Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@janina1007 dakujem pekne suseda 🙂)
@janina1007 dakujem 🙂
dnes som bola na kontrolny test, tak vraj to pekne stupa, tak to hadam bude ok 😉
@miska11115 a tu laparku ti navrhla toporcerova, alebo si najprv bola u nej na tom vysetrenie vajcovodov, co sa za to plati cca ý0€? lebo ja by som radsej isla rovno na laparku, ech nemusim aj jej platit, ked laparka je zdarma, v ktorej nemocnici si bola?
Ahojte najde sa tu niekto kto zacal stimulaciu v Splne?
Ahojte...ja som dnes bola na prenos...mame 1 embryjko po softe.
dievčatá komu sa podarilo ivf s veľmi nízkym amh
ano ty mas asi v poriadku
Je tu z vas niektora, ktora mala vklad na 3 den a uspesne, ze bola tehu?
Ahoj, ja chodim už rok a pol do splnu a tiež mam nizku zasobu vajičok. Som už po IVF a mala som krásne 5 vajička.
Mala som krátky protokol, z toho 5 vajok. Oplodnené metodou ISCI. Krásne sa oplodnili. V deň vkladu ostali už len 3 embya. Dali sme vložit 2 a 1 zmrazit. Po vklade hcg 5. Kontrolne HCG nebolo robene. Bola som na kontrole, stažovala som sa na vaječník.
Po 2 mesiacoch som isla z bolestami na pohotovost. Krvácanie do dutiny brušnej, na to zistene mimomaternicove tehotenstvo.
Odstránený vajcovod. Nechut riešiť zase dačo. Na druhy tyžden idem po mrazacika a odchádzam asi zo splnu. Nepačil sa mi pristup a dr z takymi skusenostami by mala aspon upozornit, že može byt aj mimomaternicove z IVF.

@janina1007 viem,ze je to tazke, ale stoji to za to 🙂