Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@ika7 chodila som už nechodím....
@1veverica tak my sme boli 21.4 na vyber a vklad mi robili 24.4 ....dnes som bola na tom druhom kontrolnom odbere a som sa pytala na tie prve hodnoty, tak mi povedali, ze som mala 30 tak cakame kedy nam dnes budu volat lebo aj lieky mi uz dosli...tak sa uvidi, ci budeme utekat pre lieky alebo ako...ak bude vsetko OK co verim, ze bude...tak ja by som chodila cvicit a rada by som chodila aj niekde plavat len musim kuknut, ze kde sa da lebo na plavarni je naozaj studena voda a urcite tam tak nekontroluju vodu
@janina1007 a chodite teraz niekam alebo ako ste na tom vy?
Pred rokom 9.4. sme mali mať IUI ale nemala som folikul a nesadla som si s lekárkou...
@ika7
@janina1007 a neskusali ste ine?
Zatiaľ nie
@janina1007 tak vela stastia prajem 🙂
@ika7 vďaka 🙂
Dievčatá ahojte. Hlásim sa. Prvé IUI neúspešne na teste len hnusná jedna čiarka. 😰 Tak som dúfala. Neviete aký je další postup?
Baby,,,,viete, že od apríla je cena IUI 70e? mne to dnes povedali,,,,ja idem zajtra.....
@87rusalka1 drzim palce ;)
baby kedy su vysledky spermiogramu? ideme prvykrat v piatok
tak IUI za mnou,,,,, dnes tam mali tak plno, že na mňa už ani posteľ nevyšla, a tak som ležala pol hoďku priamo na koze 🙂 držte palce,,,,, IUI mi robila tá nová doktorka,,,,,,
@ika7 praveze nezistena pricina neplodnosti... manzel krasny normospermiogram, ja tiez v podstate momentalne ok. u obvodného gynek. som mala stale na hormonálnom profile velmi nizku hladinu progesteronu ale v splne sa to nepotvrdilo, laparka dopadla dobre, len mam asi malo vicok alebo co... teraz som mala len 14 mm folikul pred iui...
@87rusalka1 coze?
@domka77 dnes celý deň na hlavu,,,,, dúfam, že preto sa to podarí,,,aspoň som sa nehýbala po vstreknutí,,,,, ved ani na posteľ som si nemusela preľahnúť 🙂
@parvinka0001 ahoj, my kym sme sli na vysetrenie uz vedela vysledky, bolo to vten den
@87rusalka1 drzim velmi palce 🙂 Ked som bola ja na IUI tiez to tak dopadlo, a hlavne mi povedz kedy tam oni nemaju vela? Tak hlavne klud, a netestuj, zbytocne sa budes stresovat 🙂
@87rusalka1 drzim palce, kedy budete vediet vysledok?

@ika7 PK je predlzene kultivacia, to znamena kolko dni od odberu ti vkladali vajicko dnu. Ja som mala 5dni, na 6mi robili vklad. Vies co ja som hladala na nete nejake cvicenie, bo stacionarny mi vobec neodporuca, a nic normalne som nenasla, a plavat, tak to fakt neviem na ke plavarni je studena voda. Ty budes chodit?