Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Gaboamata ja som mala 24 vajicok a robi sa to tym co maju strasne vela
@mini888 no ja som mala 35 vajicok ale priznaky ziadne mne je dobre teda az dnes mam take nafuknute brusko ale nemam problem s bolestami alebo s tym zeby som nemohla ist na wc ta snad bude vsetko ok lebo hormony mam uz vysadene a ani som ich nebrala nejake silne :-/ tak ti drzim prsteky nech je vsetko ok 🙂 a ako ste to potom riesili po menstruacii si brala zas nejake hormony ci uz uplne bez?
@domka77 veru a potom sa o nu budu bit 😀 bude najvecsia herecka 🙂 ke uz treba tak si pockame dolezite predsa je mat zdrave dietatko 🙂 v piatok som mala pocit ze mi zobrala sestricka aspon liter krvy 😀 tak uvidime ake budu vysledky a ci sa pokusime po prvej menstruacii co by mala byt vraj par dni po vysadeni hormonov a teda kolo vianoc by mali byt plodne dni alebo potom az po dalsiej menstruacii som velmi zvedava 🙂
@gaboamata po syndrome co bola menstruacia sme cakali na ovulaciu ale nenastala tak mi nasadili duphaston meskal aj po nej 10 dni ale teraz uz chvalabohu mam a beriem estrimax piatok kontrola takverim,ze uz bude vklad avsetko fajn konecne ved kazdej z nas to nakoniec musiii vystt 😊
@mini888 juuj moja tak to naozaj drzim prsteky ja som mala ist na vklad v piatok teda od vtedy mam vysadene hormony neviem za ako dlho by som mala dostat menstruaciu viem len ze par dni na to tak snad pride cim skor lebo dnes mam uz naozaj brusko velke ako balon ako nieje bolave ani zle mi nieje len to obmedzuje pohyb a je to tym padom neprijemne :-/ a ked hovorili o punkcii brucha no neprijemne ☹
Ahojte, ktora bola dna 24.11.v splne na vklad?
@zuzaneckac ahoj prosim ta dnes som nasla, ze v KE je Spln a to mam z MI najblizsie a kedze momentalne nemam cas citat tolko stran a ty este iba ides na testy tak si mi padla do rany 🙂 chcela by som sa spytat absovovala si nejake testy aj u svojho gynekologa alebo si sa rovno objednala tu? A kolko sa plati za komplet testy?
@majrab nič vopred špeciálne som neabsolvovala. Oni si všetko robia sami, aj krv, aj cytoster. Len spermiogram stojí 10€, ináč sa neplatí nič.
@zuzaneckac oki dakujem
tak ahojte zienky bola som vcera na kontrole a uz je to vsetko celkom ok sice mam vajecniky este zvecsene ale ze sa to ubera uz spravnym smerom a o par dni ked dostanem menstruaciu zacnem s liekmi a kolo noveho roku bude vklad 🙂 takze moje novorocne predsavzatie je mysliet pozitivne a privies buduci rok na svet novy zivot 😀
Neviete ako maju v decembri dovolenku v splne ? A kedy ordinuju??
Dievčatá, pokojne sviatky Vam prajem vsetkym a nech buduci rok je pre nas ten pravy... 🙂
@1veverica ja niesom spravny pripad na taketo otazky u mna je to zlozite ja som PN no z inych dovodov teda tie su chvalabohu uz v poriadku no doktor vie ze idem na umele oplodnenie tak uz ma nechal PN lebo tie problemy sa mozu znova prejavit pocas tehotenstva takze i tak uz budem na rizikovom no ked ide o to ako som sa citila pocas celeho toho postupu tak uplne v poriadku neviem ci ides na laparoskopiu ale ja uz na 2 den som bola na zahrade a kopala 😀 hormony som znasala v poriadku az po odber vajicok mala som ich velmi vela az 35 takze nastal hyperstimulacny syndrom ale v podstate okrem poriadne nafuknuteho bruska mi nebolo nic no mala som aj vysoke pecenovky takze dieta a dlllho som musela denne vypit az 4 litre vody :-/ takze vklad sa zatial nekonal no v druhej polovici januara by to konecne malo prist 🙂 a ked ide o to pichanie tak hormony ma vobec neboleli a zas nebolo toho az tak vela no fraxiparin po case uz ano a tvorili sa aj modriny brala som ho 30 dni a po vklade budem zas teraz mam chvilku pauzu aj to preto ze mam momentalne krv uplne v poriadku ale vydrzat sa to da nieje to take hrozne len to pichnutie stipe a modriny klasika kus pobolievaju 🙂 my sme zeny my to zvladneme 🙂
@gaboamata Ahojky, joj tak to ma velmi mrzi, prepac ak som sa ta dotkla. Ja som na laparke bola minuly rok, ale tiez v pohode, nechceli ma sice pustit domov ale ja som sa pytala na vlastnu ziadost, kym to nie je nebezpecne tak radsej doma ako v nemocnici. Ja mam v pohode pracu v kancli, len viem ze niektore su radsej na pn, ja by som najradsej vobec doma nebola ak to pojde, sama doma to je hroza pre mna.

@gaboamata ja som mala to iste , tiez chodim do splnu , tesila som sa ze bude vklad ale prisiel hyperstimulak neprajem nikomu. Prve dva dni bolesti potom sa to rozbehlo trvalo chvalabohu len tyzdne ale nedalo sa spat som preplakala som myslela ze umriem ani na wc som ist nemohla je to najhorsie co som doteraz prezila ale co si zena nevytrpi pre dieta , tento mesiac uz sa chystam na vklad snad uz to vyjde a drzim palce nech ta to obide ten syndrom