Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@miska11115 ahojky, nam zial IUI nevyslo boli sme 2krat, ale IVF to uz ano, na prvy krat, 🙂 Drzim velmi prsty, bola si na laparke, aby zistili ci si ok? ci mas priechodne vajcovody, a tak? Strasne zalezi aky mate problem, pri IUI by mali byt obaja partneri v poriadku,je to o spravnom nacasovani.
@1veverica ahoj ja som bola darcovskymi spermami a nevislo to dvakrát bola som teraz v nemocnici tak na budúci mesiac my urobia labarku ak budú nepriechodné vajcovody tak už len ostáva ivf
maria394 pri vklade sa robi cely proces pod mikroskopom a za pomoci kamery vsetko vidis na velkom monitore...embria donesu vidis ich na obrazovke neviem ci ich dali pod kameru alebo pod mikroskop a tak kameru ale vidis ich pekne...za ten cas ta lekarka pripravi...a potom zoberie pipetu nasaje embrio a vlozi do teba...potom za pomoci sona ti ukaze kde je vlozene
@miska11115 aha no ja som presne tento pripad, vajcovody nepriechodne, cize u nas iba IVF, velmi ti drzim palce, podari sa 🙂
@1veverica ahoj ďakujem aj ja dúfam a ivf vám vyšlo na prvýkrát?
Ahojte ja som len počula že za prvé ivf sa neplatí že všetko hradí poisťovňa je niečo na tom pravda??😮
@miska11115 joj moja nic na tom pravdy nie je, ja som mala prve, v centre som doplacala 530€, a za lieky, tie beriem este aj teraz cca tiez 500€, to je napisane ze vacsinu ti preplati poistovna ale je tam dost vysoky doplatok, podla vykonov co pozadujes, a samozrejme aj od liekov to ide, kazde inac stoja ☹
@miska11115 tak zatial ano som v 13t., len ma zajtra caka ten kombinovany test, ktoreho sa trosku obavam, ale tak hadam to dobre dopadne 🙂
Ďakujem za informácie moja no tak začnem asi šetriť dúfam že to dobre dopadne držím ti palce aby všetko dobre dopadlo pa
Vie mi niekto poradiť ci progresteron tablety ovplyvňujú výsledok tehotenského testu . Dakujem
@ivanka0802 nie
@rebeka33 dakujem máš s ním skúsenosti?
Ahojte, nebol niekto v piatok na vklad?
@ivanka0802 vysledky vraj nie, ale zas zdranie ms vraj ano
@miska11115 neboj dopadne to dobre, drzim ti velmi palceky 🙂
@1veverica
@ika7 Pridávam sa do diskusie. Ani mne nie je jasné,ako je to s tou viditeľnosťou embryií. Kedy je čo
zväčšené? Kedy je čo priblížené? Embryo predsa nemá rado pobyt mimo inkubátor a na svetle.
Preto je potrebné ho čím skôr v laboratoriu nasať do pipety a čím skôr vložiť do maternice. Kedy sa
potom kameruje a premieta? A už vôbec sa mi nezdá tvrdenie, že embryo donesú, doktorka pripraví
pacientku a potom ho nasaje. To ho donesú do zákrokovej miestnosti s inkubátorom? Alebo v nejakej
nádobe? Niečo som si o tom vygooglila, preto ma to zaujíma, lebo už som z toho úplne popletená
a neviem, ako to naozaj funguje.
@jessina777 ja ti napisem ako to bolo u mna, ja som prisla do tej miestnosti kde sa vykonava zakon, a embryjka uz boli nasate v tej pipete ci ako sa to vola ci miske ci co to je neviem presne, a pri posteli bol velky monitor, bol zaber na tie embryjka, a ta pani co ich doniesla mi vysvetlila ze to su embryjka kolko maju buniek a v akej su kondicii, ale popri tom sa uz pripravovala doktorka co robila zakrok, cize to nebolo dlho, fakt kratucko, nebola tam dlha doba na to, ked ich vlozila do maternice, tak uz len na monitore ukazla miesto kde su vlozene, akoze to bola fakt rychlovka do 15minut bolo po zakroku, ale na monitore si mohla vidiet cely zakrok
@lindusa1 dobre tomu rozumies, len je to naopak. Ja som bola najprv v centre, tam ti hned neodporucia vsetky zakroky, bola som dva krat na IUI, ano zaplatila som za ne, a ked som mala ist na treti, tak som povedala ze nejdem a radsej som jej povedala ze pojdem najprv na laparku, bo sa mi to vobec nezdalo. partner v pohode, ja akoze zdrava, a stale sa nedari, tak niekde musi byt chyba. dr. suhlasila, bola som na tej laparke a tam mi zistili, ze jeden uplne nepriechodny a druhy pod velmi velmi velkym tlakom, tak mi len primar odporucil, ze nepokusat sa dlho, len tri mesiace a ist radsej na IVF, vzhladom na moj vek, tak som posluchla 🙂
Ahojte. Prosim vás na aký deň po ket ste niektorá robili test . Dakujem
@ivanka0802 Ahoj, ja som robila uz na osmi,nemohla som vydrzat 🙂
@ivanka0802 ja budem zajtra, som 8 den po ket
@mysicka266 a vysledok aky bol?
@mysicka266 ukázalo ti niečo?
@mysicka266 a je to vrátane dňa vkladu ôsmy deň?
@glopsa tak druha ciarka bola slabucka, nikto ju nevidel len ja 🙂 , no o tyzden som uz mala obe silne ciarky. Ale ked som sla na krv,tak doktorka mi povedala,ze ak sa ukaze iba slaba ciarka,tak je to zacinajuce tehotenstvo a dnes som v osmom mesiaci a cakame krasneho a zdraveho chlapceka 🙂
@ivanka0802 ano vratane dna vkladu, hlavne aj ked ti vyjde negativny vysledok,tak netreba stresovat,pretoze to je este velmi skoro a po case sa ukazu obe ciarky 🙂

@87rusalka1 ahojky, no mna vyslo IVF okolo 1000€, ked priratam lieky, a vsetko okolo toho. Ono aj velmi zalezi ake vsetky ukony vyuzijes, moze to byt aj menej ale aj viac ☹ Drzim prsteky 🙂