SOFT Ivf
Ahojte dievcata... Ako prebieha tzv soft IVF?
Ja rozmyslam nad tym ze by to bol prvy IVF kt by som si dala urobit ak sa rozhodnem. Zijem v Irsku tak som rozmyslala ze na to pojdem bud do Ciech alebo na SK... Kolko krat ste cestovali na konzultaciu pred tym ako ste podstupili samotnu IVF?
Laparoskopiu som mala v Marci min roku a mam oba vaj prechodne. Taktiez nemam ziadne vyrastky atd.. Otehotnela som v Oct min roku ale bohuzial to skoncilo zamlcanym potratom. Hormonaly profil mavam v poriadku a ovulujem kazdy mesiac.
@butterfly333 myslim ze dlhy protokol je ked pichas injekcie este pred zaciatkom cyklu a kratky zo zaciatkom cyklu no mne dal clostil 3 denne ox 2dc apotom povedal ze dopichneme injekcie aby teda bolo tych vajec viac mna odber este len caka zajtra som 11dc budem mudrejsia zajtra co mi povedia ci uz odber alebo nie tie vitaminy som brala aj ja ale musela som vysadit inofolic aj nosifol strasne mi to skratilo cyklus a potom som brala priebezne nie kazdy den ecko,c,magnezium,koenzym teraz momentalne beriem iba femibion kazdy druhy den snazim sa jest ovocie viac
@dolittle ja teda už tretí mesiac inofolic minulý mesiac aj vmk teraz už nie no a vit E anopyrin selén zinok a koenzým Q10 a kyselinu listovú vitex
@butterfly333 a ten vitex je naco vlastne?
@butterfly333 ja kvoli vitexu beriem kvapky mastodynon, ale ziadne ucinky na sebe nepozorujem. Okrem toho beriem vmk, macu, omega 3, vit.E a D. Obcasne magnezium a cecko, ale uz mi to pripada ze je toho strasne vela, davkujem si to postupne pocas dna.
Ahojte tak cerstve info dnes posledny den picham bemfolu menopur a cetrotide a zajtra mam medzi 10 a 11 vecer pichnut 2 krabicky pregnylu a v pondelok rano odber folikuly som mala 3 20mm a par mensie ktore by mali tiez dozriet dufam
@dolittle tak držím mooooc palčeky aby sa to podarilo
@butterfly333 dakujem pekne uvidime hlavne aby bola dobra kvalita toho sa obavam no nechame sa prekvapit🙂
@dolittle som na teba myslela. Tak to ma mrzí no dúfam že aspoň to jedno bude schopné. Držím mooooc palčeky
@zoja82 dakujem za podporu lekari sa nevyjadrili nijak zatial len ta co mi to robila ze 7 ich uz bolo prasknutych preto mi hned po zakroku brali krv aby zistili preco sa to stalo este sa aj pytali ci som si skor nepichla pregnyl ale sak som neni somar pichla som ptesne podla ich pokynov medzi 10 a 11 vecer v sobotu a pondelok mi kazali prist na odber ja uz som vcera citila ze ma boli brucho a vecer o 11 mi uz krutilo vajecniky len som zvedava ako sa k tomu postavia ked ani toto jedno vajicko nebude dobre je mi to tak luto uz ani vek nemam taky aby som si povedala sak nabuduce😢
@butterfly333 dakujem aj ja dufam ale ked si predstavim ze sme mohli mat ovela vacsie sance tak mi strasne zle 😢
Ahojte baby to jedno vajko sa ze podarilo oplodnit tak zajtra mame vklad uz nam ostava len dufat a modlit sa
@dolittle bože to je super držím mooooc palčeky aby sa to poriadne uchytilo a vydržalo do konca tehu. Bola si v gyn five v Nitre?
@butterfly333ano ginfiv v nitre a odber aj vklad v bratislave aj tak som riadne nastvana na nich toto by mali mat lepsie osetrene aby vajka nepraskali predcasne podla mna som mala mat pregnyl v piatok a nedela mal byt odber ved v piatok uz mali minimalne 3 z nich uz 20mm a rastli 3mm denne proste si myslim ze sa v nedelu nechceli zapodievat so mnou🤐
@zoja82 no na prvej kontrole som bola v stredu vtedy najvacsie malo 14mm a v piatok rano uz 20mm cize za 2dni narastlo o 6mm a myslim si ze to pozastavili v piatok cetrotidom sobota vecer pregnyl tie vajka to nemali sancu vydrzat do pondelka som nastvana ale clovek sa uci na vkastnych chybach a ked toto nevyjde tak koncim s nimi rozmyslali sme s muzom aj nad tym brnom len neviem ci reprofit alebo reprogenesis
@dolittle no to isté si myslím aj ja keď som bola na iui tiež v piatok mal folik 17-18mm v ten deň večer o 23h mi kázali pregnyl a až pondelok asi o 10h bolo iui no ja som mala bolesti v nedeľu tak neviem ci to bolo dobré nacasovane. Len čo im povieme že to už bolo neskoro myslím ze by mali vedieť čo robia a pred zákrokom spraviť sono.
@butterfly333 ved toto je to, ze oni uz to sono pred zákrokom neurobia, lebo by tak prisli o peniaze za iui..a zase hovori sa, ze vajicko je oplodnitelne do 12 az 24 hodin po ovulacii, takze to iui by sa mozno este stihalo, ale na ivf beru este neprasknute folikuly myslim
@dolittle ja som takto skoncila po ivf. Tiež som si v piatok myslela že pôjdem v nedeľu na odber a oni že v utorok. A v nedeľu na prehliadke mi namiesto pregnylu dali mužské hormóny. Proste oni vedia že urobili chybu ale asi nieje priestor a miesto preto na nás seru. A hlavne tu v uk je prvé ivf zadarmo takze nás berú ako čísla v poradovníku. Veď nabudúce zaplatí

@dolittle ahoj bola si na odber vajíčok? Čo to znamená ten dlhy a krátky protokol čo to vlastne je.A pri softe sa niečím stimuluje? Ja som brala aj clostil no nana nezaberá neviem mám nejaké nekvalitné vajíčka beriem už tretí mesiac inofolic aj všetky možné vitamíny no nič nepomáha