icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka ja som mala pri prvom odbere 87,7 a po opakovanom 168,30, tak si myslim,ze to je dost vysoke 🙂 ja som sa toho strasne bala,nechcela som dvojicky hned na zaciatok 🙂.... Ale super budes robit vsetko dvojmo 🙂

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka ja o necele dva mesiace rodim,uz ma chyta panika 🙂

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 a hodnoty co si mala ti nepovedali ze su nizke? boli v poriadky? ja som myslela ci ja nemam nizke.....

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka hodnoty som mala uplne v poriadku, dva krat som bola na krv,tak som sla na sono k dr. Toporcerovej ,aby skontrolovala ci bije srdiecko a potom este kontrolny ultrazvuk,ale uz u mojej gynekologicky a tak som zacala chodit na poradne.

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 tak super potom...cize tie hodnoty asi niesu nejak tabulkovo stanovene..u kazdeho je to asi ine.....tak drzim palce a nech sa dari a vsetko je ok 🙂))

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka dakujeme velmi pekne,aj vy nech pekne rastiete 🙂

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 ale ti to ubehlo celkom ze? mas veci pokupene?

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka velmi rychlo, zo zaciatku ani nevnimas,ze si tehotna, no ked su nevolnosti,tak je to horsie,ale ked zacnes citit pohyby,tak vnimas to dietatko,no cim dalej tym je to narocnejsie a fakt uz prestavam vladat 🙂.....zaklad uz mame kupeny,este kocik a postielka a tak uz pride drobcek 🙂

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 juuj take prijemne starosti 🙂)
a kedy ti zacalo byt zle od zaciatku ci az neskor?

seliselka
9. apr 2016

viete mi poradit aka je denna davka kyseliny listovej? v jednej lekarni mi povedala ze 400 a v druhej ze 800 tak neviem teraz...?

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka vies co,ja som na stastie nemala nevolnosti,ale strasne nechutenstvo do jedla,bolo to hrozne,ked citis,ze chces jest a nedokazes nic prehltnut, zacalo to niekedy v 10tt a trvalo to asi dva mesiace a strasna unava,spala som asi cely den,ale potom som ozila 🙂

ika7
9. apr 2016

@seliselka ano? to som si ani nevsimla 🙂 ja sa uz hrozne tesim

jenn82
10. apr 2016

Baby, stimulujem na ivf a v noci som sa zobudila s bolestou hrdla, teplota zatial 37, mozem si dat paralen?

mysicka266
10. apr 2016

@jenn82 Ahoj, paralen si kludne mozes dat, mna pobolievala hlava pocas stimulacii,tak dr. Toporcerova mi odporucila iba paralen 🙂

jenn82
10. apr 2016

@mysicka266 dakujem 🙂

1veverica
11. apr 2016

@seliselka drzim velmi palceky,gratulujem 🙂 tak nam sa zatial dari, uz mam za sebou dva ultrazvuky, a uz aj navstevu svojej gyndosky, a prve odbery, a uz som objednana na ten kombinovany test, vobec sa netesim, neviem co to je ☹

1veverica
11. apr 2016

@jenn82 paralen mozes aj v tehu, takze fakt pohoda 🙂

1veverica
11. apr 2016

@seliselka ja som sa pytala v centre tych 400 staci 🙂

1veverica
11. apr 2016

@ika7 tak myslela som skor akoze krce, take pichanie je v pohode, a hlavne normalne ked sa maternica natahuje. No tak ked mas narocnu pracu neviem neviem, asi by si mala skor ostat doma. Ja som bola teraz u svojej lekarky a ona sa ma tiez pytala ci nechcem radsej ostat doma, bo predsa len IVF ze je narocne na organizmus, ale ja kedze robim v kancli nevidim dovod, tak povedala ze dobre, ale akonahle budem citit nejaku bolest v bruchu alebo nedajboze krvacanie tak mam hned prist. Ja som mala vysie hodnoty, ale je to dobre ze rastie, tak to ma byt. 🙂

1veverica
11. apr 2016

@angel1979 tak velmi dlho to nenatahuj, vies ze IVF sa za taku "akoze normalnejsu" sumu robi iba do 39. Ja som to tiez stihla len tak tak, o par mesiacov mam 39. Potom sa uz plati cela suma a veruze je aj o 2000€ vysia. Ale velmi ti drzim palceky 🙂

seliselka
11. apr 2016

@1veverica myslis asi ten test na vrodene chyby....ale citala som ze to skor vystrasi ako povie pravdu..tak neviem....je to vôbec nutne tam ist? neviem ci by som sa chcela stresovat...hmm

ika7
11. apr 2016

@1veverica drzim vam palce, kde si objednana na tie kombinovane testy? Ja si na sebe vsimam, ze ma problem so zapchou uz neviem ani co je dobre jest aby to slo jednoduchsie vonku 🙂

1veverica
11. apr 2016

@ika7 skusala si vlocky? normalne trosku uvarene v mlieku, mne to celkom pomaha. U Dankovcika tam vedla splnu jak je ta lekaren, to mi az pri druhom sone dala papier, a hned som sa sla objednat, tam nejako do 13t.musis ist

1veverica
11. apr 2016

@seliselka tak pri druhom sone mi dala papier, ze musim, a uz som bola u svojej gyndosky tak tiez mi povedala ze bud plodovu vodu, aleto toto vraj musim absolvovat, len teraz neviem ci pre to IVF ci pre vek, ja uz zial mam 38r. a to nad 35r. vraj je nutne. presne preto mam aj ja trosku obavy, bo tiez som citala ze povedali babe ze bude mat nejake vrod. chybu, a dietatko bolo uplne zdrave, tak neviem neviem, no zial ked fakt musim ist, tak mi ani nic ine neostava

angel1979
11. apr 2016

@1veverica dakujem

seliselka
11. apr 2016

@1veverica no ja mam 37 cize aj mnasa to bude tykat...cize to sa musi ist...hmmm..ale zevraj Dankovcik je super odbornik 🙂

1veverica
11. apr 2016

@seliselka ano to je, tiez mam na neho dobre referencie. Ja som tiez skor na ten test narazala ze na nete pisu aj zle o nom, tak fakt neviem, keby som nemusela tak to asi ani neabsolvujem 😉 Tak predpokladam ze aj ty pojdes, ja sa chystam 27.4. tak napisem ze co a ako, ja som citala ze je to bolestive, bojim 😉

ika7
11. apr 2016

@1veverica a ty si este stale riesene cez Spln? Ja som si myslela, ze urobia prve sono a potom uz idem k svojej gynekologicke...dakujem za radu s vlockami, dnes to zabralo ;) Bola som dnes pri svojej gynekologicky a pytala som sa na to komb.vysetrenie....tak mi vravela, ze to sa robi kazdej zene v tehotenstve.

ika7
11. apr 2016

@1veverica jaaaaj zabudla som dopisat 🙂 a vravela mi, ze najviac zien chodi do Sace alebo ako je konecna zastavka v Myslave

seliselka
11. apr 2016

@1veverica ze je to bolestive? cize je to nieco ine ako ultrazvuk?