icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

glopsa
15. mar 2016

HCG rasto a ja som ani nevedela, že som tehotná.

janina1007
15. mar 2016

@glopsa mrzi ma to... ale som rada ze pises aj o lekarke a jej pristupu... ked som to sem pisala ja... tak som mala pocit ze niektore zeny by ma aj ukamenovali za tu super lekarku... som rada ze aj niekto iny ma na lekarku taky isty nazor aj ked ako som uz pisala mrzi ma ze ti to zatajila... my co tam ideme riesit poslednou moznostou babo nevieme co sa mame pytat... ona by to mala povedat... a nie ako tela a este sa aj vyzjape.... no proste otras zenska...

glopsa
15. mar 2016

Bolo to moje uz 5 nevydarene tehotentvo, tak som ocakavala trocha viac od pristupu.

glopsa
15. mar 2016

Tiež mam taky nazor na nu. Ziadne spravanie. Mala som mat vklad a vtedy uz zacali tie bolesti, tak som to pripisovala ze su to krize. Chodila som na injekcie, tak som tam volala, ze nemozem mat vklad. Mala som bolesti vajecnika aj brucha a ona sa vyvrhla na mna, ze som prisla zbytocne a naco som prisla. Chapes, mas bolesti a ona jak zmyslov zbavena. Zrobila ultrazvuk a cau a pa.

janina1007
15. mar 2016

@glopsa mala by ist na kurz empatickeho spravania a tak pomahat zenam otehotniet... truba jedna...

glopsa
15. mar 2016

Mam tam posledneho mrazaika, tak ho tam nechcem nechat. Dufam, že po tom všetkom sa uz na mna usmeje stastie / v to verim a dufam/ a nebudem musiet viac riešit spln. Nikdy viac.

janina1007
15. mar 2016

@glopsa velmi drzim palceky :-*

glopsa
15. mar 2016

No musime jej to odporucit. Ja som silnejsia, tak mozno preto sa tak ku mne správa 🙂

janina1007
15. mar 2016

@glopsa presne moj pripad...

glopsa
15. mar 2016

Ďakujem.

glopsa
15. mar 2016

Kamoska tiež ku nej chodila skoro 2 roky, nic neriesili, stale ju len odbila. Teraz chodi ku dr. Hermanovi, nevie si ho vynachvalit. Skusim aj ja tam. Mam este 2 pokusy IVF od poistovne.

1veverica
15. mar 2016

@andrea841 no vidis, tak potom je velka sanca, ked ti nic take nepovedali, uvidis podari sa to 🙂

1veverica
15. mar 2016

@glopsa ja ti velmi drzim prsteky 🙂

angel1979
15. mar 2016

ja tiez mam zmiesane pocity z nej, tiez pchala do mna lieky a chcela ma nahovorit na inseminaciu za 70€ a ked som jej povedala, ze trosku divny postup, ze ani nevie ci mam vajcovody priechodne, tak povedala aha tak bude lepsie ist na laparoskopiu....ze tu co ona robi nie je postacujuca, ta za 100€ tak ma az prekvapilo, ze ma poslala na laparo a uz mam aj vybavene, tak dufajme, ze to vyjde

1veverica
16. mar 2016

@angel1979 drzim palce, ja som bola aj na laparke, ale zial nepomohlo ☹

1veverica
16. mar 2016

@glopsa ja ti velmi drzim palce, a dufam ze mrazacik sa ujme, a nebudes musiet riesit nic 🙂

ika7
16. mar 2016

@1veverica dakujem 🙂 a kedy si mala ty stimulaciu? Uz mas aj po odbere?

ika7
16. mar 2016

@andrea841 ahoj...ja som zacala minuly tyzden v piatok, zajtra idem na sono 🙂

ika7
16. mar 2016

@domka77 ja si picham Menopur a dnes k tomu este Cetrotide...to co si si pichala ty je vlastne naco?

domka77
16. mar 2016

@ika7 Clostyl su tabletky na stimulaciu hypofyzy.... ale nejako to tento mesiac nezabralo a nemala som dominantny folikul.. :( zial, mala som len jeden vacsiu folikul a aj to len 11 mm... :(

andrea841
16. mar 2016

@ika7 tiez picham co ty

ika7
16. mar 2016

@andrea841 a kedy si zacala? Ja idem zajtra na sono tak som zvedava ako to dalej pojde

ika7
16. mar 2016

@domka77 ufff...to som nevedela,ze aj take veci mozu nastat. Toto je tvoje prve umele ci uz mas za sebou viac?

1veverica
17. mar 2016

@ika7 ja uz mam 5 tyz. po vklade, uz som bola na prvom sone, srdiecko zatial bije, zda sa to ok, tak uvidim, dalsie sono az o tri tyzdne 🙂

ika7
17. mar 2016

@1veverica super 🙂 blahozelam. Prosim ta mozem mi napisat co vsetko ma este caka? Dnes mam prve sono co si picham tie injekcie do brucha...je to dnes uz 7 den

1veverica
17. mar 2016

@ika7 dakujem 🙂 ,a to mas uz stimulku alebo mas dlhy protokol? lebo to je trosku inac potom

ika7
17. mar 2016

@1veverica ja mam uz stimulku...v pondelok idem na vyber.

1veverica
17. mar 2016

@ika7 potom ta nic take tazke necaka. V ponelok si tam take dve hodinky polezis, ten zakrok vobec nebudes citit, vsetko prebehne v narkoze, takze je to fakt bezbolestne, potom ides domkov. Mna trosku vecer bolelo brucho, a mala som taky jemny vytok, ale to bolo z toho zakroku, nic velke, iba tak trosku, na druhy den som normalne fungovala, do prace a tak. V den vkladu, to tiez bude rychle, ukaze ti tvoje embryjka, neviem kolko si ides vlozit. Potom ti na monitore ukaze kde ich vlozila, polezis si taku pol hodku, a tiez ides domov. Ja osobne po zakroku som sa uz do prace nevratila a sla som si domov lahnut. Nebolelo to, len to bolo take divne, vies ako pri gyn. prehliadke. Na druhy den nabehnes zas na lieky, a len cakas cakas na krv. Ja osobne som pockala, netestovala som ani raz, ale to je jasne ze na tebe, pre mna to bol zbytocny stres 🙂

ika7
17. mar 2016

@1veverica dakujem 🙂 a ak sa smiem opytat aj si nieco doplacala? Po vklade si bola na PN-ke ci len ten jeden den?

gaboamata
17. mar 2016

ahojte zienky mam dilemu dnes som bola na krv koli hcg 8.3. som bola na KET bez hormonalnej liecby akurat 3.3. som mala pichnuty pregnyl a od 5.3. berem progesterone cize dnes je 9 dni po vklade a hodnotu mam 0,319 hcg v krvi sestricka u mojho gynekologa hovorila ze je to na hrane ale ze 9 den je este skoro ze hcg sa u vecsiny zien zacne tvorit az na 11 den oplodnenia no ked som volala do splnu povedala setricka ze to je negativny a tak mam vysadit lieky no vklad som mala robeny na 23 den ciklu a stale mi menstruacia nedosla