Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@1veverica dakujem 🙂
Ahojte dievcata,chcem vam povedat,ze tak isto sme boli na umelom oplodneni v Kosiciach. V Oktobri som bola na vklad vajicka, dala som si vlozit jedno vajicko a dnes cakame nadherneho a zdraveho chlapceka,zajtra zacinam siesty mesiac. Som so splnom velmi spokojna,najma s pristupom lekarky a personalu. Stoji to za to 🙂
@mysicka266 povzbudila si ma...lebo zacinam so stimuláciou o tyzden tak sa tesim ze citam nieco take pozitivne 🙂) Ak sa smiem opytat, mali ste aj problem, ci ani nie?
@seliselka Ahoj seliselka,radsej by som o takyto veciach pisala v sprave 🙂
@mysicka266 dakujem...mam 🙂
@maria394ahoj nie ani my to nenavrhli
@mysicka266 tak aspon jedna pozitivna sprava, bolo by fajn keby nas bolo viac spokojnych, hlavne s pozit.vysledkom
@1veverica velka skoda,ze tu nenapisu zeny,ktorym to vyslo,pretoze co si pamatam, ked som chodila do kosic,tak ich bolo vela. Aj vam sa to podari 🙂
@mysicka266 joj si ma potesila, bolo to mile dakujem, hadam mas pravdu a vsetko vyjde, a mas uplnu pravdu, skoda ze nenapisu ziadna ktorej to vyslo, myslim zeby to zenam pomohlo
@1veverica netreba zufat a nadavat na lekarov,ono to vyjde,len nie kazdemu hned na prvy krat. Je to tazka cesta,ale stoji to za to 🙂
@mysicka266 ja osobne nenadavam na lekarov, ja viem zeje problem vo mne, a zial to na tele zalezi ako sa s tym vysporiada. Aj my sa pokusame uz 7rokov, a nedari sa, ale to nema s lekarmi nic spolocne, a osobne si myslim ze v splne su celkom mily, ani oni nevedia robit zazraky, to mne je jasne, naco som sa opytala na to mi odpovedali, ukazali, takze ja nemam zly nazor na nich
@1veverica ja som nenarazala na teba 🙂 len stale, ked tu nieco citam a nepodari sa paru to ivf,tak automaticky je na vine lekar,ale ja si osobne myslim,ze su tam velmi prijemny ludia a doc. Toporcerova je velmi dobra lekarka. Lezala som na izbe s jednou babou mala myom na maternici a chudinke sa jej uvolnilo iba jedno vajicko a zadarilo sa. Myslim si,ze to netreba vzdavat 🙂
@mysicka266 ved ja viem ze si nenarazala na mna, ja len som napisala moj nazor, ani oni nevedia splnit vsetko, a ja to uplne chapem, v tom je vela okolnosti, ja tiez len verim ze sa nam to vsetkym vydari, nech sme stastne 🙂
@1veverica velmi vam to vsetkym prajem,lebo viem co prezivate 🙂
@mysicka266 za seba dakujem, ano myslim ze my tu na fore najviac vieme o com vsetkom to je, kolko si musime vytrpiet, a vsetkeho okolo toho, nie je to sranda
dnes som bola v splne...vsimli ste si kolko fotiek babetiek ma doktorka na nastenke? to sa vsetko asi narodili zo splnu....tak to je pekny uspech nemyslite, ci?
@mysicka266 dakujem, vcera mi volali z krvy to je pozitivne, tak uvidime co povie neskor ultrazvuk
baby, vsetkym dakujem za podroru a rady, z krvy to mam pozitivne, tak cakam na potvrdenie ultrazvukom, zelam vsetkym snazilkam aby mali tiez len pozitivne vysledky 🙂
@1veverica tak to sa tesim spolu s tebou🙂 gratulujem 🙂...najhorsie je to cakanie,ja som sa nemohla dockat a ak sa ta smiem opytat, aku si mala hodnotu hcg v krvi?
@mysicka266 no ked som dobre rozumela tak 80? no ked mi povedala ze mame dobru spravu, tak nejako som uz ani nepocuvala
@1veverica 🙂 ja som mala prvy krat 87,7 a styri dni na to som sla na opakovany odber krvi a hodnotu som mala 268,3 ,tak som vedela,ze je vsetko v poriadku 🙂
@1veverica blahozelam 🙂
@seliselka myslim na teba a drzim palce 🙂
@mysicka266 ak si narazala na mna... tak ti pisem len tolko ze sto ludi dto chuti... na mne sa lekarka VZDY vyvrsila kvoli vahe... lenze boli tam aj chude baby a co potom vravela im... moj problem je pco a ked mi nefunguju vajecniky teraz, tak neverim ze budu fungovat ked budem starsia... pretoze chudnutie tiez zaberie nejaky cas... ale ja najlepsie viem ako sa ku mne spravala...
@janina1007 na nikoho som nenarazala, vsetci mame svoje problemy a nazory. Len ti chcem povedat,ze je v tom nieco na zamyslenie. Mojej svagrinnej sestra mala tiez problem s vahou,vazila asi 120 kg, nedarilo sa jej otehotniet a ked otehotnela,tak babo potratila,tiez chodila nestastna z toho, pretoze doktorka jej dookola opakovala,ze kym neschudne,tak sa to nepodari. Ona schudla a nakoniec maju malu Zuzanku. Asi to ma nieco do seba,ale to je kazdeho osobna vec. Kazdy mame svoj zivot. Vela stastia Ti prajem.
@mysicka266 dakujem tiez chudnem... len mi z toho vyplynulo ze to bolo o mne...

@janina1007 to fakt boli k tebe az taky hnusny? tak to si ma velmi prekvapila, mne sa zdali byt mily, je to neprijemne ked sa lekar k tebe takto sprava, to by nemali robit, uz dost sme z toho nestastne ze sa nam nedari, nie este pocuvat blbe reci. Verim ti ze si nastvana. Velmi ti drzim palce aby sa ti to podarilo 🙂