Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@ika7 dakujem pekne, uz som to vydrzala a zajtra idem na odber 🙂 ...nerobila som ziadne testy a 🙂 🙂 oddychujem tak normalne, akurat nic take tazke nerobim 🙂
@ika7 dakujem pekne, uz som to vydrzala a zajtra idem na odber 🙂 ...nerobila som ziadne testy a 🙂 🙂 oddychujem tak normalne, akurat nic take tazke nerobim 🙂
@piskotka236 prajem vela stastia nech sa to podari 🙂
1veverica@ika7 nevyslo nam to, nevzdavame to hned ideme na 2 vklad akonahle dostanem mrchu 😒
@piskotka236 moja tak to mi je fakt velmi velmi luto, a drzim palce do dalsieho pokusu. si pozitivne naladena tak ja verim ze sa ti to podari 🙂 Kedy ta to caka?
Ahoj, dnes som volala do Splnu a teraz idem na buduci piatok na ultrazvuk a dr mi da termin kedy pojdem na vklad... mrchu uz som dostala. Musim byt dobre naladena 😀
@piskotka236 tak pozitivny pristup je urcite na prvom mieste, budem na teba mysliet. ja viem ze to je velmi velmi tazke na psychiku toto, aspon ze nemusis zas stimulku absolvovat ale iba vklad. A testovala si nakoniec, ci pockala na krv?
Nie netestovala som, vydrzala som 😉 ..... no mame este jedneho mrazacika tak musi to teraz vyjst 🙂 , dakujem pekne 🙂
@piskotka236 ja verim ze vyjde, ozvi sa ako si dopadla,fakt drzim palceky 🙂
🙂 jasne dam ti vediet 🙂
@piskotka236 prajem vela, vela stastia...nam sa to podarilo na prvy krat ale zial v druhom mesiaci som potratila...uvidis postasti sa 🙂
ika7 @ Dakujem pekne, to ma mrzi ze sa to nepodarilo dotiahnut do konca ☹ .... hlavne psychika musi byt v pohode a bude dobre 😉 . A kedy ides na dalsi vklad alebo teraz nechces ?
ika7 @ Dakujem pekne, to ma mrzi ze sa to nepodarilo dotiahnut do konca ☹ .... hlavne psychika musi byt v pohode a bude dobre 😉 . A kedy ides na dalsi vklad alebo teraz nechces ?
@piskotka236
@andrea841 dakujem...tak mame este jedno zmrazene...zaciatkom maja mi robili kyretaz, tak som musela cakat na kontrolu...no medzi tym som dostala zapal maternice lebo pri zakroku mi tam zaniesli spinu...no nakoniec vsetko dobre dopadlo 🙂 kontrola dopadla dobre ...musele som si este urobit genetiku, hematologiu a teraz uz len cakam na vysledky z imunologie ;) volala som aj do Splnu tak tam idem aj s vysledkami na buduci tyden v utorok...pani doktorka sa vyjadrila, ze ak sono a vycistenie dopadne dobre tak mozme ist nato...tak som zvedava co povie
@87rusalka1 Mne povedali do troch tyzdnov tak aj my cakame uz kazdu chvilu
Ahojte kočky. Už dávno vás čítam, respektíve vaše príspevky o skúsenostiach s tehotenstvom po Ivf. Bohužiaľ môj príbeh nedopadol dobre. 2.5.16 som bola na ET po IVF. Vkladali sme 2 balastocisty po PK. (Prvý pokus) HCG bol po 9 dňoch pozit.(110) o 5 dni 1189. Mal docela dobrú dinamiku. 30.5.16 prvé usg. Potvrdená gravidita a už bola prítomná aj akcia serdiečka.( chytilo sa jedno)😔 11.6 počas dňa som mávala bolesti v podbrušku a tak som išla večer na pohotovosť. Doktorka ktorá má pozrela po usg mi oznámila že nevidí akciu srdiečka a ani bábätko od posledného usg ( 11 dni dozadu) nenaeastlo😔 A tak mám ísť 14.6 na čistenie. Poraďte kto aké má skúsenosti a komu sa podarilo po akom čase otehotnieť znova( mám ešte 5 embryi zmrazenych)
@malicka0309 to mi je luto... ale dalsie sa ujme, uvidis... 🙂
@domka77Ďakujem za povzbudenie
@malicka0309 mne sa to stalo 2x kým ma poslali na hematologiu . Pdoem bol v nad.ed ej zrážanlivosti krvi. Brala som frAxiparin a mám 2krasne deti. Určite by som. Ez je.atologie do ďaľšie pokusu nešla . Maz teraz niekoľko mesiacov na vyšetrenie. V ke doporučujem dr.benovu. má veľa klientov a nacakas sa tam , ale má skúsenosti.
