icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

ateragram
21. aug 2019

Ahojte. Baby ked ste potrebovali prespat v Brne kde ste spali aby ste boli blizko Reprofitu? Dakujem

mima000
21. aug 2019

@ateragram ahoj, penzion integrity je hned vedla reprofitu, skus ho kuknut

mima000
21. aug 2019

Takze vydrzalo iba jedno embryo, expandovana blastocysta je u mna 😉

bora1
21. aug 2019

@mima000 tak super, určite sa jej tam páči 🙂 držím palce 🍀

ateragram
21. aug 2019

@mima000 dakujem

nyotta
21. aug 2019

@mima000 Držím palce. Z expandovanej blastocysty mame dcéru. Ostatne vklady s vyššími štádiami neúspešne. Drž sa 🙂

zuzumajko
21. aug 2019

@mima000 oddychuj!! 🙂 supis pupis, teraz len tfuj tfuj 🥰

simik411
21. aug 2019

@mima000 aj ja mam XB v brušku už 16tt sú to borci 😁👌veľa šťastia

mima000
21. aug 2019

@simik411 dakujeeem 😉 snad vydrzi 9 mesiacov v brusku 😉

mima000
21. aug 2019

@zuzumajko ideme do tatier ale mam v plane iba oddychovat 😊

foma
22. aug 2019

@mima000 Kolko si mala vajicok prosim ta? Ja som bola na odbere predvcerom, mali sme 4 vajicka, ale len 2 sa oplodnili. 😞 Tak uz sa len modlit, aby aspon jedno embryo z toho vzislo.

mima000
22. aug 2019

@foma mala som 7 oocytov ale len 4 oplodnene vajicka.. Ziadna vyhra tiez, mala som soft.. Do stadia blastocysty vydrzalo len 1 😕

foma
22. aug 2019

@mima000 Ja som tiez mala soft, aj sme si priplatili PICSI, MACS, PK, no ale z 2 oplodnenych to nevidim moc nadejne... my musime mrazit v pripade ze sa zadari embryo, lebo mam imunologicky problem kvoli ktoremu nemozeme vkladat, najskor by bol vklad buduci rok. Takze cele komplikovane...

mima000
22. aug 2019

@foma macs sme si nakoniec nedali, dokonca mi doktor neplanoval dat picsi ale to som viacmenej vydupkala..su to nervy.. Ono staci jedno jedine 😉... Drzim palce

leticia22
22. aug 2019

Baby koľko sa teraz dopláca za utrogestan a progesteron 100mg? Ďakujem

bora1
22. aug 2019

@leticia22 utro okolo. 5€ a prog. cca 6€, prog. 200mg až 21 €

dancura
24. aug 2019

@foma neboj. Tiez som mala zo softu len 2 vajicka...aj som si poplakala, no nakoniec z toho boli aj 2 tehotenstva. Jedno babatko som nanestastie stratila, z druheho mame dcerku....netreba sa dopredu vzdavat. Drzim palce, aby vam to dobre vyslo

mima000
25. aug 2019

@foma ahoj, ako fopadli embryjka?

foma
26. aug 2019

@mima000 Ahoj, dnes budem vedieť ako embryjka dopadli. V sobotu boli ešte obe OK (jedno malo 5 a druhe 7 buniek), v nedeľu sa nesledovali a dnes by som mala vedieť finálny výsledok. Som veľmi nervózna. Ozvem sa ako to dopadlo 🙂 Držte palce...

foma
26. aug 2019

Tak uz mam vysledok, 1 x HB a druhe embryo zial nevyhovujuce. :( Vklad nas caka az buduci rok, ked preliecim tie nestastne protilatky proti obalu embrya. Len tie statistiky nie su moc optimisticke, vraj len v 30% sa podari prvy ET. Takze budeme mat jeden jediny pokus.

mima000
26. aug 2019

@foma vdaka bohu za to jedno aspon, kvalita krasna., zabojuje 😉. Ja mam dnes 5 den po et a teda nic ma neboli nic necitim tak som tiez uz smutna ze to nevyslo..

vlafoj
26. aug 2019

Ahojte, prosim vas, komu sa podaril KET na prvy pokus? Sme samoplatci a mame len jedno embryo zamrazene, hatchujucu blastocystu.

simik411
26. aug 2019

@vlafoj ahoj ja som otehotnela na prvy KET, len bola z toho anembryomola nakoniec ale HB sa chytila len nebola zdravucka no :/ , a tiez druhy pokus ktory prave prebieha 🙂 je velka sanca s HB! top kvalita 🙂))

simik411
26. aug 2019

@mima000 ani ja som absolutne nic necitilaa vobec ziadne pichnutie bolest vobec, neboj to nic neznamena . drzim prstyyyy

mima000
26. aug 2019

@simik411 dakujem ti, aspon pichnut sem tam by ma mohlo veru 😁😁 lebo sa citim lepsie nez inokedy..

simik411
26. aug 2019

@mima000 a testik este ee? ja som robila na 4ty den a videla som minimini ducha 😂 aj ked je to skoro jasne ze je neukaze kazdemu no... ale tiez som na 3ti den ked som necitila vobec ale ze vobec nic plakalaaa o dusu ze nic necitim ziadne uhniezdenie :D a tie klasicke priznaky co kazda pozname a cakame .. a tada bolo to tam 🙂

mima000
26. aug 2019

@simik411 ja som pri prvom uspesnom ivf zaspinila takze sa teraz sledujem jak nikdy predtym a veru zatial su to rozdielne pocity ako vtedy.. Vnutorny pocit je te to nevyjde.. Na test sa mi zda este skoro ani ma to nelaka zatial chvalabohu.. Cakam nejaku malinku zmanu u mna co by mi nsznacilo ze je nieco inak nez sa mi zda 😁

simik411
26. aug 2019

@mima000 jasne nerob este ani neradim, to len ja som sibnuta asi :D nevydrzala som no.hlavne ze boli //. ale tiez som neverila lebo 1x ma dve hodiny po vklade strasne bolela maternica ci co ani sediet som nemohla, to bolo asi uhniezdenie, tak som cakala to iste alebo aspon podobne aj druhykrat a nist.. takze je to stale ine asi.. 🙂 som zvedava, daj echo ked budes vediet ;)

vlafoj
26. aug 2019

@simik411 Dakujem za povzbudenie, tak budeme verit, ze aj ten jediny pokus vyjde. 🙂

ericia
26. aug 2019

@mima000 ahoj... Ja som 7 dní po KET a doteraz vôbec nic... Len dnes má trochu boli brucho, ako pred menzesom... Dva krát som otehotnela a raz vôbec nič som necítila, druhý raz ma bolelo brucho...ale obidve skončili MA. Takže je to iné aj u jednej ženy, nieto ešte u viacerých 🙈🙈🙈