icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

lajla89
19. sep 2018

@misence ďakujem no na začiatok asi len jedno nie som veľmi stotoznena s dvoma

jaruska45
19. sep 2018

Ahojte baby je tu niektora ktora mala po KET strašne silnu chuť na sex?😉 Je to normalne alebo to vnimam iba ja takto?? Asi je to vplyv tych všetkych hormonov lenže to sa už neda vydržať🙈som 8 deň po KET a mam pocit že manžela asi znasilnim😂...no na druhej strane sa bojim že ubližim embryjku aj keď zatiaľ test negativny😕

misence
19. sep 2018

@lajla89 no jasné, to je hlavne na tebe ako to cítiš 🙂 My sme aj prvý a druhýkrát vkladali 2. A dobre sme urobili, pri druhom pokuse sa síce ujali obidve, mali sme 2 bijúce srdiečka a už sme sa tešili na dvojky. Ale v 17tt. sme o jedno maličké prišli 😒 tak sme radi, že to druhé zabojovalo

lajla89
19. sep 2018

@misence tak to mi je ľúto za to maličké ale o to väčšiu radosť vám bude robiť bojovník ktorý to vydržal hlavne veľa zdravíčka prajem ❤️❤️

ksulka
19. sep 2018

@jaruska45 Moj skromny nazor je, ze treba pocuvat telo. Citala som nazor isteho gynekologa, ze po transfere by sa zeny mali spravat prirodzene, robit co aj dovtedy. Pri otehu bez IVF by si v tejto faze este nevedela, ze nejake bejby sa tam uhniezduje. Tak ti prajem krasny vecer ;)

maja231
20. sep 2018

Dievčatá,som druhý deň po et a od rána mám bolesti v podbrušku,ako na ms,ale to je ešte skoro.Myslíte, že sa hlási?Začínam stresovať 😕.

ksulka
20. sep 2018

@maja231 nemusis stresovat, este je skoro. tie bolesti su bezne

maja231
20. sep 2018

@ksulka áno? Už som sa zľakla...🙄

misence
20. sep 2018

@maja231 aj ja som mala také bolesti presne prvý aj druhý deň po ET 🙂 potom už nič. Nestresuj sa hlavne, je to normálne. Veď bol zásah do tela. A možno sa malé uhniezďuje 😍

maja231
20. sep 2018

@misence ďakujem 😉, včera nič, až dnes ráno.Dúfam, že sa uhniezďuje🙏. Zľakla som sa, lebo po prvom et som nič také nemala.🙄

misence
20. sep 2018

@maja231 jej tak vidíš, nech sa ťa drobec drží "zubami, nechtami" 😊 pokiaľ nemáš MS tak tie bolesti sú ok. Kedy máš ísť na odber?

maja231
20. sep 2018

@misence na krv idem 3.10.Ešte ma napadlo, či to nemôže byť z liekov 🙄,z progesteronu...

ksulka
Autor odpoveď zmazal
ksulka
20. sep 2018

@naja231 ja myslim, ze moze. ja mam od 4.dna pobolievanie kazde 2 dni

lajla89
20. sep 2018

@maja231 aj ja mam také pobolievanie ako pred menštruáciou ale o dosť jemnejšie a ešte som nebola na ET tak asi ten progesteron robí svoje

maja231
20. sep 2018

@lajla89 ty máš zajtra et?😉 Držím palce 🙏🍀.

lajla89
20. sep 2018

@maja231 áno 😊 ďakujem verím ze všetko dobre dopadne a hlavne som zvedavá co nám povedia

koho to tu ešte zajtra čaká?? už sa teším 😊 😊

maja231
22. sep 2018

@lajla89 ahoj,tak ako?Bublinka v brušku ❤️?Ako sa cítiš? 😉

lajla89
22. sep 2018

@maja231 ahoj áno bublinka moja mala je už na mieste ❤️zatiaľ všetko ok len niekedy také jemné pobolievanie ako pred mrchou ale pripisujem to progesteronu alebo celkovo liekom inak žiadne príznaky a ved to je aj skoro 😂 a ani sa nejak nesnažím pozorovať aby som sa z toho nezblaznila 😁a ty ako uz sa ti to kráti mala si nejaké príznaky uhniezdovania alebo niečo zvláštne?

