icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

buxus24
1. sep 2018

@maja231 držím drž sa 😉🤞🤞🤞🤞🤞

maja231
1. sep 2018

@buxus24 ďakujem 😍❤️

misence
1. sep 2018

@maja231 tak nech sa zadarí!! Držte sa 🤞🤞

maja231
1. sep 2018

@misence ďakujem 😍,ty sa ako máš?
Čo nové?😉

misence
4. sep 2018

@maja231 ja dobre sa mám, už máme malú bambulu na svete 😊 takže si užívame chvíľky s ňou. Ako pokračuje stimulácia? Už si bola na kontrole? Odber kedy bude? 🙂

maja231
4. sep 2018

@misence jeej, blahoželám 😍 k malej princeznej.Ja momentálne stimuluje,od min.piatku..vo štvrtok ideme na kontrolu, začínam sa báť a stresovať.Mám zase Gonal,ale viac 250,tri dni som mala ku tomu aj diphereline a aj luveris k tomu.Silno dúfam, že tentokrát neskončíme odberom😟.Mal by byť okolo dvanásteho,tak uvidíme.A dnes má už dosť bolia vaječníky,kde to do odberu.. Prvýkrát pri gonale som tak nemala.A malá ako? Držte sa😉

maja231
5. sep 2018

Dievčatá, neviete mi poradiť? Beriem Gonal 250, mám za sebou štyri 💉,ale bolia ma vaječníky...je to ok? Má to tak byť?V januári som mala tiež Gonal,ale necítila som sa tak.Aj po merioferte som mala citlivé vaječníky a nič z toho nebolo 😪. Začínam stresovať 😕.Keby to malo zmysel, vydržím,nie je to tak strašné,len sa bojím,aby mi mali čo vybrať a hlavne,aby bolo čo vložiť.😟

liu71
5. sep 2018

@maja231 ahoj a dost bolia? No pamatam tiez dajak mi neprijemne bolo a aj asi aj bolelo to na konci. Rastu vajicka tak asi kvoli tomu bolia. Kedy mas usg?

maja231
5. sep 2018

@liu71 ahoj,nie je to strašná bolesť, skôr mi to pripomína,ako by som bola prechladnutá, niečo také, skôr citlivé to je.Ale utešujem sa tým, že rastú vajíčka.Usg zajtra ráno,tak sa opýtam 😉.

ksulka
5. sep 2018

ahojte, tiez chodim do spln, 1. pokus. opu som mala v pondelok, sice iba 6 ks, ale vraj 5 je schopnych. tak snad vydrzia do piatku...
@maja231 mna boleli az posledne 2 dni, ale asi to bude individualne. mala som gonal 225, luveris a posl. 3 dni cetrotine. a ked citis, malo by to znamenat, ze sa s nimi nieco deje a teda pozitivum 🙂

maja231
5. sep 2018

@ksulka ďakujem 😉, trošku si ma upokojila.Idem zajtra na usg,tak som strašne zvedavá.Stačilo by mi pár vajíčok, len aby boli kvalitné a použiteľné.Aj ja mám ku tomu luveris a cetrotide.A prvú som mala Diphereline.Držím ti palce,aby do piatku sa všetky pekne vyvíjali a aby bol vklad úspešný 🙏🍀❤️.

ksulka
5. sep 2018

@maja231 dakujem aj ja 🙂 ano, nie je to o kvantite, ale o kvalite, tak si drzime palce 👍

zuzankaa88
5. sep 2018

Baby ja som mala 2 ivf a vzdy len 2-3 vajka 🙂 ale kvalitne , po 2 pokuse mame 8m dvojicky, drzim palce ;)

ksulka
5. sep 2018

@zuzankaa88 to je uzasne. ja by som velmi chcela dvojky 🙂

maja231
5. sep 2018

@zuzankaa88 jej, blahoželám 😍

zuzankaa88
5. sep 2018

@maja231 dakujem 🙂

maja231
6. sep 2018

Tak po dnešnom usg mám na ľavej strane jeden folikul 12mm a dva 8mm...a na pravej strane dva 10mm.Myslíte,že ešte dorastú?V pondelok ideme na ďalšie usg,tak mám strach.

maja231
7. sep 2018

@buxus24 ahoj,no ako pokračuješ? Všetko ok? Už máš naplánovaný ket? Držím palce 🍀🙏

buxus24
7. sep 2018

@maja231 ahoj zlatá ...vďaka za myšlienku namna 😊😊 tak bola som v cár.... Keď mi začne na čo je už dnes a zajtra bude 1DC.... Začínam brat lieky na prípravu ....len mam vyšší prolaktin tak beriem lieky NATO....
Ale verím že všetko dobre dopadne a čo ty ako?

