icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

rada2002
5. máj 2019

@babikadaska ja verím že sa mi uchytí aspoň jedno. Partner mi zatiaľ vôbec nepomáha robi od rána do večera ale aj tak mi zatiaľ nepomáha aj keď niekedy vidí že pomoc potrebujem zvlášť keď sa potrebujem postavit na nohy lebo z toho lieku mám veľmi slabé nohy. No uvidím snáď sa zmení a keď nie mám tu blízko matku na ktorú sa môžem spoľahnúť. Partner všetko necháva na mňa čo ma niekedy mrzí.

spurky
5. máj 2019

Ahojte je tu niekto kto ide do reprofitu v juni prvy krat?

babikadaska
5. máj 2019

@rada2002 drzim prsty pri rozhodovani. Ja som ti vypisala tie negativa, pretoze pre mna bolo vsetko nove a neocakavane. Pozitiva - jedno tehotenstvo - dve deti, parada. Milujem ich.

simik411
5. máj 2019

@zimik ajoj, no aky výsledok jee, su //? Verím ze áno 😊

daniela2707
5. máj 2019

@spurky ahoj, ja idem koncom júna pre lieky a zač. júla začínam stimulovat.

daniela2707
5. máj 2019

@rada2002 ty to zvládneš, sme bojovníčky!Chlapi sú egoisti.

luciag2809
5. máj 2019

@spurky ahoj, my ideme s manzelom tiez v juni, sme objednani k Dr. Pospisilovej 🙂

spurky
5. máj 2019

@luciag2809 ahoj 🙂my ideme na prvu konzultaciu lebo tu v iscare uz nemam nervy aby ma za 5 min vysettili a poslali prec....

spurky
5. máj 2019

@daniela2707 a aky mas zatial z nich pocit?

rada2002
5. máj 2019

@daniela2707 tak to máš pravdu. Rada by som si to s nimi vymenila a chcela by som vidieť ako by oni reagovali a prežívali aspoň jedno ivf namiesto nás. Posr.li by sa ( s prepáčením). Mali by nás za toto všetko nosiť na rukách.

rada2002
5. máj 2019

@luciag2809 my k nej chodime už 5 rokov. Teraz mi ide v utorok robiť vklad.

daniela2707
5. máj 2019

@spurky noo, zatiaľ ma len všetko čaká. Komunikujem mailom s lekárom a koordinatorkou. Netreba očakávať, že ťa budú obskakovat, či ako to nazvať. No myslím si, že lepšie ako centra na Slovensku. Ideš s vlastnými vajíčkami? A koľko máš rokov?

mima000
5. máj 2019

@spurky ja iden prvy krat v juni

luciag2809
5. máj 2019

@rada2002 ak sa smiem spytat, kolky vklad uz ti bude robit? My sme najprv dostali teramin u Dr. Franka, ale kedze vtedy uz sme mali nieco ine, posunula sa nam prva konzultacia az na jun a to uz nas koordinatorka objednala k Dr. Pospisilovej...tak dufam, ze sme si s tou zmenou terminu nepohorsili...

zimik
5. máj 2019

@simik411 ahoj, žiaľ nie 😢. Ideme skúsiť znova...

luciag2809
5. máj 2019

@spurky my sme sa hned rozhodli pre Brno, hlavne po recenziach na ine CAR. Tiez sa asi uz potrebujeme po 2 rokoch snazenia a 3 neuspesnych IUI posunut dalej...

rada2002
5. máj 2019

@luciag2809 ja to uz nepocitam. Vela

luciag2809
5. máj 2019

@rada2002 aj vam zistili nejaky problem, preco sa nedari?

rada2002
6. máj 2019

@luciag2809 no teraz nám zistili celularna odpoveď voci spermiam partnera. Preto beriem Dexametazon ale výsledky sú už v poriadku a ja verím že to vyjde. Idem vložiť 2 embrya ale darované. A ten Dexametazon ak vyjde vklad budem brať min. Do 3 mesiaca. To mi povedala imunológia Dzurilova.

simik411
6. máj 2019

@zimik ah,to ma mrzi verila som ze sa podari.. drzimm prsty treba bojovat.kolko mate mrazacikov este prepac urcite sme aj o tom pisali alebo si tu pisala len tolko info ze sa mi to miesa 🙂

e1i
6. máj 2019

@mima000 dr Strakova je uzasna. Nemusis sa bat,vsetko zodpovie

mima000
6. máj 2019

@e1i ty si prva, ktora mi o nej napisala 😊.. Uz som sa bala ze ku komu ma to objednali ked ju nikto nepozna 😉

spurky
6. máj 2019

@daniela2707 ja mam 30 len pred 3 rokmi mi zistili endometriozu no doktor ma furt presviedcal ze stale mozel otehotniet no yz nemam nervy na to cakat a tri roky je uz fakt vela. V iscare mi povedali ze svajicka mam dobre aj vsetko ostatne len ta blba endometrioza.....

spurky
6. máj 2019

@luciag2809 my sme mali len jedno IUI pri druhom mi jedna doktorka povedala ze je to len o 2% vacsia sanca ze sa podari ako pri pohlavnom styku... Tak mi bolo luto davat dalsie peniaze na to....ja sa len bojim ako to bude s preplacanim penazi...

spurky
6. máj 2019

@mima000 a kedy mas termín? Mna trosku zaskocila pani ked povedala ze je cakacia doba 2 az 3 mesiace,ale dufam ze tam bude lepsi pristup ako v iscare

mima000
6. máj 2019

@spurky ja idem 7.6. A nactermin som cakala cca 5-6tyzdnov..myslim ze reprofut je dobra volba, precitala som tu straaasne vela stran 😁😁😁😁

laurazma
6. máj 2019

@mima000 ja mam prvu konzultaciu v RF s dr. Strakovou 24.5. 🙂 tak som zvedava

mima000
6. máj 2019

@laurazma daj mi potom info ci si bola spokojna😉😉

laurazma
6. máj 2019

@mima000 jaasneee 🙂

ericia
6. máj 2019

@mima000
@laurazma strakova je fakt úžasná doktorka. Ja k nej patrím.. Budete spokojne a nou 😉