maja231
22. sep 2018

@lajla89 no, extra príznaky ani nie,s prestávkami ma bolí brucho,dnes strašne nohy, stehná,ale či je to kôli tomu neviem.Dnes som 4.deň po et,sem tam pichania v brušku,ale snažím sa nepozorovať veľmi.Test chcem až v stredu,tak uvidíme.Držím palce 🙏🍀.

lajla89
23. sep 2018

@maja231 tak isto držím palce 🙏bože nech nám to vyjde. Zatiaľ nič nepociťujem ale pokiaľ dobre počítam tak uhniezdenie by malo byť až zajtra. Baby do kedy ste pili alebo jedli ananás??

maja231
23. sep 2018

@lajla89 ahoj,ja som jedla ananás 🍍po odbere, až do vkladu, dnes je piaty deň po vklade,dnes som ešte mala.Myslím,že som čítala, že stačí päť dní po vklade,ale či je to pravda a či nám to🍍aj pomôže to neviem 😉.Ale tak skúšame.

lajla89
23. sep 2018

@maja231 človek dúfa ci to fakt pomáha je vo hviezdach tak ale snáď ano😊5dni vrátane vkladu ci 6dni aj s dňom vkladu?? A koľko toho si denne vypila alebo zjedla??

misence
23. sep 2018

Babyyy myslím na vás a na vaše malé žubrienky v brušku 😊 ako sa cítite? Inak ja som jedla ananás a pila džúsy až do potvrdenia výsledku z krvi. A zjedla som 1 ananás denne a aj džús som vypila 1 denne, a kompóty som niekedy zjedla 2 plechovky za deň, ale to aj preto lebo ananás milujem 😄 tak sa držte, oddychujte, papajte, nech je vám dobre 😘

maja231
26. sep 2018

Ahojte dievčatá,tak ako? ananás čerstvý som nezohnala,tak jem každý deň aspoň kompót a džús pijem každý deň jeden liter, až do kontroly na krv.Včera som si robila test,7.deň po et a bol biely.Ale utešujem sa,že to ešte skoro.Každý deň mám bolesti brucha,ako na ms,dnes by mala doraziť,tak sa bojím.Včera som nemohla zaspať, strašne ma boleli nohy...tak neviem... Zajtra robím test, držte palce 🙏.

maja231
26. sep 2018

@lajla89 ahoj,tak ako sa cítiš? Už si skúšala test?Ja som strašne nespokojná 🤨.

misence
27. sep 2018

@maja231 ahoj no ako robila si test? Aj dneska máš bolesti? Budúci týždeň ideš na krv?

maja231
27. sep 2018

@misence ahoj, áno bolesti mám od druhého dňa po vklade.Raz viac,raz menej.Dnes ma riadne bolí brucho,ako by už každou chvíľou mala dôjsť ms.Dnes som 9.deň po et, robila som test ráno a biely😪.Tak neviem, už som to vzdala.😥 Keď čítam,ako majú dievčatá pozitívne testy už na 8.deň.V pondelok na krv... bojím sa🙄

lajla89
27. sep 2018

@maja231 ahoj no skúšala som robiť test 5den po ET co bolo veeelmi skoro takže bol snehobiely. Skúsim potom najskôr až 10ty deň. Dnes som sa nad ránom zobudila s bolesťami ako pred menštruáciou normálne som sa zľakla ci nenájdem krv ale našťastie nie menštruáciu mam dostať až budúcu stredu tak to by bolo veľmi skoro ale už som sa fakt zľakla. Okrem toho sa snažím veľmi nestresovat a nepozorovat ale keď tie bolesťi ako pred mrchou sú strašne stresujúce. A ty ako uz si testovala aj dnes?? Kedy máš ísť na krv??

maja231
27. sep 2018

@lajla89 áno, testovala som ráno a nič.Som 9.deň po et a bolesti mám vlastne od toho 2.dňa po et.S prestávkami ma bolí brucho,ako na ms,dnes dosť veľké.Ja som mala dostať včera,ale asi to blokujú lieky.Tak neviem,strácam nádej.🤨