icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

silviavisz
10. sep 2018

Majka, Buxus dakujem za povzbudenie 😘

maja231
11. sep 2018

Dievčatá a čo hovoríte na embryoskop?Áno, či nie? Prvýkrát sme nedávali,tak neviem, rozmýšľam...

ksulka
11. sep 2018

@maja231 ja som sa tiez rozhodovala, a nakoniec dala, no asi by som uz nie.

liu71
11. sep 2018

@maja231 no ja nie a prezili pk 10 z 10. Ako tam je o cca 5% vyssia sanca, tak to je na tebe ci si pripravena dat za to tolko peniazy. Ja som nebola, ale to bolo nase 1.ivf. Mozno keby to bolo 3. tak by som to zvazila...

maja231
11. sep 2018

@liu71 veď práve, rozmýšľam nad tým.😉

maja231
12. sep 2018

Dievčatá, zajtra opu a mňa nebolia vaječníky...len citlivé trošku.Je to ok?Nemali by bolieť? Už som zúfalá 😥 Zajtra držte palce 🙏.

lajla89
14. sep 2018

@maja231 ahoj ako si dopadla??? A ja mam ten istý problém v pondelok mam mať OPU a ja vôbec nič necítim ani náznak

maja231
14. sep 2018

@lajla89 Ahoj,tak nakoniec mi vybrali 4oocyty... vraj na mňa super.Včera ma už nič do odberu nebolelo,to bol stres ti poviem 🙄.A teraz mám zas stres a paniku,aby sa dobre delili,aby vydržalo aspoň jedno do utorka.Vtedy by mal byť vklad.Pri takom počte to je také všelijaké.Ach joj,to bude dllý víkend.Dnes po druhej mám volať,tak som zvedavá.Držím ti na pondelok palce 🙏

lajla89
14. sep 2018

@maja231 ďakujem 😊 neboj bude určite všetko ok. Dávala si si aj PK?? A embryoskop??

maja231
14. sep 2018

@lajla89 Áno,PK dávajú sa mi zdá automaticky každému a dali sme nakoniec aj ten embryoskop.Včera ráno sme tam boli štyri na opu😏,mali toho veľa.

lajla89
14. sep 2018

@maja231 mi sme si tiež dali aj embryoskop no tak držím palce AB ynam to vyšlo ✊

maja231
14. sep 2018

@lajla89 no,ja neviem,či sa nezbláznim do pondelka.Ostalo nám len jedno,čo bojuje 😥,tak neviem,už som to vzdala.

alilka
14. sep 2018

Ahojte .tiež sme boli na prvé ivf v spln..mala som 11 vajíčok .z toho 7 oplodnili ale na druhý deň sa prestali vyvíjať..na vklad po PK ostalo len jedno..žiaľ tehu z toho nebolo..a teraz premýšľam ,či bola dobre nastavená liečba..AMH mám 4.4 a len 11 vajíčok?chystáme sa do druhého ivf ,do spln ale..začínam premýšľať či neísť inde .čo ak bola chýba z ich strany?aach baby poraďte .

maja231
14. sep 2018

@alilka neviem,aj ja začínam mať ten pocit.Tiež ma to napadlo,či som mala správne nastavenú stimuláciu.Veľmi sa modlím,aby bojovník zabojoval a ten vklad bol.Ale ak nie,tak už SPLN nie.

maja231
14. sep 2018

Držte palce 🙏 , dievčatá🙏🍀.Aby nám ten jeden bojovník vydržal a pekne sa delil.Aby to zvládol do pondelka.😢

lajla89
Autor odpoveď zmazal
lajla89
15. sep 2018

@maja231 🙏🙏🙏🙏✊✊on zabojuje určite je silný bojovník veľmi držím palce dúfam ze všetko dobre dopadne. Ale pri tých komentoch až sa bojím co ma čaká v pondelok a následujuce dni.

