Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
@milaja To asi zalezi od toho ako sa s nimi dohodnes. Kedy sa chystas do Brna?
...a od 27.5.na 48h mozete ist aj s vyletom🙂
Ahojte baby chodíme s manželom do Heliosu a chceli sme zmeniť car nakoĺko nám diagnostikovali azoospermiu.Akú skúsenosť máte v reprofite s touto diagnózou????Povedal nám doktor ,že šanca mese/tesa je 2-5%.Darcu nehceeme.
@majoranka24 29ho ideme
@milaja Ahoj. Tak ako bolo v Brne?🙂 Dostali ste sa tam bez problemov? My pojdeme tento tyzden. Uz sa neviem dockat.🙂
Nejak je tu ticho...👀🤔😬
Ahojte baby, na hraniciach všetko ok, u nás sme potrebovali tlačivo na prekročenie hranice a u CR potvrdenie od kliniky. Treba si pozrieť, že ktoré hranice sú otvorené ale ináč všetko úplne v pohode.😊
@vycky ktorým prechodom ste išli? Ja idem budúci týždeň z BA 😊
Čaute ženy, my sme šli v piatok cez Drietomu na SVK skontrolovali OP a orazili to tlačivo z netu na prechod hraníc, naši bratia pili kávu tak len mávali aby sme šli ďalej 🤣 cestou naspäť obedovali tak to zas len odmávali, naši si vzali ten papier čo ráno potvrdili, skontrolovali OP a čas a to bolo celé... zdržanie Max 5 minút lebo bolo pred nami pár áut....
My co sme boli,tak sme sli skoro rano cez hranice pred vyse tyzdnom,cize ziadne fronty a este to nebolo tak povolené,cize ziadne kolóny nic(Drietoma).Od 3.6.otvaraju ďalšie povolenia,ale nemyslim si,ze budu kolóny.
@milakrasna Holíč-Hodonín, tento hraničný priechod bol vtedy otvorený najbližšie k BA.😊
@vycky Oki. Ďakujem 😊 tak o par týždňov začínam stimulovať. ✊✊ tesim sa už
Čaute , chcela by som sa Vás dievčatá opýtať,že ako to je s KET, vo februári som mala OPU a kvôli OHSSSom nemala hneď vklad a teraz mám naplánovaný KET, ale ja už som za celý proces zaplatila. V dnešnom maily z kliniky tam mám uvedenu cenu za KET. No teraz trošku nechápem veď v rámci cyklu IVF máme tri vklady v cene či nie? Ďakujem za odpoved
@moncsikq89 prvy et máš v cene zájazdu 😊 a ak nemáš et tak prvý ket. Ostatne si platíš. Oni to posielajú všeobecne ten mail tak sa im potom pripomen že toto je tvoj prvý vklad a že nemáš platiť nič.
@zimik dakujem pekne ,no ja som aj potom napisala aj koordinatorke,lebo mne na konzultacii doktor povedal ze v cene su tri pokusy,ale nedalo mi spytat sa aj vas co ste uz boli.😊
@moncsikq89 ahoj presne toto sa nám udialo minulí rok a miesto ET kvôli OHSS sme neskôr absolvovali KET, neplatila som za prvý KET. Platila som až pri druhom KET.
@lydia86 dakujem baby ...ste zlate 😊
@moncsikq89 to ze máš hradene 3 pokusy znamená že poisťovňa hradi 3 cykly. Tj 3 stimulácie 🙂
A tak ako píšu dievčatá je v tom aj jeden transfer. Každý ďalší si platíš okolo 300-350€
@milakrasna ďakujem 😁
Ahojte baby, je tu taká, ktorá menila doktora v Reprofite, kvôli nespokojnosti? Ďakujem
@vycky ahoj. Bola si s nikým nespokojná? Lekári sa tam menia. Je malo pravdepodobne,ze budes niečo riešiť s tým istým 2x. Ja som bola u Franka a bola som veľmi spokojná,všetko vysvetlil do detailu 😊
Aj ja som 1.konzultaciu mala s Dr.Strakovou a tak zakrok robil Dr.Frank,velmi sympaticky a pekne vysvetlil veci.A je mozne si vyberať lekara na niektore zákroky ?Ci to uz vsetci robia ako stereotyp?🙂
@tena práveže sa dá vybrať len ten ku ktorému ideš na prvú konzultáciu. Potom to už je kolotoč a berie ta ten čo má službu 😊
@milakrasna ja som mala na konzultáciách a na zákrokoch svojho lekára, tak asi to bola len náhoda. Ja mám Mudr. Kozumplíka. Teraz som mala 2. vklad ale veľmi ťažko sa s ním komunikuje, koordinátorka ti odpovie na 3. deň a stratili mi odobratý krv. Je neistý.Tiež som počula, že Frank je dobrý.
@vycky fiha. Tak to ma mrzí,to si mala fakt nestastie. Ako mohli stratiť odber? Mňa picne 🙈

ahojte chcem sa spytat s klinike vam napisali aj konkretny datum ked tam mate ist? lebo pozeram ze tam je datum kedy ten papier vystavili ale nie ten den ked tam pojdeme