Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@1veverica ja som na poradne chodila od osmeho tt, aj knizku som hned mala vystavenu,ale to asi zalezi na tom aky system ma zavedeni gynekologicka. Ja som tiez rovno po teste bola pri dr. Toporcerovej, ale iba na pat minut a sla som prec, potom som s nou komunikovala iba cez email.
@1veverica ja som bola s manzelom 🙂 ano cez brucho sa to uz robi uz je babo dost velke aby ho bolo vidno 🙂 uplne uzasny pocit to 3D 🙂 ine ako klasicky ultrazvuk 🙂
@mysicka266 ahoj..v pohode...nic nevravela..len ze je vsetko v poriadku a uz sa mozem tesit 🙂 tak neviem..ale zrejme len jedno potom nie?
@seliselka tak urcite by dvojicky len tak neprehliadla 🙂 super,tak sa tesim spolu s tebou 🙂
dakujem vam krasne 🙂))
@nikabacova a pytala si sa sestricky ci moze prist s tebou, ci rovno siel? moj by tiez chcel ist, tak som zvedava, ci to treba nejako oznamit, alebo ani nie, ci s tym rataju 🙂
@mysicka266 a co take sa s nou este prebera? mne uz len povedala ze mam doniest vysledky testov a uz potom nic, tak uvidim, na buduci tyzden sa chystam na ten test
@1veverica ja ked som sa telefonicky objednavala mi sestricka rovno povedala ze mam prist aj s partnerom 🙂 manzelovi sa tam strasne pacilo 🙂 ked videl maleho na velkej obrazovke 🙂
@1veverica po tom kombinovanom teste som bola za nou s vysledkami,ale uz bolo vela hodin,tak len tak na rychlo a viac som tam nebola,ale ked mi prisli vysledky z krvi, tak som jej vysledok pisala do emailu alebo ked som potrebovala nieco poradit,bolelo ma nieco, taktiez ked som presla na druhe lieky,tak som zacala troska spinit to este na zaciatku,tak som jej hned pisala alebo ked sme sa dozvedeli,ze cakame chlapceka,na vianoce som jej pisala a pod. Ona vzdy odpisala a poradila,je velmi zlata,ja som chcela aj nadalej chodit k nej,pretoze som videla,ze niektore zeny k nej chodia na poradne,le to boli asi nejake zname,lebo vzdy kecali so sestrickou,ale nedalo sa,tak som musela k svojej gynekologicke.
@1veverica aj vysledky z Tripple testov jej musis oznamit. 🙂
@mysicka266 no ona tam ma vzdy nejako vela ludi, tam by si urcite aj dlho cakala, ale mas pravdu ja som s nou tiez bola spokojna 🙂
@nikabacova jaj tak, ja som tam bola osobne, nejako mi to vypadlo, ale moj mi povedal ze chce ist, je to nase prve, tak by chcel vidiet co a ako, som mu povedala ze nech ide, mne sa aj tak zda ze tam vacsinou aj s partermi chodia, dufam ze nebude nikto pindat 🙂
@1veverica Ahoj...tak ja som este stale na PN moja lekarka ma nechce pustit do prace, nech si doma vegetim 🙂 Zatial co sa nas tyka je vsetko v poriadku, ziadne nevolnosti, ziadne bolesti akurat len sa prsia ozyvaju ;) uvidime, co povie lekarke na tom sone ani neviem ci sa mam jej na nieco pytat alebo nie...ty si sa nieco pytala?
@ika7 vies co ano, ja som sa jej pytala aj na to ze mi nic take zavazne nie je, ci som fakt tehu, a ona sama dost rozpravala, ale hlavne viac som sa dozvedela u mojej gyndosky uz. Ale podla mna sa pytaj, ved ona je tam na to aby ti poradila. Je to super ze sa mate fajn, ja som tiez nemala nejake priznaky, takze verim ze to bude len a len dobre 🙂
prosím vás viete mi povedať načo sa podáva Pregnyl týžden pred vkladom....dakujem pekne
@1veverica urcite ho nevyhodia v cakarni bolo vela parov asi ziadna mamicka nebola bez partnera
@1veverica a kam ides na ultrazvuk?
je tu niekto, kto po laparoskopii vajcovodov isiel na inseminaciu? ze vraj je vacsia sanca a stale mi to vynukuje Toporcerova
@angel1979 moja kámoška bola a hned nato otehotnela
@ivanka0802 a dlho sa snazili? o akom case po LSK isla na inseminaciu? bola v splne? lebo ze vraj je to uspesne len 10% tak ci to nie su vyhodene peniaze
@angel1979 ja som mala v januári 2015 laparku aj driling vaječníkov a v apríli sme mali ísť na IUI.... Nič sa nekonalo lebo napriek clostilu 2x2 tbl. od 5dc - 9 dc som folik ze vraj nemala ☹ čiže mne to nepomohlo nijako,lebo dodnes mám nepravidelnú ms ☹

@mysicka266 tak uz som bola u svojej, utorok si mam ist po vysledky z prvych odberov a ze mi uz vystavi aj tehu knizku aj s vysledkami, do splnu uz mam ist iba s vysledkami z toho kombin.testu, tak uvidim