Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@sydnyi11 takze stastny koniec? gratulujem 🙂 a z tej sumi kolko slo na lieky a injekcie? ja som za ne platila 230 eur mam znizenu davku lebo ja som uplne v poriadku a vajicok mam na rozdavanie 27- idem na kontrolu a este mi to pravdepodobne znizi teda tak sa vyjadrila a cca 30-teho idem na odber
Ahojte, čaká nás prvé vyšetrenie v Splne, rada by som vedela, ako dlho ste čakali za výsledkami? Kedy vás potom objednali ďalej? ďakujem 🙂
@zuzaneckac ahoj, myslím, že je to individuálne, v našom prípade sme boli 1.krát spolu s mm, potom mi dr. chcela sledovať ovuláciu, tak som išla v určitý dc na sono a potom na odber krvi, kompletné výsledky boli cca do týždňa a zistili mi infekciu, takže potom atb a teraz čakám, kým prejde určitá doba a idem na kontrolu a potom sa uvidí...
@slavkab ďakujem, sama som zvedavá, ako to dopadne 🙂
@zuzaneckac drzim prsty 😉
ahojte, ma niektorá skusenost s dr. Toporcerovou v KE?? dlho sa caka na vysetrenie atd..?? neviem pri ktorom to pojde rychlejsie ci pri nej alebo dr. Hernan?
@sonicka106 ahoj... tak ja som cakala na prvu konzultaciu skoro mesiac ale to len z toho dovodu, ze prvy termin som ja nemohla a lekarka bola odcestovana... ale potom to uz ide celkom rychlo ....takze cim skor sa objednas, tym lepsie...
@domka77 dakujem pekne..ja som sa objednala u dr Hermana a hned zajtra ideme k nemu tak som zvedava,že co a ako
@domka77 ahoj tak vcera som bola na odber vajicok som mala na rozdavanie 35 kusov krasne velkych 😀 dokonca aj manzel mal vcera lepsi spermiogram tak dufam ze bude vsetko ok 🙂 vcera som mala dost silne bolesti bruska ale dnes je to uz ok 🙂 maju mi dnes volat sa neviem dockat 😀 a asi v piatok pojdem na vklad 🙂 waw
takze 33 oplodnenych vajicok waw sa tesim ako blcha este som sa dohodla aby mi vo stvrtok volali ze ako sa maju embrijka a v piatok idem na vklad 🙂 tesiiiim sa 🙂
@gaboamata wau jak ceresna .... drzim palce 🙂
dakujem 🙂 verim ze pri tom pocte urcite budu aj nejake kvalitne 🙂
tak nevyslo musim cakat mesiac hrozi mi hiperstimulacny sindrom teda citim sa dobre ale mam velke vajecniky a teda produkuju vela hormonov co mozu vyvolat ten sindrom takze nebude darcek na vianoce :-/ este si pockame
ma niektora skusenost s kvapkami J. V FEMI od Valovica??

@gaboamata ahojky mňa stali injekcie a ivf spolu cca 1100 eur.Kratky protokol