icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

zuzumajko
18. aug 2019

@vycky ahojky. musi ist opat na spermiogram. To su uz stare vysledky. To vam inak na konzultaciach mohli povedat 🙂

vycky
18. aug 2019

@zuzumajko 😑to mohli. Ďakujem veľmi pekne.

milaja
18. aug 2019

@bora1 ahoj aj ti povedali že máš doniesť nejaké výsledky? Možno aj čerstvý spermiogram? Ja len rozmýšľam či manžela neposlem do iscear? Starý ma 4 roky.

bora1
18. aug 2019

@milaja ahoj, mám doniesť všetky papiere čo mám z ivf-jek, imuno, HP, spermiogram...., ja to mám z januára, takže to stačí. treba sa spýtať, no 4r. sú dosť.

milaja
18. aug 2019

@bora1 však to. Skúsim tam zas zavolať a este raz sa spýtam. Bola tam taká zaneprázdnená veľa krát mna nechala čakať a po mimo si niečo vybavovala

bora1
18. aug 2019

@milaja ja som objedaní nemala žiadny problém.

mima000
20. aug 2019

Dievcata, mam otazku.. Dnes mam 4.den po opu cize zajtra by mal byt transfer, lenze v reprofite si mam vyvoj embrii pozerat cez web 1.,3. a 5.den.. uz iba tieto dni pozeraju ako sa vyvijaju.. Vy ste to tiez tak mali a isli ste do brna aj ked ste nevedeli ci nejake embyo prezije? Zajtra vyrazame dost skoro rano a to mi urcite dovtedy nikto neda info a nerada by som sa v polke ceste otocila a isla domov.

evushka007
20. aug 2019

@mima000 aj my sme to mali presne takto, šli sme na "blink" ako sa hovorí

80katka
20. aug 2019

my sme mali transfer vzdy neskorsie(vzdy som ich poprosila o termin o co najneskorsiu hodinu...vysli mi v ustrety prave kvoli tomu skoremu cestovaniu, ale to bol reprogenesis...ale v podstate je to jedno, ktore car, myslim, ze vsade v cechcach su ustretovi), takze ,ja som s nimi bola dohodnuta, ze ak sa transfer zrusi, budu mi hned rano volat. neskusis si to takto zajednat?aspon nebudes mat nervy

mima000
20. aug 2019

@80katka ony mi uz pri opu dalu termin presnu den a hodinu 😕.. Ja som vobec netusila ze to takto maju.. V inom care mi davali info o embryach kazdy den

mima000
20. aug 2019

@evushka007 ani si im nevolala predtym? Ja uz rozmyslam ze im brnknem a popytam sa

80katka
20. aug 2019

@mima000 ved aj mne, povedali hned termin a hodinu, ale ja som sa ich spytala, ci ma nemozu dat neskor a aby mi volali ak bude transfer zruseny a nebol problem...nic nedas za to ,aby si im zavolala a spytala sa a drzim palce, nech vam to vyjde🍀

mima000
20. aug 2019

@80katka dakujem 😉 budem rada ak pride k transferu

evushka007
20. aug 2019

@mima000 ja nie, ale zase my to máme hodinu do Brna, čiže je to iné riskovať ako keď cestuješ na dlhšiu vzdialenosť.

mima000
20. aug 2019

@evushka007 jo jasne, to mas vyhodu 😉

zimik
20. aug 2019

@mima000 zavolaj a nechaj sa prepojiť rovno na embryologiu. Oni ti povedia ako to s tvojimi embryjkami vyzerá...

evushka007
20. aug 2019

@mima000 ja by som súhlasila s tým čo písala zimik, skús tam cinknúť a uvidíš čo povedia.

nyotta
20. aug 2019

@mima000 Ja som to riešila v máji. V pondelok mal byť vklad a volala som im v nedeľu. Volal mi Dr. Frank, že si všetko preveril u embryologa. Samozrejme nemôže povedať na 100 %, že vklad bude ale že zatiaľ sú 2 embrya, ktoré sa vyvíjajú správne a že by z toho malo niečo byť. Síce sme et zrušili z iného dôvodu ale naozaj boli vhodné na vklad. Len pravda je, že my sme mali Geri inkubátor a tam ich nemuseli vyberať, aby ich skontrolovali, ale mali prístup cez kameru. Takže zavolaj čím skôr a uvidíš.

mima000
20. aug 2019

@nyotta uz som sa s nimi spojila a nic viac som sa nedozvedela iba tolko co viem aj sama ze dnes cize 4.den sa nekontroluju a ze az zajtra rano.. Ak by sa nieco skomplikovalo ze mi budu rano volat. Zbytocny stres pre mna, praveze 4.den by som potrebovala najlepsie vediet akej su kvality.. Ak ma zajtra otocia pocas cesty tak asi vybuchnem

nyotta
20. aug 2019

@mima000 Aha, takže mne to vedeli povedať práve pre ten Geri inkubátor, už rozumiem. Pozri, už je to ako to je. 4 deň je kritický, nevyberaju ich ak nemusia. Skus myslieť pozitívne a dúfať, že to bude v poriadku 🙂

mima000
20. aug 2019

@nyotta ano, snazim sa ale zatial sa mi to nedari 😕 vcera boli len 3 embrya 1x8 bunkove a 2x7 bunkove.. Tak sa bojim o tie 7 bunkove aby sa rozhybali a nevzdali to

nyotta
20. aug 2019

@mima000 ale ved to je v norme, nie? Podľa mňa sú v poriadku. Budem držať palce 🙂

mima000
20. aug 2019

@nyotta dakujem, a vam to vyslo nakoniec?

e1i
20. aug 2019

@mima000 na 4 den nehodnotia embrya lebo su v takom stadiu ze tazko zhodnotit kvalitu

mima000
20. aug 2019

@e1i dakujem za odpoved, uz som sa zmierila s tym ze neviem o nich 😉

nyotta
20. aug 2019

@mima000 V piatok zistím či vyšiel KET 🙂 ale mame z Reprofitu dcéru, takže za mňa 😁

bora1
20. aug 2019

@mima000 neboj nič, nám sa z 3 dňového 6 bunkového urobila blastocysta, 7 je ok, ono v priebehu hodiny dvoch, teda po hodnotení embryológom dorástlo do 8 buniek

mima000
20. aug 2019

@nyotta tak ty to mas uz za par 😉 drzim silno palce 😉

mima000
20. aug 2019

@bora1 ja verim ze zajtra bude vklad, ze tam na nas aspon jedna blastocysta caka 😁

bora1
20. aug 2019

@mima000 na 100%, drž sa