icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

gaboamata
22. jan 2016

@jenn82 hlavne treba byt v psychickej pohode a treba verit 🙂 nie kazdemu sa to podari prirodzenou cestou a dnes to uz nieje problem mame moznost vyuzit takuto formu tak preco nie 🙂 neber si to ako zlyhanie 🙂 a smiem vediet aky mate problem? u nas je to muzska neplodnost teda znizeny pocet spermii a k tomu deformovane a spomalene :-/ ale nieco sa povyberalo tak mame kolo 15 embrii 🙂

jenn82
22. jan 2016

@gaboamata pri ovulacii mi neprasknu foliky, menia sa na cysty (niektore mesiace je to ok, niektore nie), a endometrioza....ale nebola som na imuno ani endo, mozno by este nieco objavili 🙂... Ano, je to neuveritelne ako medicina pokrocila a moze nam pomoct pri otehotneni

dzenar
22. jan 2016

@jenn82 rste neprisla odpoved a kedy si davala myslim zaciatkom alebo koncom decembra

jenn82
22. jan 2016

@dzenar zaciatkom decembra...

gaboamata
22. jan 2016

@jenn82 tak verim ze ti pomozu moze byt ze ti nebudu robit vklad ten mesiac ako bude odber prave koli cistam ktore sa mozu vytvorit aj potom ale po menstruacii by sa to malo zas dat doporiadku k tomu t aj dopomozu nejakou liecbou a potom bude vklad ale ked bude vsetko ok tak ti isto urobia vklad aj ten mesiac 🙂 hlavne treba verit ze sa to podari 🙂

jenn82
24. jan 2016

@gaboamata Uz som na to nafixovana, nepripustam neuspech, vsak nemame neviem aku zavaznu diagnozu, toto uz vedia podchytit....aj tebe sa to blizi 🙂 Nervozna?

1veverica
25. jan 2016

@jenn82 ahoj ja ano zaciatkom, a uz mi dosla odpoved

1veverica
25. jan 2016

@mini888 ak sa smiem spytat, ake injekcie si mala, a kedy si chodila na kontrolu?

gaboamata
25. jan 2016

@jenn82 no veru uz tento piatok 🙂 mozno som troska nervozna ale skor by som povedala ze nedockava a stastna ze to konecne pride a snad mam velku sancu ze sa to podari 🙂

1veverica
26. jan 2016

@gaboamata v piatok ti budem velmi drzat prsty, nech sa vsetko podari ako ma🙂 musis byt silna, vela vela stasticka

gaboamata
26. jan 2016

@1veverica dakujem moja 🙂 potom vas budem informovat o USPESNOSTI 😀

seliselka
26. jan 2016

@gaboamata drzim ti palce velmi...aj mna to caka za mesiac 🙂 dufam ze budeme pisat len dobre spravy 🙂

1veverica
27. jan 2016

@gaboamata ja iba na kontrolu idem, a tiez nejaka nervozita ma chytila, velmi velmi ti drzim prsty, mna to caka zaciatkom februara, tak som zvedava na vsetko, ako to prebehlo 🙂

1veverica
27. jan 2016

@seliselka v to verim aj ja, ze to dobre dopadne, plodny rok sa musi prejavit 🙂

gaboamata
28. jan 2016

@seliselka
@1veverica dakujem zienky 🙂 snad tu vsetky napiseme uz onedlho ze cakame miminko 🙂 neuveritelne ale uz zajtra sa to ma stat 🙂 a o 2 tyzdne sa dozviem ci sa to podarilo 🙂 a verim ze i vam to prejde skoro a hlavne bude to uspesne 🙂

janina1007
28. jan 2016

@gaboamata ahoj zajtra drzim palceky <3

1veverica
29. jan 2016

@gaboamata velmi drzim prsty, som zvedava ako to dopadlo 😉 zvladnes to uprcite na jednotku

gaboamata
29. jan 2016

@janina1007
@1veverica dakujem babenky 🙂 som doma uz po v klade 2 embrii a 8.2. idem na krv 🙂

janina1007
29. jan 2016

@gaboamata super tesim sa... cakame len dobre spravy 😉

seliselka
29. jan 2016

@gaboamata velmi velmi drzim palce....joooj tesim sa aj ja 🙂))

1veverica
1. feb 2016

@gaboamata ak sa smiem spytat, ako to vsetko prebehlo? ake vsetky ukony si si dala? platila si hned po vklade, ci ako sa to robi? teraz uz len v klude byt a cakat, si v praci ci domka?

