icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

nelynka
26. sep 2013

@kalista32 to si treba aj termin rezervovat?? Fuha..to ja nemam sajnu kde co jak a kedy 🙂)
No som zvedava v stredu..premyslam aj tak nad iui aspon 1-2x skusit tak neviem..

kalista32
1. okt 2013

@nelynka no mne vyšla v ústrety vieš kvôli šušulam lebo tie ma riadia 😠. uvidíš čo ti poradí MUDr. ja už mám takú šalenu psychiku 😔 😖 😀 joj moje nervy 😀 😀 😀

nelynka
1. okt 2013

@kalista32 ja sa uz nad tym nepozastavujem..uz mi to je akosi jedno poslednu dobu a premyslam ci nakoniec neodlozim az do dalsieho leta vsetko . 😒

kalista32
1. okt 2013

@nelynka no ja tiež mám také šalenosti v hlave niekedy sa môjmu " vyhrážam ale bo ho vydieram " že už do toho nejdem ☹ 😠 😠 ale potom sa ukľudním 😔 😔 😝 a asi by som si neodpustila ,že som to neskúsila ešte raz stres a obavy patria k tomu bohu žiaľ .

nelynka
1. okt 2013

@kalista32 tak ja mam ešte čas...vek ma netlačí a teraz sa toho okolo mňa deje veľa a váham, či to predsalen nemám nechať tak..až na leto..

kalista32
1. okt 2013

no moja to ti závidím 😝 akokoľvek sa rozhodneš bude to správne rozhodnutie 🙂 😉 naozaj na tvojom mieste by som netlačila na pílu nechala by som tomu voľný priebeh papa 🙂 😉

haannka
20. jan 2014

Ahojte....akoze Dr. je tam uz skoro rok a uspesnost 0 bodov!
Ak sa mylim prosim vsetky tehulky z "noveho" splnu nech ma vyvedu z omylu....
@nelynka ahoj 😉

ivana184
24. jan 2014

Ahojte, tiež by som rada vedieť, aká je jej úspešnosť. Som u nej po 2x neúspešnom IVF. :(

kalista32
2. apr 2014

aAj ja som zvedavá na úspešnosť ale aj negatívne postrehy skúsenosti ďakujem .

kalista32
8. apr 2014

ach jaj 😖

dellissa
8. apr 2014

@kalista32 ahoj ja ju poznam este z Rastislavky som spokojna s jej pristupom ,mam za sebou 2IVF ktoré bolo uspesné 🙂 ..bola som na izbe este s jednou kockou a aj ta je TEHU 😉
chystas sa ku nej ??

malicky
10. apr 2014

chcem sa opytat ze kolko sa plati u pani doktorky toporcerovej za kratky proces, dakujem

malicky
10. apr 2014

@dellissa chcem sa opytat ci nevies nahodou kolko stoji kratky protokol,diky

dellissa
16. apr 2014

@malicky ahoj stym ti neviem poradit ja som mala obe dlhé 😖 ...ale spln ma svoj cennik na webe .. sice lieky tam niesu spomenuté ale zakroky ano ..

alisita
16. apr 2014

Čo sa týka ceny, dlhy a krátky protokol sa líšia v cene liekov ... priamo v centre sa platí za odber, vklad, pripadne ICIS, zamrazenie embrya a pod a tam sa cena odvíja aj od počtu oocytov ...

kubkova
30. máj 2014

Ahojte,ja som este v ziadnom takom centre nebola a chceli by sme ist cim skor.Mozete mi prosim povedat ako to tam funguje a kolko ma to asi bude priblizne stat.Chyba je vraj len v manzelovi ale aj ja mam nepravidelny cyklus.Dakujem za info

mirka7582
30. máj 2014

ahojte aj my chceme íst znova do splnu 🙂 len neviem aka je dr. a čo všetko potrebujem ked idem druhý krát
či potrebujem odporučanie od gyndoša alebo stačia tie vysledky spred 4rokoch

bubca7
30. máj 2014

@kubkova cauko ja som bola tento tyzden a bude to stat okolo 900ecka zevraj viacej nie😉

jaja9891
31. máj 2014

@bubca7
@kubkova
ahojte zienky,vie mi niektora poradit ako je to v splne cez vikendy,nerobia asi,ze?ja len, ze sa mam objednat na hormonalny profil v 1DC,ale vychadza mi to na zajtra,na nedelu, a asi mi tam pevnu sestricka nedvihne a to cislo na mobil co je na stranke je asi na docentku,nie?nerada by som jej vyvolavala,lebo aj tak,kde si ma poznaci?dakujem

katy2
31. máj 2014

@jaja9891 staci v pondelok - je to 2.den a ked ta objedna na utorok, nic nezmeskas... HP sa robi cca 1-3 den cyklu 🙂
za stareho dr. sa bez objednania chodilo 1.-3.DC 🙂

jaja9891
31. máj 2014

@katy2 dakujeem 🙂 dufam,ze ms nebude velmi meskat a vymyslat,totiz vcera som mala pozitivny tehu test a dnes negativny... tak som mimo z toho,ale HP uz nechcem odkladat,pojdem aj k docentke,ci len k sestricke?vezme mi krv a domov?dik

katy2
31. máj 2014

@jaja9891 to ti nepoviem, ako to je teraz u docentky... ja som chodila za starej ery 🙂 doktor pri HP robil vzdy uzv a sestricka brala krv....
a to si mala pozitivny test? nie si tehu? neskusis este raz? 😕

jaja9891
31. máj 2014

@katy2 no vcera bol pozitivny a dnes je negativny,robila som dnes dva druhy a z prveho a druheho mocu,takze ten zo vcera bol asi nejaky falosne pozitivny,alebo co... a ked mam ist na UTZ 1-3 DC,to mi budu robit aj UTZ?pocas ms???fuuu

katy2
31. máj 2014

@jaja9891 mne doktor robil... teraz neviem, ako to je ....

jaja9891
31. máj 2014

@katy2 uvidime no 🙂 dakujem za info

kubkova
31. máj 2014

@bubca7 dakujem velmi pekne za info 🙂 ,inak je to dost....

bubca7
1. jún 2014

@jaja9891 v pohode ultrazvuk sa robi aspon umna zo spodu ked som chodila ja tak som chodila na treti den cyklu zozaciatku neprijmne ale potom si uz zvyknes 😉ja som chodila na bezne vysetrenia este pred inseminaciou 😉teraz cakam na schvalenie od poistovne

bubca7
1. jún 2014

@kubkova a to ti uz preplaca nieco aj poistovna aspon jednu tretinu urcite

jaja9891
1. jún 2014

@bubca7 aj pocas ms robi UTZ zospodu???och...ako si sa na to pripravila???neviem si to predstavit,ved ja mam prve dni silnu ms :/ sla si tam s tamponom,vlozkou,alebo ako?dakujem za kazdu radu 🙂

bubca7
1. jún 2014

@jaja9891 zo spodu a mala som normalne vlozku v kabinke sa vyzlecies a vyskocis na kozu v pohode neboj aj mne to bolo prvy krat neprijemne ale potom si zvyknes ja.som zvykla na 3DC ist