icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

1veverica
9. feb 2016

@gaboamata ja idem vo stvrtok na odber, a potom sa uvidi, takze uz tak pomalicky "stresujem" nie som nejako nervozna, len nejake to napatie tam je, ze co a ako,

janina1007
9. feb 2016

@gaboamata blahozelam.... prijemne tehulkovanie az do stastneho konca 🙂

katika7
9. feb 2016

Ahojte podarilo sa niektorej otehotniet po IUI?

nikabacova
9. feb 2016

@katika7 ja som bola v splne 2x na iui neuspesne, tvrdili mi ze som ok, stitna zlaza podla ich krvnych testov ok, mam schvalenu ziadost na ivf ale nedalo mi to neverila som ich testom a isla som si sama vysetrit stitnu zlazu a mala som problem so stitnou zlazou!! po 3 mesiacoch liecenia som otehotnela prirodzene. SPLN len taha peniaze

duda223
9. feb 2016

@katika7 mne sa podarilo na prvykrat iui v splne, no tesili sme sa len 7 tyzdnov.Teraz čakám na menstruaciu a skusame dalej

katika7
9. feb 2016

@nikabacova no ja idem zo stitnou teraz 22.febr na vysetrenie tak uvidime ze co mi tam povedia a zistia a potom dalej budem postupovat podla toho ake budu vysledky...gratulujem a silno drzim palce aby bolo vsetko v poriadku 😊 ako dlho ste sa snazili?

katika7
9. feb 2016

@duda223 a preco sa vam nedarilo ? a po akom case ste skusili iui?

seliselka
9. feb 2016

@1veverica drzim palce 🙂

duda223
9. feb 2016

@katika7 zly spermiogram, po 3 rokoch snazenia sme to vzdali a skusili car

seliselka
9. feb 2016

@duda223 aj my mame zly spermiogram...morfologiu :(

nikabacova
9. feb 2016

@katika7 dakujem velmi pekne 🙂 my sme sa snazili asi necele 2 roky ale my sme obaja ok, preto sme nechapali a skusali aj to iui, ale po zisteni ze je problem v stitnej zlaze sa nam podarilo po 3 mesacnej liecbe 🙂 tak vam drzim palce 🙂

1veverica
10. feb 2016

@katika7 ahoj, mne zial nie

1veverica
10. feb 2016

@seliselka dakujem, dnes sa mi tak zle spalo, dufam ze to zajtra dobre dopadne

katika7
10. feb 2016

@nikabacova no my sa snazime 3 roky ja som min roku podstupila laparoskopiu a jeden bol prechodny a druhy mi zprechodnili cize mala by som byt ok a manzel spermiogram a ten ma v poriadku takze tiez nechapem preco sa nam nedari...ms mi chodi stale pravidelne na cas kazdy mesiac... a tak skusime iui este pockam na tu stitnu ake budu vYsledky..dakujeeem krasne 😊

katika7
10. feb 2016

@1veverica ahoj a kolko krat ste boli na iui?

nikabacova
10. feb 2016

@katika7 aj ja som bola na laparoskopii ale tam vsetko bolo ok 🙂 ved uvidis pockaj na stitnu zlazu lebo ak je problem v stitnej zlaze iui nezaberie, aspon tak mi lekar povedal ze stitna je dost dolezita v tomto

katika7
10. feb 2016

@nikabacova ano urcite az po vysetreni stitnej sa dalej posuniem 😊 ved je to ochvilu tak dakujem pekne za info a drzim palce Vam aby ste to dotiahli do uspesneho konca

1veverica
10. feb 2016

@katika7 ahoj, no my sme boli 2krat

nikabacova
10. feb 2016

@katika7 dakujem 🙂 tiez Vam drzim palce nech to vyjde 🙂

gaboamata
10. feb 2016

tak po radostnej sprave mam smutnu embrijko sa prestalo vyvijat dalej takze nakoniec nic z toho ☹

duda223
10. feb 2016

@gaboamata to mi je luto, mne sa pred tyzdnom stalo to iste,viem presne ako ti je. My sme tesili len 7 tyzdnov uz aj srdiecko krasne bilo a predsa si to babatko rozmyslelo a odislo ☹

nikabacova
10. feb 2016

@duda223 ak sa mozem opytat vy ste boli na umelom oplodneni alebo ste otehotneli prirodzene?

katika7
11. feb 2016

@duda223 a ako sa vam podarilo? pomohlo car?

duda223
11. feb 2016

@nikabacova po 3 rokoch snaženia sme sa rozhodli pre car a podarilo sa prve iui
@katika7

andrea841
13. feb 2016

ahojte ktorej z vás sa podarilo ivf pri veľmi nízkom amh?

seliselka
13. feb 2016

@andrea841 to by zaujimalo aj mna.....ake mas ty?

andrea841
13. feb 2016

neviem nepovedala mi len ze veľmi malá ovar. rezerva
@seliselka a ty vieš aké máš?

1veverica
15. feb 2016

@gaboamata to fakt? tak to mi je strasne strasne luto, uz si bola na vysetrenie?

maria394
15. feb 2016

@miska11115 Ty si nemala komplexne vysetrenie vcetne priechodnosti vajcovodov pred IUI? Je to nezvycajny postup. Anebo Ti to navrhovali a Ty si nechcela?

gaboamata
15. feb 2016

@1veverica no dnes som uz aj menstruaciu dostala povedali mi ze mam zavolat ked ju dostanem ale zodvihla mi ta nova sestricka tak snad ma rozumela ze som po neuspesnom IVF alebo teda po uspesnom no embrijko sa prestalo vyvijat tak povedala ze mam prist na 12 den na kontrolu cize buduci piatok tak asi tento mesiac nic a dalsi pokus az buduci mesiac toto ma mrzi ze ma vobec neinformuju o postupe len v tej danej chvili povedia len tolko ze kedy mam prist nabuduce ☹ darmo sa pytam odpoved som nedostala teda dostala som odpoved ze mam prist buduci piatok a docentka mi povie co dalej :-/