Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@jenn82 tak verim ze ti pomozu moze byt ze ti nebudu robit vklad ten mesiac ako bude odber prave koli cistam ktore sa mozu vytvorit aj potom ale po menstruacii by sa to malo zas dat doporiadku k tomu t aj dopomozu nejakou liecbou a potom bude vklad ale ked bude vsetko ok tak ti isto urobia vklad aj ten mesiac 🙂 hlavne treba verit ze sa to podari 🙂
@gaboamata ahoj zajtra drzim palceky <3
@janina1007
@1veverica dakujem babenky 🙂 som doma uz po v klade 2 embrii a 8.2. idem na krv 🙂
@gaboamata super tesim sa... cakame len dobre spravy 😉
@1veverica no nieviem co vsetko chces vediet ja som mala po odbere vajicok OHSS takze som mala odklad s vkladom az na 2 ciklus embrijka boli zatial zamrazene ale kedze u nas je problem z muzovej strany tak sme platili za ICSI a kedze som mala vela vajicok tak ich aj vela takym sposobom oplodnovali to nas vyslo na 450 eur a kedze mame zamrazene embrijka tak plus 100 eur a plati sa hned po vklade ziadne lepidlo ani pridlzenu kultivaciu ani nic ine som nemala vraj vzhladom na moj vek a to ze som uz raz tehotna bola a prebiehalo to bez problemov tak nevidia zmysel zeby mi nieco take ponukali kedze je lepsie to mat cim viac prirodzene az na tie hormony co do nas stale pchaju 😀 aj po vklade stale berem utrogestan 3x2 tabletky estrimax 3x1 tabletku prednison 1x1 tabletku a fraxiparin 0,3 ampulku denne :-/ a to az do vtedy kym sa nezisti hladina hcg v krvi a na krv idem 8.2. a verim ze aj potom este budem brat minimalne estrimax :-/ tolko hormonov az dufam ze nebudem mat druhu pubertu 😀
@gaboamata bozinku tak to fakt vela toho, som myslela ze po sa uz tak vela tabletiek ci injekcii brat nebude, ja som tiez premyslala ze si nedam PK, tiez si myslim ze maternica je prirodzenejsie prostredie, kolko si si dala vlozit? ked to mas tak poratane kolko ta to cele vyslo?
@1veverica no je toho dost ale bolo mi vysvetlene ze koli tomu ze embrijka sa nevyvíjali od zaciatku v maternici a teda to nieje prirodzene otehotnenie tak preto tie hormony tak uvidime co z toho bude 🙂 dala som si vlozit 2 emrijka tak snad aspon jedno tam porastie 🙂 za vsetko som platila necelych 1000 eur lebo lieky ma vysli na cca 400 eur tiez som ratala s nizsou sumou ale ak to ma mat pozitivny vysledok tak 1000 eur je len zaciatok ktory nelutujem dat 😀
@gaboamata mna tiez zatial injekcie vysli na 350€, a predpokladam ze este nieco bude treba, tak len som sa chcela pripravit kolko ma zaktrok budem asi potrebovat, ved ani ja nelutujem, bo sa nam uz vyse 6rokov nedari, len nech to dobre dopadne, bo tych injekcii je fakt vyse hlavy, ty sa ako citis? uz mas nejake pocity?
@1veverica no zalezi ci vam budu robit ICSI a ostatne doplnkove zakroki ako napr to "lepidlo" a pod. ale ak nie tak asi len to zamrazenie zvysnych embrii co je 100 eur 🙂 zatial ziadne pocity je to este skoro 🙂 aj dcerku ked som cakala tak nic specialne som necitili az po tom co mi meskala menstruacia a prisli nevolnosti tak som vedela ze som tehotna 😀
@1veverica nie ICSI nerobia kazdemu zalezi na tom kde je pricina neplodnosti u nas to molo koli tomu ze mam manzel malo spermii a k tomu velmi lenivych takze im dopomohli a vpichli ich priamo do vajicok a to je ICSI inak to nechavaju na prirodu daju ich do jednej skumavky teda aj spermie aj vajicka a tak sa oplodnuju u nas sa zopar oplodnili aj takto 🙂 uz ked su v jednej skumavke ma to vysoku uspesnost no i tak robia ICSI pre istotu hlavne ked je zly spermiogram

@jenn82 hlavne treba byt v psychickej pohode a treba verit 🙂 nie kazdemu sa to podari prirodzenou cestou a dnes to uz nieje problem mame moznost vyuzit takuto formu tak preco nie 🙂 neber si to ako zlyhanie 🙂 a smiem vediet aky mate problem? u nas je to muzska neplodnost teda znizeny pocet spermii a k tomu deformovane a spomalene :-/ ale nieco sa povyberalo tak mame kolo 15 embrii 🙂