Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@mysicka266 Ved to čo píšeš, si mala typický hyperstimulák. Nečudujem sa, že sa zo SPLNu zaujímali
o Tvoje zdravie .Je to pre každého lekára vážna komplikácia. Bola si aj v nemocnici?
@glopsa
@mysicka266
@ivanka0802 Dámy, čítam Vašu diskusiu a nevychádzam z údivu. Umelá, neprirodzená debata o ničom.
To fakt nemáte čo iné robiť? Alebo ste chceli rýchlo posunúť stránky diskusie dalej zo strany 61,kde
sa rozoberá, že v SPLNe robia IUI pri nepriechodných vajcovodoch?
@maria394 myslim si, ze ak sa niekto nieco opyta alebo potrebuje poradit,tak nie je nic zle na tom ak mu odpovies. Zrejme tiez nemas asi co robit,ked sa zapajas do umelej,neprirodzenej debaty. Skus napisat nieco mudrejsie ty, hned budu zeny skusenejsie. Ja sa nemienim natahovat sa tu z cudzou zenou, mam kopec svojich starosti. Pekny den Ti prajem 🙂
@mysicka266 presne tak súhlasím
@ivanka0802 aj ja suhlasim s tebou
maria394 troluje vsade
@andrea841
Áno to je pravda všimla som si haha
ženy, ako dlho trvá schválenie žiadosti o umelé vo Všeobecnej zdravotnej poistovni? dakujem 🙂
@87rusalka1 do mesiaca
@87rusalka1 ahojky, ja som ju mala spat v centre do 3t., takze dost 🙂
baby ktore ste boli na kombinovanom teste to sa robi zo spodu, ci pozera len brusko? Ako to prebieha prosim? Boli ste aj s manzelom?
@seliselka ahojik, ja som bola aj s polovickou. Robil mi to cez brucho, ale ze vraj ked je zle vidiet tak zvyknu aj zo spodu robit, ale ze to iba vynimocne. Je to uplne v pohodke, vobec sa nemusis bat,tebe zoberu krv. Potom ides na ultrazvuk, tam bude babatko merat, ci je vsetko tak ako ma byt, a o tyzden si dojdes po vysledky.
Ahojte baby, bola som na OPU 13.5.2016 , po predlzenej kultivacii sa nam ujali dve osem bunkove embrya a vkladali mi 17.5. jedno embryo. Chcem sa vas opytat po kolkych dnoch si mozem urobit testik ? 🙂 .... uz sme nedockavy 😒 ...Embryologicka povedala ze su ukazkove 🙂 27.5. ideme na odber krvi....dakujem za odpovede 🙂
@piskotka236 ahojky, ja osobne som pockala na krv, pretoze pregnyl drzi vraj 10dni, aby si sa zbytocne nestresovala, skus pockat na tu krv, ono je to presnejsie ako test 🙂 Drzim ti prsteky, urcite to dobre dopadne 🙂
Ahoj dakujem tak musim vydrzat 😒 , dakujem dufam ze to vyjde hned 🙂
@piskotka236 ja ti fakt prajem, mne to tiez vyslo na prvy krat, ja osobne som cakala na tu krv, uz nemas vela cakat, tento tyzden prejde raz dva uvidis, skus sa nejako inac zamestnat, si na pn, ci chodis do prace?
Som na pn 😒 ... mne vkladali osem bunkove embryo.... tebe?
@piskotka236 no vies co uz si nepamatam presne, aby som nespletala, ale blancocysta pisalo v papieroch. Ja som si dala vlozit dve, zial iba jedno sa uchytilo, ja som normalne sla do prace, takze som na to nejako nemyslela, nebol cas. Verim kedze si doma tak nad tym viac rozmyslas. Neboj vsetko bude dobre. A ako sa citis, mas nejake zvlastne pocity?
@1veverica nemam ziadne,len sem tam ma boli brucho aj prsia. Este je asi skoro na niejake priznaky 😉. ....
@piskotka236 ja som v 17t. a doteraz som grckala asi 2krat, a priznaky vobec ziadne, kebyze som nebola na IVF, tak ani neviem ze som tehu, kebyze som nebola uz par krat na sono, a tie testy, tak by som si myslela ze sranduju. Tak kebyze si sa nahodou bala ze nemas ziadne priznaky, ani to neries 🙂 Vsetko je v uplnom poriadku 🙂
@1veverica ved v centte mi povedali ze mozem spinit a ja nic,asi to je dobre. Beriem estrimax 3x1 a tbl si davam dole tiez 3x1 a prednison
@piskotka236 to som aj ja brala, a este k tomu aj fraxiparine injekcie, to budes brat este dlho tak cca do 12t. vies co ja som spinila iba trosililinku hned ten den vkladu, inac vobec nic, potom az teraz som mala na papieri jednu malu ciarku, ale ked som bola v poradni, tak ma vysetrila a bolo to v poriadku, ze to asi len nejaky naznak ms, ale ziadne velke spinenie som nemala. Osobne som si aj myslela ze uz nic z toho, bo ked sa uhniezduje ze by si mala spinit, normalne ked mi volali z krvi ze je to ok, tak som sa az rozplakala.
@1veverica ano aj injekcie beriem. Chodis na poradnu do centra alebo ku obvodnemu? No uvidime v piatok co bude 😉 . Verim ti ze si plakala ved to cakanie je na nervy 😉
@piskotka236 do poradne uz chodim ku svojej. V centre som bola iba dva krat na krv, a potom dva krat sono, aby sa potvrdilo ci je to ok, teraz som tam bola uz iba zaniest vysledky komb.testu, a este tam mam odniest vysledky z 20t. co idem zas na merania, takze uz tam velmi nechodievam. Ten tyzden tak zbehne ze ani nebudes vediet, ak sa da tak netestuj, viac sa vystresujes 🙂
@1veverica no ani nemam doma test 😀 .... aha takze nosis im len vysledky s kontrol.vysetreni ... 🙂 drzim ti palce,aby ste stastne skoncili tehulkovanie 🙂
@piskotka236 dakujem, aj ja tebe drzim palce, aby bolo HCG pozitivne, takze ani nebez do lekarne, ber ze uz je pondelok za tebou, takze styri dni uz zmaknes 🙂
@1veverica nie neboj nebudem utekat do lekarne 😀 . Ano uz vydrzim tolko 😉

@glopsa Necakaj a utekaj do nemocnice, mozes mat zápal maternice