Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@andrea841 ahoj sa som absolovala iui s darcovskými takže ak pomôžem tak rada
ahoj a podarilo sa?
Prebehlo to rýchlo vyplnili sme dotazník a vyberaju ony podľa dotazníku a hneď na 12 den som šla na IUI
a v dotazníku bolo co presnejšie?
@andrea841 a nie nepodarilo sa 2× som bola a nič neviem prečo som ulne zdravá ale idem v maji na laparku môže byť že mám nepriechodné vajcovody povedala p.toporcerova a tak skúsime do tretice
@andrea841 farba vlasov ,oči zdravotné problémy,krvná skupina,alergie váha celý dotazník bol skôr o manželovi nakoľko o mne už p.Toporcerova vedela všetko
@miska11115 iui ma vraj nízku úspešnosť ja idem rovno ivf
Neviem mne navrhli IUI a neviem že či darcovia sù z čr tak dúfam že sa ty zadarí
tak mi bolo povedané ze spolupracujú z CR carom. ďakujem aj tebe držím prsty
môžeš potom podať info keď sa zadari 🙂
@andrea841 dakujem a Možem sa opítať koľko stojí IVF ? A či to prepláca poisťovňa a kedy ? A ake je to zdlhavé?
prepláca poisťovňa ale aj tak ma to vyjde okolo1000eur. neviem ja mam prísť 2den menzesu to záleží aj ci bude krátky alebo dlhy protokol. ja mam krátky neviem podľa čoho je ten protokol.
@miska11115 no prepláca keď ma muž zlý spermiogram
@andrea841 ale ak som dobre pochopila tak este sa doplaca a ano manzel ne neplodny
áno lebo ináč by to vyšlo raz tolko
@andrea841 aha dakujem za info
@miska11115 nie je zač ja tiez veľa vecí sa dozvedám z netu
ktorá z vás mala krátky protokol a ako to celé prebiehalo 🙂
tak babenky moje zlate dakujem kazdej jednej za to ze ste mi drzali palceky 🙂 mam to pozitivne 🙂 tesim sa ako blcha v kozuchu 🙂 stastna prestastna som 🙂
nene nevadi uz aj obzeram vybavicku pre dvojcatka aby som mala prehlad ked nahodou to tak bude 🙂 a cakam aj od vas dobre spravy

veru tak tak a hlavne teply cajik a vitaminy 🙂 len nezabudaj ziadna salvia a podobne bylinky to nerobi dobrotu ked chces mat babetko a ani pocas tehotenstva a dojcenia 🙂