Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
Ahojte baby je tu niektora ktora mala po KET strašne silnu chuť na sex?😉 Je to normalne alebo to vnimam iba ja takto?? Asi je to vplyv tych všetkych hormonov lenže to sa už neda vydržať🙈som 8 deň po KET a mam pocit že manžela asi znasilnim😂...no na druhej strane sa bojim že ubližim embryjku aj keď zatiaľ test negativny😕
@lajla89 no jasné, to je hlavne na tebe ako to cítiš 🙂 My sme aj prvý a druhýkrát vkladali 2. A dobre sme urobili, pri druhom pokuse sa síce ujali obidve, mali sme 2 bijúce srdiečka a už sme sa tešili na dvojky. Ale v 17tt. sme o jedno maličké prišli 😒 tak sme radi, že to druhé zabojovalo
@jaruska45 Moj skromny nazor je, ze treba pocuvat telo. Citala som nazor isteho gynekologa, ze po transfere by sa zeny mali spravat prirodzene, robit co aj dovtedy. Pri otehu bez IVF by si v tejto faze este nevedela, ze nejake bejby sa tam uhniezduje. Tak ti prajem krasny vecer ;)
Dievčatá,som druhý deň po et a od rána mám bolesti v podbrušku,ako na ms,ale to je ešte skoro.Myslíte, že sa hlási?Začínam stresovať 😕.
@maja231 ahoj áno bublinka moja mala je už na mieste ❤️zatiaľ všetko ok len niekedy také jemné pobolievanie ako pred mrchou ale pripisujem to progesteronu alebo celkovo liekom inak žiadne príznaky a ved to je aj skoro 😂 a ani sa nejak nesnažím pozorovať aby som sa z toho nezblaznila 😁a ty ako uz sa ti to kráti mala si nejaké príznaky uhniezdovania alebo niečo zvláštne?
Babyyy myslím na vás a na vaše malé žubrienky v brušku 😊 ako sa cítite? Inak ja som jedla ananás a pila džúsy až do potvrdenia výsledku z krvi. A zjedla som 1 ananás denne a aj džús som vypila 1 denne, a kompóty som niekedy zjedla 2 plechovky za deň, ale to aj preto lebo ananás milujem 😄 tak sa držte, oddychujte, papajte, nech je vám dobre 😘
Ahojte dievčatá,tak ako? ananás čerstvý som nezohnala,tak jem každý deň aspoň kompót a džús pijem každý deň jeden liter, až do kontroly na krv.Včera som si robila test,7.deň po et a bol biely.Ale utešujem sa,že to ešte skoro.Každý deň mám bolesti brucha,ako na ms,dnes by mala doraziť,tak sa bojím.Včera som nemohla zaspať, strašne ma boleli nohy...tak neviem... Zajtra robím test, držte palce 🙏.
@misence ahoj, áno bolesti mám od druhého dňa po vklade.Raz viac,raz menej.Dnes ma riadne bolí brucho,ako by už každou chvíľou mala dôjsť ms.Dnes som 9.deň po et, robila som test ráno a biely😪.Tak neviem, už som to vzdala.😥 Keď čítam,ako majú dievčatá pozitívne testy už na 8.deň.V pondelok na krv... bojím sa🙄
@maja231 ahoj no skúšala som robiť test 5den po ET co bolo veeelmi skoro takže bol snehobiely. Skúsim potom najskôr až 10ty deň. Dnes som sa nad ránom zobudila s bolesťami ako pred menštruáciou normálne som sa zľakla ci nenájdem krv ale našťastie nie menštruáciu mam dostať až budúcu stredu tak to by bolo veľmi skoro ale už som sa fakt zľakla. Okrem toho sa snažím veľmi nestresovat a nepozorovat ale keď tie bolesťi ako pred mrchou sú strašne stresujúce. A ty ako uz si testovala aj dnes?? Kedy máš ísť na krv??

@misence ďakujem no na začiatok asi len jedno nie som veľmi stotoznena s dvoma