Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@jaja9891 tak vidis, nic nie je stratene .. bola som aj na 2xivf, vzdy mi vysli 2 vajka - to posledne ivf skncilo tehu ale nedopadlo to...no a ked som si zacala zariadovat zivot "bez dietata" - lala prekvapko...a teraz si veselo kopka v brusku a verim, ze to dotiahneme do zdarneho konca :D takze este raz ...hlava hore a ver si :D
Koceny ako to prebieha v stredu idem na vyber vajicok idem aj s manzelom on pojde urcite na spermiogram bolo mi povedane zevraj to netrva dlho a zrazu si mam doniest prezuvky,nocnu koselu,hygienicke potreby a budem tam lezat asi take 3 hodky do prace mi neodporuca ist v ten den helfnite mi ktora to uz absolvovala dakujem pekny den 😉
@jaja9891 - paráda, že po 9-tich dňoch schválili žiadosť
@moncuricka veru ma prekvapili rychlostou...no v splne dovolenka tak musim cakat...aj kvoli polypu a ty ako si na tom?
@jaja9891
tak ja som na tom tak, že som odniesla žiadosť osobne do poisťovne a čakám, dnes je týždeň, ktovie, či to stihnem do ms
@bubca7 odber vajicok, spermii a oplodnenie sa urobi v jeden den .... a potom sa sleduju embryjka, ako sa vyvijaju a podla doporucenia embryologa sa vkladaju na 3. - 6. den .... odber sa robi v narkoze, takze si aj pospis a minimalne 24 hodin by si sa mala setrit, aj z nemocnice odchadzas v doprovode dospelej osoby .... drzim palce
baby, chodite niektora do SPLNu?

@jaja9891 co je AMH neviem prepac co to znamena a nevies sa o tom porozpravat s doktorkou