icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

ika7
8. apr 2016

@domka77 nam sa nedarilo dva roky, potom prisla endometrioza, tak mi odstranili spolu s endometriozou jeden vajecnik lebo uz ta cysta bola vacsia ako vajecnik a tak sme to skusali dalej...lebo ako sa hovori po laparke je najlepsie hned otehotniet 🙂 No ale nam sa aj tak nedarilo....tak som zacala studovat na nete a rozhodli sme sa hned pre IVF neviem preco ale to mi prislo ako najlepsie riesenie...a rozhodli sme sa spravne ;) Ani u nas sa neprislo na to kde bola chyba...manzel mal spermiogram vyborny, ja som ziadne problemy nemala akurat len ta cysta kt.sa ukazalav auguste a v marci uz bola prec

1veverica
8. apr 2016

@ika7 joj gratulujem, to je fakt super, ja som uz na tretom nebola az na sono, po troch tyzdnoch, ale verim ze to bude dobre, drzim palceky

ika7
8. apr 2016

@1veverica dakujem 🙂 verim, ze dame aj tento odber a pojdeme do Splnu az na sono 🙂

1veverica
8. apr 2016

@ika7 tak podla mna kym nekrvacas, a nemas neznesitelne bolesti, malo by to byt v poriadku, hlavne oddychovat, a nestresovat sa no neviem ci sa to v tejto dobe vobec da, chodis do prace, ci si pn?

domka77
8. apr 2016

@ika7 my skúsime este jednu iui a keď to nevyjde budeme tiež riešiť ivf. Tak hádam sa nám pošťastí tiež. 😊

1veverica
8. apr 2016

@domka77 ja ti velmi drzim palce, nam IUI nevyslo ☹

seliselka
8. apr 2016

@1veverica ahoj...nam sa to podarilo teraz v splne..stale neverim....vôbec som neverila....neskutocne sa tesiiim.....bud.tyzden mam prvy ultrazvuk 🙂) a ty ako?

ika7
8. apr 2016

@1veverica ake bolesti myslis? sem tam ma pobolieva v podbrusku ale to je asi normalne, nie? ja som zatial PN od 31.3 do 14.4 uvidim co bude dalej a som rada, ze som sa dala aj vypisat...uvidime ako sa k tomu postavi moj veduci...v praci mam aj telesnu aj strelby tak neviem, neviem...no a volali mi dnes tak hodnoty zo 100 porastli na 207 .... 21.4 nas caka vytuzene sono ;)

ika7
8. apr 2016

@domka77 Drzim silno...silno prsty 🙂

ika7
8. apr 2016

@seliselka som zvedava ake budes mat pocity zo sona aj ti povedali presny cas na sono? mne len povedali, ze mam prist z rana alebo okolo obeda

angel1979
8. apr 2016

@1veverica rok a mam 37

janina1007
8. apr 2016

@seliselka jeeeeej z celeho srdiecka ti blahozelam a nech vsetko dopadne na jednicku az do konca 🙂

seliselka
8. apr 2016

@ika7 sono robia len cez brusko ze? Hadam nie zo spodu? Cas mi nepovedala....tak asi budem sediet dlho v cakarni 🙂

seliselka
8. apr 2016

@janina1007 dakujem dakujem dakujeem ti kraaasne...este som taka opatrna s tesenim.....je to predsalenkratko....ale uspech nato ze spln..tak som sa bala ist do splnu po tom vsetkom co som citala....joooj.....neverim...az pojdem na sono asi vtedy mi dojde...joooj...jupiii

janina1007
8. apr 2016
87rusalka1
8. apr 2016

@ika7 mám urobiť test na 16. deň po IUI,,,, 🙂 Takže cca 23.4 to vychádza 🙂

ika7
8. apr 2016

@seliselka ja som ani necitala o Splne 🙂 ja sa uz za teba tesim ako uvidic to male C-ko ;) podla mna urcite budu robit normalne sono...potom napis ake to bolo...drzim palce

ika7
8. apr 2016

@87rusalka1 tak drzim silno silno prsty ;)

seliselka
9. apr 2016

@ika7 jasne napisem....tesim sa velmi...a normalne sono zo spodu je v poriadku tak priskoro?

domka77
9. apr 2016

@seliselka velmi blahozelam... 🙂 hadam nas tu bude stale viac... 🙂 drzte sa a nech ste zdravi hlavne...

domka77
9. apr 2016

@ika7 dakujem krasne... 🙂

ika7
9. apr 2016

@seliselka podla mna ti bude asi robit normalne sono a nie zo spodu...skus sa opytat 1veverica ona uz ma sono za sebou 🙂

87rusalka1
9. apr 2016

@seliselka ahoj.,,,,tebe sa zadarilo IUI? Ja som bola vo štvrtok na druhom,,,,, prvému IUI som dávala toľké nádeje,,,,teraz som trošku skeptickejšia,,,,, mohla by si mi napísať (ak si nájdeš čas) ako to u teba prebiehalo od dňa IUI až po dozvedenie sa výsledkov? pichli ti aj pregnyl? Ja si sledujem bazálnu teplotu, ale zatiaľ sa mi nezdá, že ovulka prebehla,,,,som z toho nešťastná, že čo keď mi urobili IUI a ani ovulka nebola...??? dakujem

seliselka
9. apr 2016

@ika7 mas sono tyzden po mne 🙂))

seliselka
9. apr 2016

@87rusalka1 ja som bola na IVF

seliselka
9. apr 2016

baby pocujte...myslite ze ak je hcg 160 na 14 den po ET a boli vlozene 2 ze je skor iste ze bude len jedno? Alebo pri takej hodnote hcg este mozu byt aj dva? O 2 dni nato som mala hcg okolo 400 ....Citala som, ze pri dvojickach je vysoke hcg...

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka prve sono ti bude robit vaginalne,vzhladom na to,ze plod ma necelych 8 mm, myslim,ze sono zo spodu ti budu robit do cca 10 az 12 tyzdna,az potom ti bude robit tvoja gynekologicka normalny ultrazvuk. Blahozelam ti 🙂

mysicka266
9. apr 2016

@seliselka vzhladom na tie vysoke hodnoty to vyzera na dvojicky 🙂

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 myslis ze toto su vysoke hodnoty? 🙂))

seliselka
9. apr 2016

@mysicka266 myslela som ze vysoke su cez 1000 a tak....ci myslis ze je nejaka sanca aj na dvojicky? jooj to by som brala tiez 🙂))