Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
no moja to ti závidím 😝 akokoľvek sa rozhodneš bude to správne rozhodnutie 🙂 😉 naozaj na tvojom mieste by som netlačila na pílu nechala by som tomu voľný priebeh papa 🙂 😉
Ahojte, tiež by som rada vedieť, aká je jej úspešnosť. Som u nej po 2x neúspešnom IVF. :(
aAj ja som zvedavá na úspešnosť ale aj negatívne postrehy skúsenosti ďakujem .
ach jaj 😖
chcem sa opytat ze kolko sa plati u pani doktorky toporcerovej za kratky proces, dakujem
Čo sa týka ceny, dlhy a krátky protokol sa líšia v cene liekov ... priamo v centre sa platí za odber, vklad, pripadne ICIS, zamrazenie embrya a pod a tam sa cena odvíja aj od počtu oocytov ...
Ahojte,ja som este v ziadnom takom centre nebola a chceli by sme ist cim skor.Mozete mi prosim povedat ako to tam funguje a kolko ma to asi bude priblizne stat.Chyba je vraj len v manzelovi ale aj ja mam nepravidelny cyklus.Dakujem za info
ahojte aj my chceme íst znova do splnu 🙂 len neviem aka je dr. a čo všetko potrebujem ked idem druhý krát
či potrebujem odporučanie od gyndoša alebo stačia tie vysledky spred 4rokoch
@bubca7
@kubkova
ahojte zienky,vie mi niektora poradit ako je to v splne cez vikendy,nerobia asi,ze?ja len, ze sa mam objednat na hormonalny profil v 1DC,ale vychadza mi to na zajtra,na nedelu, a asi mi tam pevnu sestricka nedvihne a to cislo na mobil co je na stranke je asi na docentku,nie?nerada by som jej vyvolavala,lebo aj tak,kde si ma poznaci?dakujem

@kalista32 to si treba aj termin rezervovat?? Fuha..to ja nemam sajnu kde co jak a kedy 🙂)
No som zvedava v stredu..premyslam aj tak nad iui aspon 1-2x skusit tak neviem..