icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

1veverica
22. feb 2016

@janina1007 to fakt boli k tebe az taky hnusny? tak to si ma velmi prekvapila, mne sa zdali byt mily, je to neprijemne ked sa lekar k tebe takto sprava, to by nemali robit, uz dost sme z toho nestastne ze sa nam nedari, nie este pocuvat blbe reci. Verim ti ze si nastvana. Velmi ti drzim palce aby sa ti to podarilo 🙂

janina1007
22. feb 2016

@1veverica dakujem 🙂

mysicka266
23. feb 2016

Ahojte dievcata,chcem vam povedat,ze tak isto sme boli na umelom oplodneni v Kosiciach. V Oktobri som bola na vklad vajicka, dala som si vlozit jedno vajicko a dnes cakame nadherneho a zdraveho chlapceka,zajtra zacinam siesty mesiac. Som so splnom velmi spokojna,najma s pristupom lekarky a personalu. Stoji to za to 🙂

seliselka
23. feb 2016

@mysicka266 povzbudila si ma...lebo zacinam so stimuláciou o tyzden tak sa tesim ze citam nieco take pozitivne 🙂) Ak sa smiem opytat, mali ste aj problem, ci ani nie?

mysicka266
23. feb 2016

@seliselka Ahoj seliselka,radsej by som o takyto veciach pisala v sprave 🙂

seliselka
23. feb 2016

@mysicka266 dakujem...mam 🙂

miska11115
24. feb 2016

@maria394ahoj nie ani my to nenavrhli

1veverica
24. feb 2016

@mysicka266 tak aspon jedna pozitivna sprava, bolo by fajn keby nas bolo viac spokojnych, hlavne s pozit.vysledkom

mysicka266
24. feb 2016

@1veverica velka skoda,ze tu nenapisu zeny,ktorym to vyslo,pretoze co si pamatam, ked som chodila do kosic,tak ich bolo vela. Aj vam sa to podari 🙂

1veverica
24. feb 2016

@mysicka266 joj si ma potesila, bolo to mile dakujem, hadam mas pravdu a vsetko vyjde, a mas uplnu pravdu, skoda ze nenapisu ziadna ktorej to vyslo, myslim zeby to zenam pomohlo

mysicka266
24. feb 2016

@1veverica netreba zufat a nadavat na lekarov,ono to vyjde,len nie kazdemu hned na prvy krat. Je to tazka cesta,ale stoji to za to 🙂

1veverica
24. feb 2016

@mysicka266 ja osobne nenadavam na lekarov, ja viem zeje problem vo mne, a zial to na tele zalezi ako sa s tym vysporiada. Aj my sa pokusame uz 7rokov, a nedari sa, ale to nema s lekarmi nic spolocne, a osobne si myslim ze v splne su celkom mily, ani oni nevedia robit zazraky, to mne je jasne, naco som sa opytala na to mi odpovedali, ukazali, takze ja nemam zly nazor na nich

mysicka266
24. feb 2016

@1veverica ja som nenarazala na teba 🙂 len stale, ked tu nieco citam a nepodari sa paru to ivf,tak automaticky je na vine lekar,ale ja si osobne myslim,ze su tam velmi prijemny ludia a doc. Toporcerova je velmi dobra lekarka. Lezala som na izbe s jednou babou mala myom na maternici a chudinke sa jej uvolnilo iba jedno vajicko a zadarilo sa. Myslim si,ze to netreba vzdavat 🙂

1veverica
24. feb 2016

@mysicka266 ved ja viem ze si nenarazala na mna, ja len som napisala moj nazor, ani oni nevedia splnit vsetko, a ja to uplne chapem, v tom je vela okolnosti, ja tiez len verim ze sa nam to vsetkym vydari, nech sme stastne 🙂

mysicka266
24. feb 2016

@1veverica velmi vam to vsetkym prajem,lebo viem co prezivate 🙂

1veverica
25. feb 2016

@mysicka266 za seba dakujem, ano myslim ze my tu na fore najviac vieme o com vsetkom to je, kolko si musime vytrpiet, a vsetkeho okolo toho, nie je to sranda

seliselka
25. feb 2016

dnes som bola v splne...vsimli ste si kolko fotiek babetiek ma doktorka na nastenke? to sa vsetko asi narodili zo splnu....tak to je pekny uspech nemyslite, ci?

1veverica
26. feb 2016

@seliselka urcite ano, myslim ze ine by si tam ani nedavala, dufam ze tam coskoro budu aj fotky nasich babatiek 🙂

1veverica
26. feb 2016

@mysicka266 dakujem, vcera mi volali z krvy to je pozitivne, tak uvidime co povie neskor ultrazvuk

1veverica
26. feb 2016

baby, vsetkym dakujem za podroru a rady, z krvy to mam pozitivne, tak cakam na potvrdenie ultrazvukom, zelam vsetkym snazilkam aby mali tiez len pozitivne vysledky 🙂

mysicka266
26. feb 2016

@1veverica tak to sa tesim spolu s tebou🙂 gratulujem 🙂...najhorsie je to cakanie,ja som sa nemohla dockat a ak sa ta smiem opytat, aku si mala hodnotu hcg v krvi?

1veverica
26. feb 2016

@mysicka266 no ked som dobre rozumela tak 80? no ked mi povedala ze mame dobru spravu, tak nejako som uz ani nepocuvala

mysicka266
26. feb 2016

@1veverica 🙂 ja som mala prvy krat 87,7 a styri dni na to som sla na opakovany odber krvi a hodnotu som mala 268,3 ,tak som vedela,ze je vsetko v poriadku 🙂

seliselka
26. feb 2016

@1veverica gratulujeeeeeem! uzasna sprava!

1veverica
26. feb 2016

@seliselka dakujem, uz len dufam ze ich tu teraz bude viac 🙂

seliselka
26. feb 2016

@1veverica tiez Vam oznamim v marci ci to vyslo 🙂

1veverica
26. feb 2016

@seliselka urcite to vyjde, drzim fakt velmi velmi prsty, za tu snahu, a co vsetko pre to musime urobit, si zasluzime byt stastne, no nie?

janina1007
26. feb 2016

@1veverica blahozelam 🙂
@seliselka myslim na teba a drzim palce 🙂
@mysicka266 ak si narazala na mna... tak ti pisem len tolko ze sto ludi dto chuti... na mne sa lekarka VZDY vyvrsila kvoli vahe... lenze boli tam aj chude baby a co potom vravela im... moj problem je pco a ked mi nefunguju vajecniky teraz, tak neverim ze budu fungovat ked budem starsia... pretoze chudnutie tiez zaberie nejaky cas... ale ja najlepsie viem ako sa ku mne spravala...

mysicka266
26. feb 2016

@janina1007 na nikoho som nenarazala, vsetci mame svoje problemy a nazory. Len ti chcem povedat,ze je v tom nieco na zamyslenie. Mojej svagrinnej sestra mala tiez problem s vahou,vazila asi 120 kg, nedarilo sa jej otehotniet a ked otehotnela,tak babo potratila,tiez chodila nestastna z toho, pretoze doktorka jej dookola opakovala,ze kym neschudne,tak sa to nepodari. Ona schudla a nakoniec maju malu Zuzanku. Asi to ma nieco do seba,ale to je kazdeho osobna vec. Kazdy mame svoj zivot. Vela stastia Ti prajem.

janina1007
26. feb 2016

@mysicka266 dakujem tiez chudnem... len mi z toho vyplynulo ze to bolo o mne...