Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Ahojte zienky, co hovorite celkovo na Spln v Kosiciach? Ja som mala 2 ivf v martine a bohuzial neuspesne, tak sme zacali v splne. Ziadost je uz schvalena cize zacinam cca februar/marec. je tu niekto kto zacina podobne? Poculi ste, ze baby otehotneli zo splnu? Vacsinou citam negativne riadky, no ja som sa uz sklamala aj v Martine, tak skusim Kosice, aspon som doma a necestujem 🙂
Kamoska ide do Brna, tak uvidim ako pochodi tam, no je pravda, ze zalezi aj od problemu. Clovek nikdy nevie, asi sa neda povedat kde je najlepsie centrum..hmm
Dufam, ze nam tretie ivf vyjde, lebo je to ozaj na nervy :(
Bola som na odber, sestricka vyzera byt zlata, aka je doktorka?
Viete niektora ak by sa nevyuzila schvalena ziadost, ci by to prepadlo a ratalo sa to ako pokus?
@seliselka dakujem a drzim palceky 🙂 ja nemozem velmi hovorit svoj nazor na spln vzhladom na komplikacie ale aj tak nieje moc pozitivny vsetko tam riesia ako keby cely ten postup malo byt jedno velke tajomstvo ak ides prvy krat a vobec nevies co ta caka tak tam sa to moc ani nedozvies teda az postupne sa dozvedas ked sa to uz deje 😀
@gaboamata ja pojdem 3 x tak uz viem co ma caka...v martine boli zasa vsetci mili a vsetko vysvetlili, ale uz aj tam mi to prislo ako na pase...s tym rozdielom ze su tam aspon mili....ale radsej by som brala aj tichy personal, len keby to vyslo....je to ozaj hop alebo trop...ty si kolky krat v splne?
@seliselka ahoj za mna doktorka moc ani neviem ako napisat? deptajuca... no nemam s nou dobre skusenosti...
@seliselka prvy a mozno posledny ak by to aj nevyslo sice skoda embrii co tam mam tak by som presla asi inde :-/ bud martin alebo brno v splne ozaj niesom spokojna ak ides prvy krat podstupin nieco take tak cakas ze ta budu aj informovat ja niesom ten tip ze chodim kazdy den po nete a hladam rozne informacie cakam tie info od doktorky a nic to ze odpovie na otazky je jedna vec ale na druhu stranu ked nevies na co sa mam pytat tak vlastne nevies nic lebo sama nic nepovie akurat ako mas brat lieky ktore ti predpisala ale koli comu ich beres uz nevies co sa moze udiat nevies ake su ine moznosti nevies prides na kontrolu a vies len to ze bud je to ok alebo nie atd k embriologicke ci andrologicky ci ako sa vola ta funkcia 😀 som sa dostala az na vlastnu ziadost ze s nou chcem rozpravat inak by som nevedela ani to ake su rizika pri vklade dvoch co znamena ze sa dobre vyvijaju a pod . sami od seba pacientov neinformuju o nicom len pridte vtedy a vtedy :-/
joooj je to smutne :( nejak prevladaju celkovo tie negativa na ten spln ako pozitiva :(
@janina1007 ahoj..ako sa mas? dlhsie sme si nepisali..vsetko ok?
@seliselka pisem ip
baby je tu niektora co mala dlhy protokol?
babenky ide niektora buduci piatok na vklad?
Baby, davali ste niekto ziadost na ivf v decembri? Prisla vam uz odpoved?
@jenn82 ja som sice podavala skor ale cakala som na nu 6 tyzdnou je dobre tam zavolat teda priamo do bratislavy ci je schvalena a teda zacat so stimulaciou hned ako to bude mozne s tym ze sa dohodnete ze ziadost pride dodatocne ze ste volali ze uz je schvalena len sa caka na postu odosielaju to len raz za cas hromadne schvalene som to mala totiz do 2 tzydnov 🙂
v pondelok este nieje neskoro tak skus hned rano volat 🙂 a potom to dohodnut i s nimi ze keby docentka chcela to nejako potvrdit ze jej to dosvecia staci ked zavola a das jej cislo i ja som to mala tak dohodnute ale mrcha dosla den po tom co dosla ziadost 🙂
@jenn82 verim som na tom podobne 🙂 s IVF som suhlasila zaciatkom augusta docentka vyplnala ziadost cca 6 tyzdnou potom dalsich cca 6 tyzdnou trvalo kym dosla ziadost cize preslo viac ako 3 mesiace a zrazu bol takmer december konecne zacala stimulka nasledne odber vajicok a OHSS takze vklad sa nekonal a ani po dalsiej mrche lebo boli stale vysoke hladiny hormonov takze s dalsiou hormonalnou liecbou som zacala pred par dnami a idem na vklad buduci piatok verim ze bude uspesny lebo cakat pol roka na prvy pokus je podla mna moc :-/ to nehovorimm o snazeni sa predtym aj o vysetreniach a IUI toto bolo uz len cisto o IVF-ku :-/
@gaboamata teda to si mala sakramentsky dlhu fazu pred ivf....sialenstvo, asi psychicky narocne vsak? Drzim silno palce, aby to vyslo, uz po tom, cim si presla sa musi podarit 🙂 My mame za sebou iui, ale uz to nechcem skusat, rozhodla som sa pre ivf...zacinam byt trosku nervna z toho, ze sa nedari, mam pocit, ze som viac podrazdena aj v praci, stale som cakala, ze otehotniem prirodzene, ale nic sa nedialo a uz to na mna dolahlo, tak som sa rozhodla pre tuto cestu a manzel len suhlasil....

@gaboamata Dakujem, ja som vcera zacala so stimulkou, tak som zvedava ako to cele pojde. Trosku ma to desi ze cely mesiac na nejakych liekoch, ale tak co uz, ako si pisala, my zeny to musime zmaknut