Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@ivanka0802 prajem Ti,aby to vyslo 🙂
@mysicka266 gratulujem k syncekovi
@ivanka0802 kedy si bola na ket?
@glopsa v pondelok 25.4 .2016 druhý krát
@ivanka0802 ja v piatok 22.04.16 prve ket 1 embryo
16
@ivanka0802 a vsetko je ok? Mna strasne boli podbrusko chcela som ist na pohotovost
@glopsa kde si bola?
V splne
@glopsa ja nepociťujem vôbec nic včera som mala dostať ale nic len mierne bolesť ako pri neznesie ... Ja uz neviem radšej nemyslím nato
@glopsa aj ja
@glopsa dakujem pekne 🙂 k tym bolestiam, pokial nekrvacas je to v poriadku,ja som mala strasne menstruacne bolesti,ale potom to prestalo,myslim po tyzdni.
Mne po vlozeni strasne bolelo brucho aj som spinila a odvtedy len vajecniky som citila a dnes bolest brucha az zimnicu mam, tak neviem, dufam, ze nemam zapal nejaky
@glopsa radšej zavolaj docentka take zvláštne príznaky su to
@mysicka266 mam dostat az v pondelok
@ivanka0802 mam na nu cislo, myslis ze mozem jej zavolat cez vikend, ci az v pondelok?
Pokial máš bolesti určite jej volaj aby si možno potom neľutovala prajem vsetko dobre
@glopsa lem rozmýšľam ci sa jej to bude páčiť vieš?
Uvidim, rano si skusim zrobit test . Zavolam jej ak budu bolesti. Inak strasna zima je mi, nohy mam jak lad.
@ivanka0802 no ved to
@ivanka0802 zajtra by tam mala byt embryologicka, skusim cinknut na pevnu linku.
@glopsa vzdy,ked sa mi nieco nezdalo som dr. Toporcerovej pisala email a aj vecer a vzdy mi odpovedala bez problemov,je velmi mila 🙂 ja som sa tak nevedela dat dokopy po odbere vajicok, mala som vela vajicok a velmi mi krvacali vajecniky, brucho mi do hodiny tak opuchlo akokeby som bola minimalne v piatom mesiaci a ta bolest,asi tri tyzdne kym to vsetko ustalo,ale boli velmi mili,stale mi zo splnu volali ako sa citim a ci som v poriadku. Po vklade som mala menstruacnd bolesti,ale dost silne, no ono to potom ustalo.
@glopsa potom daj vedieť ako dopadne test verím, že pozitívne
@mysicka266 uvidim, ze ako sa to bude vyvijat.
@mysicka266 áno je milá pani docentka
@ivanka0802 juj moja dakujem, v kutiku duse dufam
@ivanka0802 velmi je mila, vzdy som jej pisala a vzdy mi odpovie. Som s nou velmi spokojna 🙂
@glopsa je to riadne o nervy len sa sledujem ako blbá
@ivanka0802 ja akosi ani neviem, ked som mala et bolo to ine nejak, a teraz prsia bolia, brucho a zimnica no neviem, ci to lieky robia

@mysicka266 tak dúfajme ďakuje pekne