Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
Este som zabudla napisat, ze som citala aj take pribehy, ked boli baby prestimulovane a stopli im celu stimulaciu a opu (neviem v akych centrach). Takze asi je aj dost individualne, ako kto zareagujr
@ksulka veď to robí aj mne starosti..ja mám za sebou 4 potraty a 3 mimomaternicove..7tehu a ani jedno dieťa.. vajcovody mi už obe vzali aj časť maternice..😔 on mi už spomínal že asi tie moja vajcia nebudú ok ale nič viac sa s tým neriešilo..keď som mu potom volala že uvažujeme ísť rovno do darcovskych vajok tak mi povedal že je to na nás ale on by to ešte nezatracoval..nakoniec muž povedal že on chce skúsiť ešte raz s mojimi..a zasa dať na pgd to stojí nehorázne peniaze..🙄
Dievčatá, nedávno mi volali, že ten náš jeden bojovník bojuje ❤️... Zajtra vklad, držte palce 🙏. Dúfam, že keď bojoval do dnes, že to do zajtra vydrží.
Ahojte dievčatá 😉,tak už ideme domov s mojím bojovníčkom❤️. Teraz už len čakať a veriť.🙏
Áno, budem..😉
@misence Ďakujem.Áno, ananás som mala doma jeden,jedla som už po opu a včera som poslala manžela,aby mi kúpil ešte jeden a priniesol štyri 😁a namiesto jedného časopisu tiež štyri , jednu knihu a krížovky 😀. Budem sa modliť,aby sa bojovník uhniezdil.😘A mám aj 100% ananásový 🍍 džús,tak kombinujem.
Baby, dostali ste menstr. kym ste uzivali estrofem a progesteron a test bol negativny, ci az po vysadeni? Dik
@maja231 tak sa poriadne nalievaj džúsom :D ja som ho pila na litre a kopec ananásových kompótov som zjedla :D a rozprávaj sa s bruškom, nech sa maličké poriadne chytí a nepustí 🤗 kedy máš ísť na krv?
@lajla89 waaw to je paráda, toľko malých bojovníkov. Koľko budete vkladať?
My sme sa včera boli ukázať doktorovi a sestričkám, tak vraveli že teraz mali plodné obdobie 🙂 takže hádam aj vy budete patriť medzi tie šťastné ❤

@alilka tu davku gonalu, co ti dal, je najvyssia aku poistovna preplaca. mne ju dal tiez, kvoli nizkemu amh, i ked vahal, ci to znesiem. mne odobrali iba 6 ks, co u mna beriem ako nie zle cislo (pouzitelne nakoniec 3, nie je to vela, ale mam za sebou nejske MA, takze nieco asi nie je ok, pravdepodobne kvalita). asi je najlepsie to prekonzultovat a pocitovo sa rozhodnut