icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

milaja
24. máj 2020

ahojte chcem sa spytat s klinike vam napisali aj konkretny datum ked tam mate ist? lebo pozeram ze tam je datum kedy ten papier vystavili ale nie ten den ked tam pojdeme

majoranka24
24. máj 2020

@milaja To asi zalezi od toho ako sa s nimi dohodnes. Kedy sa chystas do Brna?

tena
25. máj 2020

@milaja stačil datum vystavenia potvrdenia🙂samozrejme tak par dni vopred som mala.Neriesili to na hranici,ides na 24h.

tena
25. máj 2020

...a od 27.5.na 48h mozete ist aj s vyletom🙂

ucholacik
27. máj 2020

Ahojte baby chodíme s manželom do Heliosu a chceli sme zmeniť car nakoĺko nám diagnostikovali azoospermiu.Akú skúsenosť máte v reprofite s touto diagnózou????Povedal nám doktor ,že šanca mese/tesa je 2-5%.Darcu nehceeme.

nila1111
27. máj 2020

@tena skus aspon na soft ... je to menej hormonov, a vysledkY zvyknu byt priaznive...

milaja
27. máj 2020

@tena dakujem

milaja
27. máj 2020

@majoranka24 29ho ideme

majoranka24
31. máj 2020

@milaja Ahoj. Tak ako bolo v Brne?🙂 Dostali ste sa tam bez problemov? My pojdeme tento tyzden. Uz sa neviem dockat.🙂

03235136
1. jún 2020

@milaja ako dlho ste strávili na hranici? Treba rátať s väčšou časovou rezervou?

tena
1. jún 2020

Nejak je tu ticho...👀🤔😬

vycky
1. jún 2020

Ahojte baby, na hraniciach všetko ok, u nás sme potrebovali tlačivo na prekročenie hranice a u CR potvrdenie od kliniky. Treba si pozrieť, že ktoré hranice sú otvorené ale ináč všetko úplne v pohode.😊

milakrasna
1. jún 2020

@vycky ktorým prechodom ste išli? Ja idem budúci týždeň z BA 😊

princess59
1. jún 2020

Čaute ženy, my sme šli v piatok cez Drietomu na SVK skontrolovali OP a orazili to tlačivo z netu na prechod hraníc, naši bratia pili kávu tak len mávali aby sme šli ďalej 🤣 cestou naspäť obedovali tak to zas len odmávali, naši si vzali ten papier čo ráno potvrdili, skontrolovali OP a čas a to bolo celé... zdržanie Max 5 minút lebo bolo pred nami pár áut....

tena
1. jún 2020

My co sme boli,tak sme sli skoro rano cez hranice pred vyse tyzdnom,cize ziadne fronty a este to nebolo tak povolené,cize ziadne kolóny nic(Drietoma).Od 3.6.otvaraju ďalšie povolenia,ale nemyslim si,ze budu kolóny.

vycky
2. jún 2020

@milakrasna Holíč-Hodonín, tento hraničný priechod bol vtedy otvorený najbližšie k BA.😊

milakrasna
2. jún 2020

@vycky Oki. Ďakujem 😊 tak o par týždňov začínam stimulovať. ✊✊ tesim sa už

moncsikq89
3. jún 2020

Čaute , chcela by som sa Vás dievčatá opýtať,že ako to je s KET, vo februári som mala OPU a kvôli OHSSSom nemala hneď vklad a teraz mám naplánovaný KET, ale ja už som za celý proces zaplatila. V dnešnom maily z kliniky tam mám uvedenu cenu za KET. No teraz trošku nechápem veď v rámci cyklu IVF máme tri vklady v cene či nie? Ďakujem za odpoved

zimik
3. jún 2020

@moncsikq89 prvy et máš v cene zájazdu 😊 a ak nemáš et tak prvý ket. Ostatne si platíš. Oni to posielajú všeobecne ten mail tak sa im potom pripomen že toto je tvoj prvý vklad a že nemáš platiť nič.

moncsikq89
3. jún 2020

@zimik dakujem pekne ,no ja som aj potom napisala aj koordinatorke,lebo mne na konzultacii doktor povedal ze v cene su tri pokusy,ale nedalo mi spytat sa aj vas co ste uz boli.😊

lydia86
3. jún 2020

@moncsikq89 ahoj presne toto sa nám udialo minulí rok a miesto ET kvôli OHSS sme neskôr absolvovali KET, neplatila som za prvý KET. Platila som až pri druhom KET.

moncsikq89
3. jún 2020

@lydia86 dakujem baby ...ste zlate 😊

milakrasna
4. jún 2020

@moncsikq89 to ze máš hradene 3 pokusy znamená že poisťovňa hradi 3 cykly. Tj 3 stimulácie 🙂
A tak ako píšu dievčatá je v tom aj jeden transfer. Každý ďalší si platíš okolo 300-350€

moncsikq89
4. jún 2020

@milakrasna ďakujem 😁

vycky
4. jún 2020

Ahojte baby, je tu taká, ktorá menila doktora v Reprofite, kvôli nespokojnosti? Ďakujem

milakrasna
5. jún 2020

@vycky ahoj. Bola si s nikým nespokojná? Lekári sa tam menia. Je malo pravdepodobne,ze budes niečo riešiť s tým istým 2x. Ja som bola u Franka a bola som veľmi spokojná,všetko vysvetlil do detailu 😊

tena
5. jún 2020

Aj ja som 1.konzultaciu mala s Dr.Strakovou a tak zakrok robil Dr.Frank,velmi sympaticky a pekne vysvetlil veci.A je mozne si vyberať lekara na niektore zákroky ?Ci to uz vsetci robia ako stereotyp?🙂

milakrasna
5. jún 2020

@tena práveže sa dá vybrať len ten ku ktorému ideš na prvú konzultáciu. Potom to už je kolotoč a berie ta ten čo má službu 😊

vycky
5. jún 2020

@milakrasna ja som mala na konzultáciách a na zákrokoch svojho lekára, tak asi to bola len náhoda. Ja mám Mudr. Kozumplíka. Teraz som mala 2. vklad ale veľmi ťažko sa s ním komunikuje, koordinátorka ti odpovie na 3. deň a stratili mi odobratý krv. Je neistý.Tiež som počula, že Frank je dobrý.

milakrasna
5. jún 2020

@vycky fiha. Tak to ma mrzí,to si mala fakt nestastie. Ako mohli stratiť odber? Mňa picne 🙈