@malicka0309 ahoj ...ja som mala tiez zamlcany potrat na konci druheho mesiaca, na kyretaz som bola 9.5.2016 po zakroku som pila alchemilku aby sa cim skor vsetko zahojilo...na kontrolu som sla 23.5.2016 vtedy sme uz mali aj vysledky z histolgie...no medzi tym som si urobila hematologiu, genetiku a imunologiu...vsetci mi vraveli, ze najlepsie je pockat a odsledovat si aspon 3 cykly ale povedali sme si s manzelom, ze nebudeme na nic cakat...budeme sa snazit aj prirodzene a teraz v pondelok idem aj do Splnu este mame jedno v mrazaciku....drzim palce aby vsetko dobre dopadlo, srdiecko sa cim skor zahojilo...pre mna to bolo taktiez vsetko tazke lebo vsetko som to prezivala prvy krat a verim, ze aj posledny krat 🙂 a z nasho mrazacika bude krasne babo ...drz sa
Genetiku som si zaplatila termin aj vysetrenie, vysledky sme mali do 2 tyzdnov, imunologia...za vysledkom sa caka 2-3 tyzdne no a na hematologiu som bola pri doktorke Hulikovej
@ika7 Ďakujem ti krásne za radu. Pôjdem do centra a uvidíme že kam má pošlú. Verím že po druhý krát to dopadne dobre.
@malicka0309 moja rada, necakaj ne centrum...ja som sa z vlastnej iniciatívy objednala na hematologiu a ked som tam dosla lekarka mi sama povedala, ze take vysetrenia sa robia bud pred planovanym IVF alebo ked nastanu problemy...ja som sa sama pytala lekarky ci nepotrebujem si urobit potrebne vysetrenia este pred IVF a povedala, ze nie u vas je to jasne...vy ste po endometrioze...no nedalo mi to a sama som sa objednala na hematologiu (na hematologiu sa najdlhsie caka)
ahojte,vie mi niekto napisat ako dlho sa caka na objednanie do splnu a co sa robi na prvej navsteve? je to iba konzultacia,ci rovno aj spermiogram alebo aj vysetrenie zeny? chceli by sme to naraz,kedze nie sme z kosickeho kraja...
@dijusa ahoj.... na prvu konzultaciu sme my cakali vyse mesiaca ale aj to z dôvodu, ze lekarka bola mimo ke... takze najlepsie sa objednat cim skor. manzel bol hned na spermiogram a mne robila lekarka vstupnu prehliadku hned na prvej konzultacii kde nam aj povedala, co nas priblizne caka, ale to je vecou uz blizsich vysledkov.... takze volaj tam cim skor, nech mate termin....
@dijusa ahoj, v splne budu mat v auguste dovolenku, tak mi povedala docentka vcera. Vstupna prehliadla zahrnala usg, vyteri si urobila ktore potrebuju a teraz neviem ci aj niejake odbery mi robili. A manzelovi vysetria spermiogram .... Tak potom prides k nej pre vysledky a dohodnete sa ako dalej budete postupovat..... Hned volaj a objednajte sa a pocitaj s tym, ze hned na cas vas nevezmu 🙂.... Poradie tam ide ako prides ten cas je orientacny.

@piskotka236 drzim palce a naozaj vydrz...nerob si ziadne testy 🙂 len odpocivaj