@alilka aký protokol si mala a čím si stimulovala??

alilka
15. sep 2018

@lajla89 ahoj..krátky protokol.gonal 225 denne , cetrotide a luveris

lajla89
15. sep 2018

@alilka no to isté mam aj ja 😐😐😐 dúfam ze že to nie je fakt v klinike už sa obávam trošku

alilka
15. sep 2018

@lajla89 neviem fakt..ty máš aké amh?a koľko vajok si mala na usg naposledy?

parvinka0001
15. sep 2018

@alilka ahoj na mam amh okolo 8-9zacinali sme v gyncare kde bolo vajicok 28 a len jeden vklad ,nic zmrazene ,v splne 19 a zmrazne boli 9...takze co stoho ze vela vajicok ked su nekvalitne.pritom stimulku som mala rovnaku .

alilka
15. sep 2018

@parvinka0001 ale jasné že radšej menej ale nech nieco je .ale ja som z 11 mala len jednu blastocystu..aj to vklad nevyšiel..

lajla89
15. sep 2018

@alilka moje je nízke mam 29r. amh 0.91co mi stále pri každej návšteve Dr. Prizvukuje že to je zla hodnota 😐 mala som kontrolný usg len raz co sa mi tiež veľmi nepáči ze ma nedal ešte na kontrolny a v tedy som mala 7folikul velkostami 12-14mm

parvinka0001
15. sep 2018

@alilka ja som v gyncare mala len dve moruly.takze uspesnejsi sme boli v splne.tu sme vkladali blastocysty

alilka
15. sep 2018

@lajla89 aj ja som bola len raz na usg .vtedy som tam mala tých 11 vajok ako aj na opu potom .
@parvinka0001 áno áno..pamatam sa ,😉 a finančné to bolo to isté v oboch centrách?

parvinka0001
15. sep 2018

@alilka viac sme platili v splne ale to aj preto ze sme davali lepidlo a atd.

alilka
15. sep 2018

@parvinka0001 aj ja som dávala aj lepidlo aj embrioskop..dokonca aj ICSI sme dali hoc nám toto netreba. A cenovo nás to práve vyšli fajn..aj a liekmi do 900€..že super..no tak zasa som v pomykove ..🤷🤷

misence
15. sep 2018

@maja231 držím veľmi silno prsty a verím, že do pondelka vydrží a bude bojovať!

Dievčatá a čo sa stimulácie týka, ja som do Splnu chodila ešte za čias keď tam bol starý lekársky personál s doc.Toporcerovou, ktorý je teraz v Gyncare. Prvú stimuláciu som absolvovala u nej, mala som len gonal 225 a dokopy som mala 7vajok, z čoho odobrali 5 a oplodnilo sa iba jedno. Vklad nevyšiel...druhé IVF som už absolvovala s novým personálom v Splne a stimulovala som menopurom čo je v podstate to isté ako gonal, len som mala vyššiu dávku. Odobrali 9 vajok no podarilo sa ich oplodniť 5, z toho máme 3 zmrazené a 2 morulky sme vložili. A podarilo sa, máme doma krásnu skoro 2-mesačnú dcérku. Takže neviem či to záleži od lekára, skôr od nášho tela ako reaguje. Keď nemáte dôveru v lekára a myslíte si, že je niečo zle tak sa ho na to spýtajte, prečo je to tak a či nepotrebujete iný protokol, ja som to takto riešila 🙂 a čo sa týka usg kontroly, stále ma kontrolovali iba raz. Aj pri prvom aj pri druhom IVF. Neviem od čoho závisia tie kontroly 🤷‍♀️ každopádne vám všetkým držím palce nech sa vám zadarí 🤗

maja231
15. sep 2018

@lajla89 ďakujem ❤️,silno sa modlím, dúfam, že to bude ok.V pondelok mi budú volať,tak dám vedieť.A ty sa nemusíš báť.. u teba bude všetko ok,neboj sa😉.

maja231
15. sep 2018

@misence ďakujem ❤️