icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

ksulka
15. sep 2018

@alilka tu davku gonalu, co ti dal, je najvyssia aku poistovna preplaca. mne ju dal tiez, kvoli nizkemu amh, i ked vahal, ci to znesiem. mne odobrali iba 6 ks, co u mna beriem ako nie zle cislo (pouzitelne nakoniec 3, nie je to vela, ale mam za sebou nejske MA, takze nieco asi nie je ok, pravdepodobne kvalita). asi je najlepsie to prekonzultovat a pocitovo sa rozhodnut

ksulka
15. sep 2018

Este som zabudla napisat, ze som citala aj take pribehy, ked boli baby prestimulovane a stopli im celu stimulaciu a opu (neviem v akych centrach). Takze asi je aj dost individualne, ako kto zareagujr

lajla89
15. sep 2018

@maja231 ďakujem dúfam ze to vyjde nám všetkým v pondelok píšeme ❤️❤️

alilka
15. sep 2018

@ksulka veď to robí aj mne starosti..ja mám za sebou 4 potraty a 3 mimomaternicove..7tehu a ani jedno dieťa.. vajcovody mi už obe vzali aj časť maternice..😔 on mi už spomínal že asi tie moja vajcia nebudú ok ale nič viac sa s tým neriešilo..keď som mu potom volala že uvažujeme ísť rovno do darcovskych vajok tak mi povedal že je to na nás ale on by to ešte nezatracoval..nakoniec muž povedal že on chce skúsiť ešte raz s mojimi..a zasa dať na pgd to stojí nehorázne peniaze..🙄

ksulka
15. sep 2018

@alilka ak su naozaj nekvalitne vajka, je to loteria. ono to raz moze vyjst, ale x-krat nemusi. skus mozno nejake odborne forum resp. gynekologa, aky ma na to nazor. ono druhe IVF moze byt uspesne bez ohladu na centrum, len potrebujes mat doveru. kolko stoji pgd?

alilka
15. sep 2018

@ksulka no čo som pozerala ,ak som to správne celé pochopila tak cez 4000€ 😱😱 cez poisťovňu..

ksulka
15. sep 2018

@alilka no kua... a normalnu genetiku z krvi mas? ze ak tam nic nevyslo, ci je pgd nutne...

alilka
16. sep 2018

@ksulka jasné .mám všetko.. vysledky mám všade výborne .muž tak isto .

maja231
17. sep 2018

@lajla89 ahoj,no ako to dnes išlo? Myslela som na teba.Všetko ok?

maja231
17. sep 2018

Dievčatá, nedávno mi volali, že ten náš jeden bojovník bojuje ❤️... Zajtra vklad, držte palce 🙏. Dúfam, že keď bojoval do dnes, že to do zajtra vydrží.

lajla89
17. sep 2018

@maja231 ahoj super veľmi sa teším s tebou neboj všetko bude super je to silný bojovník ❤️ja v pohodicke žiadne bolesti nič vybrali 7oocytov a v stredu budú volať ako sú na tom takže zajtra vklad super super posielam ❤️❤️❤️na uchytenie a poriadne zaritie sa do maternice 😊😊

maja231
18. sep 2018

@lajla89 ďakujem ❤️

lajla89
18. sep 2018

@maja231 ahoj tak ako???

maja231
18. sep 2018

@lajla89 ahoj, akurát som pred, čakám na izbe.Držte palce🙏.

maja231
18. sep 2018

Ahojte dievčatá 😉,tak už ideme domov s mojím bojovníčkom❤️. Teraz už len čakať a veriť.🙏

lajla89
18. sep 2018

@maja231 pekne sa s ním rozpravaj aby vedelo že ho ľúbiš a ze ho chceš malého bojovníka ❤️❤️❤️❤️❤️

maja231
18. sep 2018

Áno, budem..😉

misence
18. sep 2018

@maja231 jej tak vydržal, predsa bol silný bojovník 😊 držím silno prsty nech sa uchytí a nech sa nepustí! A jedz veľa ananásu alebo si daj ananásový džús 😉

maja231
19. sep 2018

@misence Ďakujem.Áno, ananás som mala doma jeden,jedla som už po opu a včera som poslala manžela,aby mi kúpil ešte jeden a priniesol štyri 😁a namiesto jedného časopisu tiež štyri , jednu knihu a krížovky 😀. Budem sa modliť,aby sa bojovník uhniezdil.😘A mám aj 100% ananásový 🍍 džús,tak kombinujem.

maja231
19. sep 2018

@lajla89 ahoj,tak ako? Už ti volali? Pekne sa delia?😉To by si mala mať vklad v piatok, či?😘🍀❤️

ksulka
19. sep 2018

Baby, dostali ste menstr. kym ste uzivali estrofem a progesteron a test bol negativny, ci az po vysadeni? Dik

lajla89
19. sep 2018

@maja231 ahoj ešte stále čakám som si povedala ze keď do 12tej nebudú volať tak tam zavolám ja. Tak dúfam ze všetko ok hneď ako budem niečo nové vedieť píšem 😊

maja231
19. sep 2018

@ksulka ja až po vysadení na piaty deň.

maja231
19. sep 2018

@lajla89 ok, síce oni majú doobeda odbery a vyšetrenia,do dvanástej sa určite ozvú,ak nie,volaj.Ak máš embryoskop,tak sestrička pôjde pozrieť,popýta sa a povie ti.Držím palce 😉🙏.

ksulka
19. sep 2018

@maja231 Dakujem. Pockaka si az na krv, kym si vysadila?

maja231
19. sep 2018

@ksulka áno, bola som na krv, poobede mi potom volali,že ľutujeme a môžte vysadiť lieky.

lajla89
Autor odpoveď zmazal
lajla89
19. sep 2018

@maja231 ahoj tak už mi telefonovali takže mali sme 7oocytov oplodnili sa všetky a zatiaľ sú všetky ok tak ako majú byť takže sa teším v piatok vklad a zvyšok zamrazime 😊😊

maja231
19. sep 2018

@lajla89 wau,super👍

misence
19. sep 2018

@maja231 tak sa poriadne nalievaj džúsom :D ja som ho pila na litre a kopec ananásových kompótov som zjedla :D a rozprávaj sa s bruškom, nech sa maličké poriadne chytí a nepustí 🤗 kedy máš ísť na krv?

@lajla89 waaw to je paráda, toľko malých bojovníkov. Koľko budete vkladať?
My sme sa včera boli ukázať doktorovi a sestričkám, tak vraveli že teraz mali plodné obdobie 🙂 takže hádam aj vy budete patriť medzi tie šťastné ❤