Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
bola som tam nedavno a okrem doc. je tam este mila mlada dr., mne to prislo, ze ona robi vstupne vysetrenie, lebo kazdy isiel k nej...
Tak ahojte dievčatá... Podávam info z prvej návštevy... 🙂 objednaní sme boli na 11tu a dnu sme sa dostali o 3tej... :D šoková terapia hneď na začiatok... ale stojí za to to čakanie... teda dúfam... manželov záver - normospermia - takže super... mne lekárka odobrala výter + krv na hormóny, na ifnekčné veci atď. lekárka mi vravela postup, že najprv je 4x pokus insemináciou a až po neúspešných IVF... máte niektorá skúsenosti s insemináciou a najmä bola u niekoho úspešná? neviete mi povedať, koľko stojí jedna kompletka aj s liekmi? nech sa viem pripraviť.... ako ste dopadli vy?
@domka77 ahoj, no ja som bola 2x na inseminacii a neuspesne a uz si ideme podat ziadost na ivf, nechapem preco 4x musis ist na inseminaciu mne povedala ze na schvalenie ziadosti stacia 2 neuspesne 🙂 a 1 inseminacia stala cca 80€
my sme teraz platili spolu s liekmi 86E
Neviem preco ta infirmacia, ze najprv iui,dokonca 4x,az potom ivf. My sme boli este za neboheho Hredzaka, obaja sme v poriadku tak nam len odporucil vyskusat iui,ze mozno bude stacit len nakopnut, dohodli sme sa na dvoch pokusoch, pocet iui bol o dohode, az potom sme isli na ivf. Pri iui je naozaj pomerne nizka uspesnost,cca 10%, ale niektorym to vychadza,dokonca aj na prvy pokus.
Cena je rozna, uz si presne nepamatam, ale stimulovala som menopurom,takze to bolo vtedy niekolko tisic korun. Ak sa stimuluje len clostilom, vyjde tto ovela lacnejsie, mozno je to tych 50e.
Ja som mala najprv stimuláciu clostylom asi 3 mesiace, ked to nešlo tak sme 1x išli na iui co tiez nevyšlo a hned potom na ivf. A vy sami si mozte povedat, ze nechcete viac krát iui, stačí si len otvoriť ústa a pýtať sa!
no ja zasa neviem, ci budem môct brat este clostyl nakolko uz u mojej gynekologicky som ho brala 2 ci tri razy... uz sa ani nepamatam kolkokrat presne co som uz brala tolko liekov a tolko cyklov... tak uvidíme... mam sa objednat na vysetrenie pocas menzesu... cisty horor pre mna nakolko ja ich mam dost intenzivne... viete mi povedat, co to vysetrenie obnasa? myslia tym normalne ultrazvuk ci? 😖
Nemusí to byt prv den ale tak ci tak. Je to take citlivejšie počas medzeru ale pre dobro veci uz urobím čokoľvek. A na ten počet iui sa urcite spýtam. 😠
Baby je tu niektora co bola 15.10 na vklad ???
ahojte dávali ste si v splne m raziť vajíčka. koľko vás to vyšlo?
@zdenkazdenka na rok 100 eur
Tie ktore mate skusenosti alebo informacie o iui v splne, napiste prosim aky je postup pred inseminaciou. Som mimo KE, takže chcem vedieť ci sa na folikulometrie chodi do splnu,alebo staci u svojej gynekologicky?uzivaju sa nejake lieky?
@kata2727 ahoj. Tak ako ti spomenula Jenn. Ja som na prvú čakala tiež skoro mesiac. Neplatila som nic len za manželov spermiogram 10€. Odporúčam ti ist čím skôr aby ste problém riešili hned a zavčasu. Ja som uz bola na USG a dnes mam volať docentke ci pôjdem na laparoskopicke vyšetrenie vajickovodov alebo na prvú insemináciu. Na začiatku som sa toho všetkého bála ale poviem ti že sa uz neviem dočkať toho kedy uz konečne pôjdem nech viem ci to pomôže. Držím palce aj tebe a daj vedieť ako si dopadla.
ahojte snazilky 🙂 bola dnes niektora z vas dnes v splne?
@domka77 ahoj tak ja som už bola aj na laparoskopii a robili mi aj USG. a mam pravý vajcovod nepriechodný a ľavý priechodný len na 20% tak chcem ešte počkať či sa nám nepodarí normálne otehotnieť a ak sa do konca roka nepodarí tak pojdeme na IVF.Môj gynekológ chce čakať až 6 mesiacov, ale ja už ďalej nechcem čakať...
@kata2727 ahoj, aj ja som tiez bola na laparke kvôli priechodnosti a jeden vajcovod mam nepriechodny...mne odporucal operater cakat sest mesiacov, ale moj gynekolog vravel, ze staci aj tri, lebo ked je problem niekde inde, tak netreba stracat cas...najlepsie pockat par mesiacov a poradit sa v nejakom CAR....ja som sa uz nevedela dockat a pol roka sa mi zdalo strasne vela, nakoniec mam problem aj s niecim inym, takze som rada ze som zbytocne necakala...drzim palce ;)
@zusskaa ahoj mne zase operator vravel , aby sme nečakali a riešili to v Car a gynekológ zase chce počkať. Manžel ma spermiogram v poriadku, ale zase ja mam aj PCO, nepravidelnú mrchu, nemala som vôbec ovulaciu brala som aj 3 krat clostylbegyt a nič z toho nebolo len male vajička ktore nepraskli. Mne sa tiež zda 6 mesiacov veľa, po laparoskopii som ešte len 2 tyždne preto chcem počkať do konca roka či budem mať ovuláciu.Ak nebude tak idem do Car chcem sa objednať na január ak sa nám do vteddy nepodarí tak pojdeme a ak podari tak zrušíme konzultáciu....
ahojte ma alebo mala niektora z vas kratky protokol? chcem len vediet kolko vas to vyslo tak celkovo teraz som zaplatila 230 eur za injekcie viem ze budem musiet platit aj za ICSI to je cca 250 eur neviete co este budem musiet platit? mam to hradene poistovnou preto neviem co vsetko sa plati
Neviete ci robia v splne inseminacie prip. Folikulonetriu aj cez vikend?

oni sú tam dve doktorky?