Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@glopsa Poslala mi janina www.dermagyn.sk, a zda sa ze tam taktiez robia umele, ale vyskusane to nemam
Ahoj,,,,áno potvrdzujem,,,dnes som bola podať žiadosť na umelé...a p. docentka sa ma opýtala či chcem ostať tam, lebo ona od augusta odchádza a nevie kto príde do splnu a kedy,,,,,takže som jej povedala, že ja chcem hlavne ju a tak mi rovno vypísala žiadosť a povedala, že sa mi potom ozvú, ked ju poisťovňa schváli a že mi potom sestrička povie kde mám prísť a že to bude oproti hypertescu - dáke nové centrum,,,,, a dala mi svoj mail, lebo nevie či jej ostane to číslo, ktoré má.....
@87rusalka1 ahoj... ja som tiez bola vcera, presne to iste... vypisala uz ziadost, volat sa to bude normalny gyncare.... cislo bude mat nove teda oni sa ozvu po schvaleni ziadosti... 🙂 kedy ides na ivf?
Baby, ja mam v SPLNe embrya a chcem ostat pri Toporcerovej, musim tam osobne zajst, aby ich zobrali, aj moju kartu?
@domka77 @87rusalka1baby velmi vam drzim prsty, verim ze Vam to vyjde 🙂
@jenn82 podľa mňa áno, veď oni nemôžu sami od seba manipulovať s tvojou kartou.
@jenn82 tak toto by aj mna strasne zaujimalo... ako to budu teraz riesit vsetko???
Vcera som tam volala lebo aj ja tam mam zmrazene embrya a chcem ostat pri p.Toporcerovej. Tak sestricka mi povedala ze mozem prestupit k nej aj embrya sa prenesu ale az v septembri.
@ludmila1307 bola som sa opytat, mozeme normalne ostat pri doc. a embrya prenesu, v septembri sa treba ozvat doc. a vsetko sa zariadi 🙂 cize tak, ako pisala aj @jaarka04
@jenn82 ďakujem krásne
@domka77 ahoj,...no čím skôr,,,ale povedala mi, že sa najskôr bude dať až v septembri,,,lebo v auguste sú dovolenky
@pempusik nove priestory urcite, a to ci ide k Hermanovi som sa nepytala. Skor to bolo cele take zvlastne, velmi podrobnosti hovorit nechceli...treba zavolat v septembri 🙂 Mne je to v podstate jedno, kam a ku komu ide, len chcem ostat pri nej a chcem, aby preniesli nase embrya, na to mi povedali, ze nie je problem, tak som spokojna 🙂
dievčatá ako dlho sa berie po OPU prednison? mali ste nežiaduce účinky?
Ahojte dievcata, v Splne vraj bude nový lekár, Mudr. Lazar. Poznate ho niektorá? Je to ten z GynCare, alebo nejaký iný?
@frantiska12345 nie som si uz ista, ale zda sa mi, ze som ho brala cely cas, od opu, et az po krv, ktora bola negativna
dávali ste si predĺženú kultivaciu alebo nie? kedy je väčšia šanca? aké máte skúsenosti?
po koľkých dňoch po OPU robia ET bez predĺženej kultivacii ? a s predĺženou?
@frantiska12345 uz potom nie dlho, ja som brala po prve sono to bolo asi tri tyzdne, nemala som ziadne neziaduce ucinky, dufam ze ani ty 🙂
@frantiska12345 ahoj, tak podla mna ti ju odporucia, bez je to cca 2-3den, a s je to 5-6den, podla vyvoja. Ja osobne som mala, mne vkladali 6den po odbere a oplodneni. Vies aspon vidia cako sa vyvija, ale ci je vacsia sanca to tazko povedat, ked sa ma uchytit tak uchyti 🙂 Drzim palce 🙂
@1veverica zatiaľ nemám ani ja nežiaduce účinky ale beriem len 3den. pribrala si po prednisone?
@1veverica ja idem 4 deň po OPU na ET
@1veverica a ďakujem za palce
@1veverica a ešte keď sa môžem opýtať koľko si si dala vložiť embrijka? 1alebo2

@1veverica ahoj aku stránku?