Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@seliselka ja o necele dva mesiace rodim,uz ma chyta panika 🙂
@mysicka266 a hodnoty co si mala ti nepovedali ze su nizke? boli v poriadky? ja som myslela ci ja nemam nizke.....
@seliselka hodnoty som mala uplne v poriadku, dva krat som bola na krv,tak som sla na sono k dr. Toporcerovej ,aby skontrolovala ci bije srdiecko a potom este kontrolny ultrazvuk,ale uz u mojej gynekologicky a tak som zacala chodit na poradne.
@mysicka266 tak super potom...cize tie hodnoty asi niesu nejak tabulkovo stanovene..u kazdeho je to asi ine.....tak drzim palce a nech sa dari a vsetko je ok 🙂))
@seliselka dakujeme velmi pekne,aj vy nech pekne rastiete 🙂
@mysicka266 ale ti to ubehlo celkom ze? mas veci pokupene?
@seliselka velmi rychlo, zo zaciatku ani nevnimas,ze si tehotna, no ked su nevolnosti,tak je to horsie,ale ked zacnes citit pohyby,tak vnimas to dietatko,no cim dalej tym je to narocnejsie a fakt uz prestavam vladat 🙂.....zaklad uz mame kupeny,este kocik a postielka a tak uz pride drobcek 🙂
@mysicka266 juuj take prijemne starosti 🙂)
a kedy ti zacalo byt zle od zaciatku ci az neskor?
viete mi poradit aka je denna davka kyseliny listovej? v jednej lekarni mi povedala ze 400 a v druhej ze 800 tak neviem teraz...?
@seliselka vies co,ja som na stastie nemala nevolnosti,ale strasne nechutenstvo do jedla,bolo to hrozne,ked citis,ze chces jest a nedokazes nic prehltnut, zacalo to niekedy v 10tt a trvalo to asi dva mesiace a strasna unava,spala som asi cely den,ale potom som ozila 🙂
Baby, stimulujem na ivf a v noci som sa zobudila s bolestou hrdla, teplota zatial 37, mozem si dat paralen?
@jenn82 Ahoj, paralen si kludne mozes dat, mna pobolievala hlava pocas stimulacii,tak dr. Toporcerova mi odporucila iba paralen 🙂
@mysicka266 dakujem 🙂
@ika7 tak myslela som skor akoze krce, take pichanie je v pohode, a hlavne normalne ked sa maternica natahuje. No tak ked mas narocnu pracu neviem neviem, asi by si mala skor ostat doma. Ja som bola teraz u svojej lekarky a ona sa ma tiez pytala ci nechcem radsej ostat doma, bo predsa len IVF ze je narocne na organizmus, ale ja kedze robim v kancli nevidim dovod, tak povedala ze dobre, ale akonahle budem citit nejaku bolest v bruchu alebo nedajboze krvacanie tak mam hned prist. Ja som mala vysie hodnoty, ale je to dobre ze rastie, tak to ma byt. 🙂
@seliselka tak pri druhom sone mi dala papier, ze musim, a uz som bola u svojej gyndosky tak tiez mi povedala ze bud plodovu vodu, aleto toto vraj musim absolvovat, len teraz neviem ci pre to IVF ci pre vek, ja uz zial mam 38r. a to nad 35r. vraj je nutne. presne preto mam aj ja trosku obavy, bo tiez som citala ze povedali babe ze bude mat nejake vrod. chybu, a dietatko bolo uplne zdrave, tak neviem neviem, no zial ked fakt musim ist, tak mi ani nic ine neostava
@seliselka ano to je, tiez mam na neho dobre referencie. Ja som tiez skor na ten test narazala ze na nete pisu aj zle o nom, tak fakt neviem, keby som nemusela tak to asi ani neabsolvujem 😉 Tak predpokladam ze aj ty pojdes, ja sa chystam 27.4. tak napisem ze co a ako, ja som citala ze je to bolestive, bojim 😉
@1veverica a ty si este stale riesene cez Spln? Ja som si myslela, ze urobia prve sono a potom uz idem k svojej gynekologicke...dakujem za radu s vlockami, dnes to zabralo ;) Bola som dnes pri svojej gynekologicky a pytala som sa na to komb.vysetrenie....tak mi vravela, ze to sa robi kazdej zene v tehotenstve.

@seliselka ja som mala pri prvom odbere 87,7 a po opakovanom 168,30, tak si myslim,ze to je dost vysoke 🙂 ja som sa toho strasne bala,nechcela som dvojicky hned na zaciatok 🙂.... Ale super budes robit vsetko dvojmo 🙂