icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

sydnyi11
20. nov 2015

@gaboamata ahojky mňa stali injekcie a ivf spolu cca 1100 eur.Kratky protokol

sydnyi11
20. nov 2015

@gaboamata ahojky mňa stali injekcie...lieky a ivf spolu cca 1100 eur.Kratky protokol

gaboamata
20. nov 2015

@sydnyi11 fiiiha tak som pocula uz rozne sumy ale toto je zatial najvysia teda ked ide o kratky protokol hradeny poistovnou :-/ kolko si platila za injekcie a co vsetko si si este doplacala?

sydnyi11
22. nov 2015

@gaboamata zaleźi podla zdravotneho stavu...ja som neurekom toho brala dost ale stalo to za to.

gaboamata
22. nov 2015

@sydnyi11 takze stastny koniec? gratulujem 🙂 a z tej sumi kolko slo na lieky a injekcie? ja som za ne platila 230 eur mam znizenu davku lebo ja som uplne v poriadku a vajicok mam na rozdavanie 27- idem na kontrolu a este mi to pravdepodobne znizi teda tak sa vyjadrila a cca 30-teho idem na odber

sydnyi11
22. nov 2015

@gaboamata ahojky.Ano ivf sa podarilo na 1 x.Som štastna po 10 rokov čakania.No paradička..že maš veĺa vajičok ja prave opak a preto aj tolko liekov a injekciii.No cca bez ivf ma vyšli 700 eur.Budem Ti držat palčeky silno 🙂

domka77
22. nov 2015

@kata2727 ani ja by som tak dlho nečakala. Ja idem v piatok na opakovaný odber krvi a podľa toho sa lekárka rozhodne ci vyšetrenie alebo iui.

domka77
22. nov 2015

@kata2727 Kati ty máš presne to co ja. Takze dám vedieť keď nieco poriešime.

kata2727
22. nov 2015

@domka77 a idu ti robit IUI? mne doktor, ktorý mi robil laparoskopiu vravel, že mam isť rovno na IVF. Tak zatial čakame do vianoc či vobec bude ovulacia.Tak ti silno držím prsty, aby bolo všetko ok a daj potom vedieť ako si dopadla....

gaboamata
23. nov 2015

@sydnyi11 dakujem uz sa mi to krati 🙂 v piatok idem na kontrolu a 30-teho by som mala ist na odber tak som velmi zvedava snad nebudem musiet nechat tam aj gatky ke vysolia sumu 😀

zuzaneckac
24. nov 2015

Ahojte, čaká nás prvé vyšetrenie v Splne, rada by som vedela, ako dlho ste čakali za výsledkami? Kedy vás potom objednali ďalej? ďakujem 🙂

slavkab
24. nov 2015

@zuzaneckac ahoj, myslím, že je to individuálne, v našom prípade sme boli 1.krát spolu s mm, potom mi dr. chcela sledovať ovuláciu, tak som išla v určitý dc na sono a potom na odber krvi, kompletné výsledky boli cca do týždňa a zistili mi infekciu, takže potom atb a teraz čakám, kým prejde určitá doba a idem na kontrolu a potom sa uvidí...

sydnyi11
24. nov 2015

@gaboamata ahojky...drźim palce...neboj ty to finančne nebudes mat naročne.Pri odbere sa neplati to až pri ivf.🙂

zuzaneckac
25. nov 2015

@slavkab ďakujem, sama som zvedavá, ako to dopadne 🙂

slavkab
25. nov 2015

@zuzaneckac drzim prsty 😉

gaboamata
27. nov 2015

@sydnyi11 ahoj tak zajtra si picham poslednu injekciu o 22:00 a v pondelok idem na odber 🙂 verim ze vsetko bude v poriadku 🙂 a dakujem za podporu 🙂

sydnyi11
27. nov 2015

@gaboamata ahojky ...držim ti palčeky daš to....o par dniii budes mamička 🙂

gaboamata
27. nov 2015

@sydnyi11 dakujem verim ze ano po 8 rokoch snazenia to bude splneny sen 🙂

domka77
28. nov 2015

@gaboamata drzim palce.... potom daj vediet ako ste dopadli... 🙂

sonicka106
29. nov 2015

ahojte, ma niektorá skusenost s dr. Toporcerovou v KE?? dlho sa caka na vysetrenie atd..?? neviem pri ktorom to pojde rychlejsie ci pri nej alebo dr. Hernan?

domka77
30. nov 2015

@sonicka106 ahoj... tak ja som cakala na prvu konzultaciu skoro mesiac ale to len z toho dovodu, ze prvy termin som ja nemohla a lekarka bola odcestovana... ale potom to uz ide celkom rychlo ....takze cim skor sa objednas, tym lepsie...

sonicka106
30. nov 2015

@domka77 dakujem pekne..ja som sa objednala u dr Hermana a hned zajtra ideme k nemu tak som zvedava,že co a ako

gaboamata
1. dec 2015

@domka77 ahoj tak vcera som bola na odber vajicok som mala na rozdavanie 35 kusov krasne velkych 😀 dokonca aj manzel mal vcera lepsi spermiogram tak dufam ze bude vsetko ok 🙂 vcera som mala dost silne bolesti bruska ale dnes je to uz ok 🙂 maju mi dnes volat sa neviem dockat 😀 a asi v piatok pojdem na vklad 🙂 waw

gaboamata
1. dec 2015

takze 33 oplodnenych vajicok waw sa tesim ako blcha este som sa dohodla aby mi vo stvrtok volali ze ako sa maju embrijka a v piatok idem na vklad 🙂 tesiiiim sa 🙂

janina1007
1. dec 2015

@gaboamata wau jak ceresna .... drzim palce 🙂

gaboamata
1. dec 2015

dakujem 🙂 verim ze pri tom pocte urcite budu aj nejake kvalitne 🙂

domka77
3. dec 2015

@gaboamata jeminečky... 🙂 by si nas vsetky mohla zasobovat... 🙂 tak to gratulujem a drzim palce nech vam to uz vyjde... 🙂 ja sa mam zaciatkom roka objednat na laparoskopiu... :( tak hadam sa to potom rozbehne...

gaboamata
3. dec 2015

@domka77 veru by som mohla aj darovat 😀 dnes mi volali ze vsetky sa ujali ale ze 14 ich je uplne najlepsich takze zajtra na mna cakaju 😀 tesim sa 🙂

gaboamata
5. dec 2015

tak nevyslo musim cakat mesiac hrozi mi hiperstimulacny sindrom teda citim sa dobre ale mam velke vajecniky a teda produkuju vela hormonov co mozu vyvolat ten sindrom takze nebude darcek na vianoce :-/ este si pockame

sonicka106
5. dec 2015

ma niektora skusenost s kvapkami J. V FEMI od Valovica??