Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@1veverica ake bolesti myslis? sem tam ma pobolieva v podbrusku ale to je asi normalne, nie? ja som zatial PN od 31.3 do 14.4 uvidim co bude dalej a som rada, ze som sa dala aj vypisat...uvidime ako sa k tomu postavi moj veduci...v praci mam aj telesnu aj strelby tak neviem, neviem...no a volali mi dnes tak hodnoty zo 100 porastli na 207 .... 21.4 nas caka vytuzene sono ;)
@seliselka jeeeeej z celeho srdiecka ti blahozelam a nech vsetko dopadne na jednicku az do konca 🙂
@janina1007 dakujem dakujem dakujeem ti kraaasne...este som taka opatrna s tesenim.....je to predsalenkratko....ale uspech nato ze spln..tak som sa bala ist do splnu po tom vsetkom co som citala....joooj.....neverim...az pojdem na sono asi vtedy mi dojde...joooj...jupiii
@seliselka :-*
@ika7 mám urobiť test na 16. deň po IUI,,,, 🙂 Takže cca 23.4 to vychádza 🙂
@87rusalka1 tak drzim silno silno prsty ;)
@seliselka ahoj.,,,,tebe sa zadarilo IUI? Ja som bola vo štvrtok na druhom,,,,, prvému IUI som dávala toľké nádeje,,,,teraz som trošku skeptickejšia,,,,, mohla by si mi napísať (ak si nájdeš čas) ako to u teba prebiehalo od dňa IUI až po dozvedenie sa výsledkov? pichli ti aj pregnyl? Ja si sledujem bazálnu teplotu, ale zatiaľ sa mi nezdá, že ovulka prebehla,,,,som z toho nešťastná, že čo keď mi urobili IUI a ani ovulka nebola...??? dakujem
@87rusalka1 ja som bola na IVF
baby pocujte...myslite ze ak je hcg 160 na 14 den po ET a boli vlozene 2 ze je skor iste ze bude len jedno? Alebo pri takej hodnote hcg este mozu byt aj dva? O 2 dni nato som mala hcg okolo 400 ....Citala som, ze pri dvojickach je vysoke hcg...
@seliselka prve sono ti bude robit vaginalne,vzhladom na to,ze plod ma necelych 8 mm, myslim,ze sono zo spodu ti budu robit do cca 10 az 12 tyzdna,az potom ti bude robit tvoja gynekologicka normalny ultrazvuk. Blahozelam ti 🙂
@seliselka vzhladom na tie vysoke hodnoty to vyzera na dvojicky 🙂
@mysicka266 myslis ze toto su vysoke hodnoty? 🙂))
@mysicka266 myslela som ze vysoke su cez 1000 a tak....ci myslis ze je nejaka sanca aj na dvojicky? jooj to by som brala tiez 🙂))

@domka77 nam sa nedarilo dva roky, potom prisla endometrioza, tak mi odstranili spolu s endometriozou jeden vajecnik lebo uz ta cysta bola vacsia ako vajecnik a tak sme to skusali dalej...lebo ako sa hovori po laparke je najlepsie hned otehotniet 🙂 No ale nam sa aj tak nedarilo....tak som zacala studovat na nete a rozhodli sme sa hned pre IVF neviem preco ale to mi prislo ako najlepsie riesenie...a rozhodli sme sa spravne ;) Ani u nas sa neprislo na to kde bola chyba...manzel mal spermiogram vyborny, ja som ziadne problemy nemala akurat len ta cysta kt.sa ukazalav auguste a v marci uz bola prec