Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@zuzankaa88 Jeeej tak to gratulujem, my uz 4 roky maturujeme mam taky pocit.... A co z toho preplaca poistovna?
@kakalejcik1 celkovo ivf stoji cca 3000€ z toho tu vacsiu cast plati poistovna (2000€) a ty za lieky a doplnkove veci ako icsi, predlzena kultivacia, mrazenie atd co vychadza okolo 500-1000€, drzim palce
@maja231 no závisí od toho ci pekne pichnem musím si spraviť riadnu riasu a v tedy to aj nebolí ale niekedy mám aj ja modriny. Mne skôr ten medrol robí neplechu takú strašnú chuť mam potom v ústach že ma z toho napína musím dať hneď za tým aspoň kocku čokolády 😂Áno áno tento piatok 😍😍
@zuzankaa88 tak teda dakujem... 27.(pondelok) ideme na konzultaciu ohladom IVF, tak hadam to vide
Baby, chodi este niekto do Splnu? Mne prave prisli papiere na platbu. Mam tam este 2 embrya ale ich mrazili na 4.den, vobec nemam chut na vklad. Zaciatkom roka ma 2x odbili kvoli zlej sliznici
@ksulka my máme ešte jedno embryjko v Splne zmrazené, predpokladám, že keď Boh dá, za také dva rocky si po neho pojdeme, tiež je mrazené na 4.ty deň.. Mali sme mrazené dve na 4.den a momentalne z jedného vloženého som práve uspala moje 4.mesacne zlaticko🤗 ja som mala dokopy 4 vklady, a až ten 4.vklad mi vyšiel (v Splne, predtým Gyncare, ale nevyšlo) a až ten 4ty vklad som predtým začala brať vceliu materskú kašičku, a čuduj sa svete upravilo mi to aj sliznicu.. Vyskúšaj.. I ak tiež čakám, že mi pošlú email o platbe, ale tento rok mam uhradený, takže až na budúci rok uhradit
@ksulka aj ja som mala problém s embryjkami, a keď som pred 3.ivf začala tu kašičku (ale pravú od vcelara) na utz mi len chválil folikuly aj výber bol lepší než tie predchádzajúce dva.. A okrem tej kvality mi to upravilo aj sliznicu.. A ďakujem.. Dúfam, že aj to co nám ostalo bude super a prijme sa..
Zdravim dievcata.... ja som bola 5.9. na 1. vklad /KET/.... dnes mi dosli vysledky,ze to nevyslo.... Este mame 2/2/1 zmrazene..... Len neviem, ci to skusat zasa... :/
@kakalejcik1 mrzi ma, mne tak tiez 1. vklad, ale ET nevysiel, potom som nemala sliznicu a na dalsi proces som isla inam. ak sa necitis, daj si pauzicku, mas pekne zasoby, jeden z tych vkladov isto vyjde ;)
@ksulka dakujem,dufam,ze mas pravdu.... Na toto treba riadnu davku psychiky...
Žienky, nezúfajte.. Ja som mala 2x IVF z nich 1et potom 1ket a zase 1et a nič a to som bola v Gyncare a potom som si povedala, že zmením centrum, šla som do Splnu a tam 3ivf som mala, z vybratých 8vajicok,4 oplodnenie, dve prežili do 4.dna,jedno sme dali vlazit, ale až 2mesiace po IVF, čiže ket, lebo som mala chrípku a oni mali dovolenku, a dnes mam tu 4mesacneho huncuta, ktorý sa prave háda s hrackami.. A ešte jedného mrazacika v splne mame.. Po neho si pôjdeme, keď Boh dá, za dva rocky.. Je to riadna pálka na psychiku, ale ja som si pri poslednom IVF (posledné preto, lebo 3tie hradené poisťovňou a koniec) povedala, že keď nič z toho nebude, tak asi to tak ma byt a nebudeme tlačiť na pílu... A vyšlo to... Držím silno palce každej jednej🙏❤️
Ahojte žienky, chystáme sa na IVF v Splne. chcem sa spýtať ako je to s PN, vypísali Vám ju priamo v Splne, alebo Vám dali odporúčanie na PN, ktorú Vám potom na základe toho napísal Váš obvodný gynekológ? A ako dlho trvá vlastne celý proces od začiatku stimulácie až po vklad a následný odber HCG? Ďakujem.
@misickast ahoj tak v prvom rade držím prsty 🙂 čo sa týka PN ja som len povedala svojmu gynekológovi, že podstupujem IVF a on mi vypísal PNku. A vlastne o procese sa dozvieš u doktora v Splne nakoľko každá žena ma iný protokol, iná dĺžka kultivácie a tak 🙂 ja som mala krátky protokol t.j. 10dňový, na 13.deň mi robili odber a 17.deň od stimulácie som mala vklad. Krv na HCG mi brali na 13.deň od vkladu takže všeho všudy to celé trvalo mesiac.
@misence ahoj môžem sa opýtať tak krátko?? Mne doktor povedal ze vklad je o 3 mesiace... Prvý mesiac stimulácia druhý odber a 3 vklad.... Podľa coho sa určujú aké dlhé bude ivf
@nikusik0107 neverím ze by ti povedal ze o 3mesiace ak budeš fit hneď po odbere za pár dní máš vklad. Jedine zeby si mala ohss tak vtedy je neskôr
@parvinka0001 môžem sa opýtať na celý proces... Lebo neviem ci som ho ja nepochopila alebo co ale on vravel na 16 deň sa začína stimulácia po sa robí odber a vklad je potom... Ale ja som to pochopila ze o 3 mesiace od stimulky
@nikusik0107 hmm nemohla si ho len zle pochopiť?? Lebo mne sa to zdá veľa 3 mesiace, ale tak nie som odborník...jedine žeby bol nejaký problém, kvôli ktorému by nemohol byť vklad hneď po odbere oocytov 😏 a dokonca keď som mala prvé IVF tak to celé trvalo kratšie ako druhýkrát. Takže neviem no, skús sa ho ešte popýtať nech ti to lepšie vysvetlí 🙂
O
Este funguje tato skupinka?😹
@majuskabobi aj mna by to zaujimalo😀
@orchidea1986 chodis do splnu?
@majuskabobi funguje😊😊😊
@majuskabobi na konzultáciu som bola minulý rok a chystáme sa tam,ale až cca o 3 mesiace. Posledný pokus IVF.
@orchidea1986 tak to mas super, ja mam jeden pokus kvoli veku🤭
ahojte, my sme tam chodili, a aktuálne sme v 24.týždni s ich pomocou 🙂
@misickast super, gratulujem, snad to vyjde aj nam🙂 ak sa smiem spytat, na ktory den po odbere vajicok si mala vklad?
@majuskabobi ďakujem, držím palce veľmi 🙂 no nám vyšlo nakoniec 2.IUI, išli sme už do toho ale s tým, že ďalší cyklus začíname IVF... Už aj v práci som oznámila, že budem musieť ísť na PN. A osud to celé inak zariadil 🙂

@kakalejcik1 ahoj, platis za lieky co vychadza cca okolo 300-500€, potom sa nieco plati po vklade, ja sim mala ivf v 2017 tak uz si presne nepamatam ale urcite to vsetko vychadza na cca tych 700-1000€, mne po op zobrali oba vajcovody , ivf vyslo a mame 1,5r dvojicky 🙂 bol to druhy pokus ivf, drzim palce a SPLN urcite odporučam 🙂