maja231
8. sep 2018

@buxus24 ahoj, už som písala, že sme boli v stredu na usg,a po štyroch dávkach gonalu 250 a luverisu som mala na ľavej strane jeden 12mm folikul a dva 8mm a na pravej dva 10mm.Kontrola v pondelok.Ja sa strašne bojím, že nedorastú.Vaječníky ma bolia trošku menej,ale cítim tam niečo.No a podľa usg potom opu, buď v stredu alebo vo štvrtok.A tam budem stresovať najviac, či bude čo vybrať, či budú vhodné, aspoň jedno kvalitné vajíčko by potešilo.Prepáč,že ťa tým zaťažujem,len ma chytá panika.Ak ti dali parledol,mal by ti to pekne upraviť.A držím palce🍀🙏.

ksulka
8. sep 2018

@maja231 a tie rozmery su male? Lebo ja mam pocit, ze na prvom, vlastne jedinom usg som tiez nemala vacsie. A isto rastu. Co ti dr. k tomu povedal?

maja231
8. sep 2018

@ksulka ahoj,ten 12mm,že je ok a tie ostatné,že uvidíme 😉, len ja sa bojím, lebo po 2.ivf som mala osem a nič vhodné na vklad.Ale možno stresujem zbytočne.Uvidím v pondelok.

ksulka
8. sep 2018

@maja231 Pozrela som vysledky a v polke stimu som mala max.14 a min. 9 a vravel, ze to mame dobre rozbehnute. Ono vies, cim viac to sledujeme, citame, porovnavame, tym viac stresov. Keby som niektore veci necitala, mala by som vacsi pokoj v dusi. Drzim palce, nech rastiete 🙂

silviavisz
8. sep 2018

Ahojte 😊 ja pondelok idem na usg a tyzden na to by som mala mat ket. Tak snad to bude uspesne az do konca. Drzim vam vsetkym silno palce 😘

maja231
8. sep 2018

@ksulka ďakujem,asi fakt veľa čítam a potom zbytočne rozmýšľam 😉

maja231
8. sep 2018

@silviavisz držím palce 🙏🍀

buxus24
8. sep 2018

@maja231 nestresuj....všetko bude v poriadku,ja som mala pri ivf len 7 vajíčok...stojí po pk ostali 4.... Dve sme vložili a nič....a dve ešte máme no dám ich rozdeliť....a tak mám ešte jednu šancu na vklad.... Nevadí že ich bude menej,hlavne aby boli kvalitné 😉😉 a žiaden stres ,ten nerobí dobrotu 😉silno držím prsty🤞

@silviavisz všetko bude v poriadku....nestresuj.... Stres je zlý v týchto veciach..... Silno držím prsty ...

Baby myslite pozitívne.... A všetko bude v poriadku

maja231
8. sep 2018

@buxus24 ďakujem za povzbudenie 😍

misence
10. sep 2018

@maja231 ahoooj tak my sa máme fajn. Trošku sme zo začiatku mali problémy, ale lepší sa to 😊 ako dopadlo dnešne usg? Ak som dobre pochopila z komentov tak si mala mať dnes kontrolu a stredu-štvrtok odber? A nestresuj sa. Ja som tiež mala málo vajíčok na odber a nakoniec všetkých 5 sa podarilo oplodniť 😊 treba byť kľudná a všetko dobre dopadne 😉

Baby všetkým vám silno držím prsty aby sa to podarilo a aby ste už aj vy mali svoje vytúžené babenka pri sebe 🤞

maja231
10. sep 2018

@misence ahoj,som rada, že ste s malou ok.Áno,dnes bolo usg,tak mi podrástli,ten, čo mal 12 mm má 16,tie, čo mali po 8mm majú po 14.5 a tie, čo mali 10mm, majú po 15mm.A jeden nám pribudol má 17mm.Ešte som dostala recept na jeden Gonal,aby dorástli,tak dúfam, že to bude ok.Vaječníky má pekne bolia,ale vraj je to dobré,tak vydržím.Opu vo štvrtok ráno,tak mi držte palce 🙏. Nebojím sa výkonu,ale toho,aby boli kvalitné a aby prežili pk.Aby bolo čo vkladať.Viem, že počet nie je dôležitý,ale kvalita.