gaboamata
1. feb 2016

@1veverica no nieviem co vsetko chces vediet ja som mala po odbere vajicok OHSS takze som mala odklad s vkladom az na 2 ciklus embrijka boli zatial zamrazene ale kedze u nas je problem z muzovej strany tak sme platili za ICSI a kedze som mala vela vajicok tak ich aj vela takym sposobom oplodnovali to nas vyslo na 450 eur a kedze mame zamrazene embrijka tak plus 100 eur a plati sa hned po vklade ziadne lepidlo ani pridlzenu kultivaciu ani nic ine som nemala vraj vzhladom na moj vek a to ze som uz raz tehotna bola a prebiehalo to bez problemov tak nevidia zmysel zeby mi nieco take ponukali kedze je lepsie to mat cim viac prirodzene az na tie hormony co do nas stale pchaju 😀 aj po vklade stale berem utrogestan 3x2 tabletky estrimax 3x1 tabletku prednison 1x1 tabletku a fraxiparin 0,3 ampulku denne :-/ a to az do vtedy kym sa nezisti hladina hcg v krvi a na krv idem 8.2. a verim ze aj potom este budem brat minimalne estrimax :-/ tolko hormonov az dufam ze nebudem mat druhu pubertu 😀

1veverica
2. feb 2016

@gaboamata bozinku tak to fakt vela toho, som myslela ze po sa uz tak vela tabletiek ci injekcii brat nebude, ja som tiez premyslala ze si nedam PK, tiez si myslim ze maternica je prirodzenejsie prostredie, kolko si si dala vlozit? ked to mas tak poratane kolko ta to cele vyslo?

maria394
2. feb 2016

@seliselka Na základě coho si sa rozhodla vrátit do SPLNU? Preco si odvislá z Martina?

gaboamata
2. feb 2016

@1veverica no je toho dost ale bolo mi vysvetlene ze koli tomu ze embrijka sa nevyvíjali od zaciatku v maternici a teda to nieje prirodzene otehotnenie tak preto tie hormony tak uvidime co z toho bude 🙂 dala som si vlozit 2 emrijka tak snad aspon jedno tam porastie 🙂 za vsetko som platila necelych 1000 eur lebo lieky ma vysli na cca 400 eur tiez som ratala s nizsou sumou ale ak to ma mat pozitivny vysledok tak 1000 eur je len zaciatok ktory nelutujem dat 😀

1veverica
2. feb 2016

@gaboamata mna tiez zatial injekcie vysli na 350€, a predpokladam ze este nieco bude treba, tak len som sa chcela pripravit kolko ma zaktrok budem asi potrebovat, ved ani ja nelutujem, bo sa nam uz vyse 6rokov nedari, len nech to dobre dopadne, bo tych injekcii je fakt vyse hlavy, ty sa ako citis? uz mas nejake pocity?

gaboamata
2. feb 2016

@1veverica no zalezi ci vam budu robit ICSI a ostatne doplnkove zakroki ako napr to "lepidlo" a pod. ale ak nie tak asi len to zamrazenie zvysnych embrii co je 100 eur 🙂 zatial ziadne pocity je to este skoro 🙂 aj dcerku ked som cakala tak nic specialne som necitili az po tom co mi meskala menstruacia a prisli nevolnosti tak som vedela ze som tehotna 😀

1veverica
2. feb 2016

@gaboamata a ty si si davala to ICSI? ja som si myslela ze to je povinne,

gaboamata
2. feb 2016

@1veverica nie ICSI nerobia kazdemu zalezi na tom kde je pricina neplodnosti u nas to molo koli tomu ze mam manzel malo spermii a k tomu velmi lenivych takze im dopomohli a vpichli ich priamo do vajicok a to je ICSI inak to nechavaju na prirodu daju ich do jednej skumavky teda aj spermie aj vajicka a tak sa oplodnuju u nas sa zopar oplodnili aj takto 🙂 uz ked su v jednej skumavke ma to vysoku uspesnost no i tak robia ICSI pre istotu hlavne ked je zly spermiogram

1veverica
2. feb 2016

@gaboamata aha, tak uz chapem, u nas som problem ja, nie polovicka, on je ok, aspon uz mam aky taky prehlad, no tak to som zvedava ako to dopadne. Tak len pekne oddychuj aby to bolo uspesne 😉