Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@gaboamata ahoj prosim ta tam robí už nejaká iná sestrička?
@1laura1234 ahoj, robia tam uz dve, je tam aj ta "stara"
ahojte baby,
dakujem vsetkym za podporu, a pomoc, ja som bola vcera na vklade tak dufam ze vsetko pojde tak ako ma 🙂 vsetkym vam velmi drzim prsty, je to strasny stres toto vsetko
Ahojte, chcem sa vás spýtať, ktorej vyšlo v Splne iui a na koľkýkrát? Čo je dobré robiť, aby sme zvýšili šance? Ja som bola prvýkrát na iui 4.2. (13.deň cyklu).My sme obaja s manželom v poriadku, všetko klape ako hodinky, len to nejde. raz som bola tehotná prirodzene v 2014 a od vtedy nič, podľa mojej doktorky je to psychika,tomu už neverím. Aj v splne nám vravela dokt.Toporcerová, že všetko je tak,ako má byť, ovuláciu mám presne. od23. dňa mám bolesti v celej panve, raz slabšie inokedy silnejšie, raz pichanie,akoby som už mala menštruáciu. Dnes 26. deň cyklu som si robila ovulačný test, či už vypršal pregnyl, bola tam slabá čiarka. No dnes som už mala špinenie, hnedý hlien. Asi to nevyšlo☹
Caute baby... my sme mali mat IUI 9.4.2015. Vsetko bolo pripravene... ja som brala clostil, sledovana v Splne... mm odovzdal vzorku a mne pred ukonom robila lekarka sono.... a potom to prislo.... NIC SA NEKONALO... Nemala som ziadne foliky.... no strasne som bola smutna sklamana a nastvana na cely svet... Lekarka ma odbila s tym ze kym neschudnem tak uz nech k nim ani nejdem, ze je to zbytocne...
Tak aj mna by zaujimali nejake rady ako to podporit aby to vyslo a hlavne co na ovulku... co nato aby rastli foliky? som nestastna z toho vsetkeho a vsetkym snazilkam (aj mne) zelam aby im to co najskor vyslo... aby ten maly uzlicek bol velky dar na cely zivot <3 :-*
Ja som užívala od 4.dňa clostilbegyt 2Xpol tabletky, 5 dni. Na 12.deň som bola na kontrole (vľavo18mm,vpravo19mm,14mm)je zaujímavé, že také veľkosti som mala aj mesiac pred tým a bez liekov, na 12. deň mi pichli pregnyl 10 000 a na 13.deň bolo iui. a od vtedy si zavádzam 2x1 progesterone. tak ako každá z nás veľmi som chcela,aby to vyšlo, aj som bola veľmi opatrná počas tých dní,ako keby som bola tehotná som sa niekedy cítila, ale to je psychika a sugescia už🙂 1veverica a ty si bola už koľkokrát na iui,ak smiem vedieť?
@adika011 neviem ci to bolo mne ... ale ja som brala clostil 2x2 tbl. od 3dc do 7dc a nic... ziaden folik ☹
Všade čítam len negatívne správy na iui ☹ na prvýkrát je zázrak,ak sa podarí, a na viac pokusov sem tam niekto napíše, že to vyšlo. od čoho to závisí hm....
Ahojte nemate nahodou niektora na predaj Menopur 75
@1veverica aha dakujem,to som ani netusila.
@janina1007 ahoj, mozno inofolic, ja tiez teraz beriem 🙂
@mirkakn1 ahoj,nepomohol... skúšala som ho pol roka...
Dievcata,nevyslo mi prve iui,uz prisla...neviem,co dalej robit.je to zataz na psychiku,zase ten kolobeh,hormony.preco nevychadza,ked sme v poriadku.myslite,ze dalsie pokusy su uspesnejsie?
@adika011 ja som bola 2x na iui tiez sme obaja v poriadku a nevyslo, Toporcero a mi povedala ze pri iui je sanca max 15% co je malo podla mna. dali ste sa vysetrit na stitnu zlazu? ci naahodou nie je problem tam? ci vam brali krv len v splne na testy? mne v splne brali krv na vsetko zevraj a na stitnu zlazu a ze je vsetko ok no neverila som im dala som sa sama vysetrit u endokrinologa a mala som problem so stitnou.
@nikabacova ano pred rokom,ked mi vysetrenia robila moja dokt.tak som bola aj na endokrinologii.vyskusame druhy pokus.
@nikabacova presne to iste v splne... stitka ok... ale idem si to dat vysetrit sama...
@adika011 to ma mrzi ale na druhykrat to uz vyjde... uvidis 🙂 budem drzat palce 🙂
@nikabacova a u koho si bola na vysetrenie so stitkou?
@janina1007 no mna neskutocne nahnevali v splne s tou stitnou zbytocne som tam pol roka chodila brala lieky injekcie pri iui a nakoniec lieky za 0,75€ mi pomohli otehotniet. ked som v splne povedala ze idem sama na vysetrenie tak na mna pozerala sestricka jak... ze im neverim a mala som pravdu. ja som si nasla lekara na Krivej tam je take zdravotnicke stredisko ale treba mat vymenny listok 🙂 vezmu krv tyzden sa asi caka na vysledky a mne po 3 mesiacoch lieky zabrali. mam v splne schvalenu ziadost na ivf ale este som im nevolala ze nic z toho nemam chut s nimi ani cez telefon rozpravat. drzim vam palce 🙂
@nikabacova wau zlatko dakujem za novu nadej... tiez ma v splne nastvali... velka gratulka a nech sa vsetko podari ako ma...
@janina1007 aha, tak nic :(

@gaboamata joj moja a si si ista, ze to musi byt koniec? moja sestra mala kramy az do siesteho mesiaca. Velmi ti drzim prsty, ja velmi dobre viem co to je sklamanie 😒