneď bum 💥 😀možno aj to vtedy zlyhalo 😕 no tak choood ci budeš čakať keď cítiš nemáš záruku ze v lete to vyjde určite nikdy nevieme treba skúšať len nič iné.. Aj ja sa chystám do leta určite

zimik
14. apr 2019

@simik411 @vecicky32 ja som brala Devit a vklad som kvôli nízkej hladine déčka o mesiac odložila. Teraz už mam hodnoty v poriadku, zajtra nás čaká KET 😊

simik411
14. apr 2019

@zimik waawawwa silno budem držať prsty moc moc moc.Ja som to Decko podcenila asi nejako a ešte bol aj október no. Naposledy som mala 46hodnotu co je OK, sem tam si dám ešte vit ale nie denne aby není moc veľa tiež není dobre. . Budu dlhé dní čakania už na to myslím aj ja ah ci testovať ci čakať minule som vydržala azzz 4 dní 😂a hneď testy a boli //.. Tak prajem krásny začiatok tehulkovania a čakám super spravicku o dva týždne cca 😍

zimik
14. apr 2019

@simik411 ďakujem 😊. Tiež neviem koľko vydržím s tým testovaním. Testy už mám nakúpené 😉

simik411
14. apr 2019

@zimik 😀😀😀pfuj pfuj verím ze tento rok je náš ak nám nevyšiel ten minulý 🤗 výdrž aspoň týždeň to stačí 😁drzkaj sa cmuk posielam stasticko 🍀

elimu
14. apr 2019

@sobka ja mám gonal, darujem. Expiracia je 4/2019. Už som sa ho chystala zobrať do lekárne, ale ak s ním môžem niekomu pomôcť, rada pomôžem😉

simik411
14. apr 2019

@sobka ajoj na mam puregon píš IP ak treba 🙂🙂

mima000
14. apr 2019

@vecicky32 my sme boli davnejsie a odmietli ani cent..brno bolo nase prve ivf,svk som vobec neskusala.. Strata casu a penazi

vecicky32
15. apr 2019

@simik411 no asi budem musiet vyskusat vitamin D este a uvidime 😉. A mozno pojdeme na vklad v tom istom case 😁.

vecicky32
15. apr 2019

@zimik 😍 tak to aj ja moc mooooc drzim päste, hlavne vela relaxu a kludu. A o dva tyzdne // ❤️. Budem cakat spravicku 😉. Kolko mrazacikov idete vkladat?

vecicky32
15. apr 2019

@mima000 tak to som prekvapena. Nam to sice Petrenko zamietol, ale dovera odsuhlasila. Musela som im dat vsetky potvrdenia, vsetk recepty poslat a preplatili nam necelu polovicu. Pri druhom vklade by som to asi skusila na vasom mieste este raz. A dufam, ze ti to preplatia aspon ako nam ✊😉 a hlavne aby vklad vysiel 😉

zimik
15. apr 2019

@vecicky32 ideme vkladať jedno ❤️. Ďakujeme 😊

vecicky32
15. apr 2019

@zimik uz sa tesim aj za teba ako nam napises ze tam su //, urcite to vyjde. Musiii 😁.

simik411
15. apr 2019

@vecicky32 jj ja som to tiez brala ved to asi neni az take dolezite ale vraj je ktovie no.. radsej aby to je ok ako malo ..kup si a preventivne papaj akurat nejaky mesiac to by malo stacit urcite aby je norma plus uz slniecko vykuka takze aj z neho ho bude uz dost 🙂

leontinka27
16. apr 2019

@simik411 ďakujem veľmi pekne

mkatkam
Odpoveď bola odstránená
daniela2707
17. apr 2019

@mkatkam ahoj, prosím ta, nevieš mi povedať cca cenu za každý ďalší vklad, ak sa prvý pokus nepodarí, myslím KET, ak budeme mať mrazacikov. Písala som otázku aj koordinátorke do Reprofitu, ale ta mi poslala cenník, kde neviem akú položku mam pozerať. Ci to náhodou nevieš. Dakujem🙂

mkatkam
17. apr 2019

@daniela2707 ahoj veru neviem lebo ja som kvôli komplikáciám ET nemala hoci som to mala zaplatené v rámci cyklu a tak potom mi urobili ket zadarmo,keďže som platila ten ET.

ericia
17. apr 2019

@daniela2707 ahoj.. Ja som bola dva týždne späť a je to za KET 9000 českých

simik411
17. apr 2019

@ericia ajoj a vysledok? su // ? 🙂

ericia
17. apr 2019

@simik411 ešte neviem 🙈 zajtra idem na krv... Po tých sklamaniach čo mám za sebou nemám odvahu testovať 🙈🙈

simik411
17. apr 2019

@ericia bozinku to teda klolbuk doleee.. a pocity nejake tocaky hlavy to som mala riadne hned som vedela ze sa deje nieco aj unava hned prisla heh.. boze strasneee drzim prsty kks viem ze dlho dlho uz tahate .. juj bodeeee pfuj pfuj :D

mkatkam
17. apr 2019

@ericia budem držať palce.uplne chapem.ja som posledny raz už netestovala priebežne už som nemala silu. Až keď mi prišiel ten automaticky email z brna,že aký je test,vtedy som išla do obchodu kúpiť úplne s nechuťou a strachom a muž má potom donutil testnut že veď čo už..

orchidea1986
17. apr 2019

Ahojte, je tu niekto, kto si dával schvaľovať niekedy teraz žiadosť do VšZP? Ako dlho to trvalo? Majú na to 15 dní, tak mi povedala pani čo má na starosti zahraničnú liečbu, vravela že mi zavolá a zatiaľ nič, zajtra je posledný deň. V utorok po veľkej noci som objednaná predbežne že si pôjdem po lieky. Neviem, či si po nich budem môcť ísť a faktúru mi dajú až po schválení, samozrejme stimulku viem, že môžem začať až keď príde schválené. Ms mám dostať koncom mesiaca. Ďakujem.