icon

Spln v Košiciach - snažilky

miska11115
15. nov 2017

Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉

miska11115
autor
8. jún 2018

@sussah tak to skúsim aj ja ďakujem. 😉😉😉😉

jaruska45
8. jún 2018

@sussah a ten vitamin sa berie pred vkladom? Alebo všetko už počas stimulky? Ananas si jedla len rano?

sussah
8. jún 2018

@jaruska45 pred a po vklade...napchavala som sa ním po vklade v aute..určite.je si ho lepšie dávať preventívne už počas stimulky...Vyššia koncentrácia je určite vo vitaminovej forme. Ananás som.jedla kedykoľvek počas dňa ...až som mala ústa vystipane 😂

jaruska45
9. jún 2018

@sussah tak super si mala toľko vitaminov že až😀 dobre vedieť skusim džus aj vitaminy😉 ešte uživam Pregnafolin tak pevne verim že aj mne to všetko dopomôže k vytuženemu mimi😊

miska11115
autor
9. jún 2018

@sussah ja kúpim ten vitamín staci5 dní pred a 5 dní po ???šak kyselinu listovú nebude to veľa či či brala ešte niečo ak ak áno aké vitamíny???

sussah
9. jún 2018

@miska11115 kyselina listová je len základ...ale keď nevieš otehotnieť tak treba brať veci navyše...Medzi hlavne vitamíny ktoré som brala boli: - D3000 od Swansonu, materska kasicka, inofolic, C1000, B6,B12, E, Bromelain, Maca, Aloe Vera... A partner taktiež rôzne vitamíny a Folandrol...záleží aký máte problém..Snažila som sa jesť zdravo...samé ovocie, zelenina, semienka,oriešky...vyhýbala sa bylinkam...Chodila na imunologiu na intralipidy

sussah
9. jún 2018

@miska11115 vitamíny som brala dlhodobo..urobila určitý rozvrh na celý týždeň aby som nebrala všetko naraz...

jaruska45
12. jún 2018

Ahojte baby zajtra mam odber a začinam mať s toho veľky stres😣 je tu niekto kto to prežival podobne ako ja? Neviem sa ukludniť stale na to myslim😕 a bojim sa čo raz viac😔 baby poradte mi prosim mam pocit že dnes nebudem ani spať😔

miska11115
autor
12. jún 2018

@jaruska45 ahoj ak som dobre pochopila tak budeš mať odber vajíčok prešla som si tým a viem aké to je myslí na to že všetko dobre dopadne neboli to a je to rýchle ..nemáš sa čoho báť všetko dobre dopadne neboj myslí na to že čo skoro budeš tehu a šťastná držím palce

jaruska45
12. jún 2018

@miska11115 verim tomu že to tak bude ďakukem pekne za povzbudenie

misence
13. jún 2018

@jaruska45 ahoj tiež som prežívala stresy pred prvým odberom, ale už to máš isto za sebou 🙂 a verím, že všetko dopadlo dobre. Takže už ťa čaká len tá príjemnejšia vec. Kedy budeš mať vklad?

sz76
31. júl 2018

Pekny podvecer,
Mam 42 rokov a cestujem na konzultaciu do Splnu zaciatkom septembra. Rada prijmem hocijake rady .....

buxus24
31. júl 2018

@sz76 ahoj aj ja tam chodím... Chystáme sa v októbri na vklad našich marazacikov.... Lekár je veľmi ľudský a všetko pekne vysvetlí ak treba,len sa pytaj

maja231
1. aug 2018

@sz76 ahoj,aj my tam chodíme 😊 V polovici augusta posledná konzultácia pred posledným ivf,ak dúfam silno bude všetko ok,tak od septembra stimulácia.My sme tam spokojní,dr.je ľudský, všetko ti pekne vysvetlí, nemusíš sa báť.Personál v pohode...poznali nás aj po dlhej dobe, pamätali na nás,pri tom množstve ľudí klobúk dole.

sz76
1. aug 2018

Vdaka za odpovede.
Ja som tam uz bola len tak informativne, momentalne si robim vsetky krvne testy v UK, a v septembri ideme na konzultaciu a pripravu.
Mohli by ste mi popisat ako vam isla tam stimulacia?
Ako ste sa citili a co sa da ocakavat?
Vdaka do predu.

sticker
buxus24
1. aug 2018

@sz76 u mňa stimulka išla v celku v poriadku...až tesne pred odberom má boleli vaječníky,kôli tomu že tam boli vajíčka už nedočkavo 😉😊 pichanie infekcii nie je nič strašné....to zvládneš v pohode ... A odber keďže tá uspia je tiež v pohode až po prebudení,je to trochu bolestivé, no v pohode .... Drž sa a daj vedieť ako pokracujete

sz76
2. aug 2018

@buxus24
Vdaka, Mozem sa este spytat, ako casto ta monitorovali pocas stimulacie , ako a cim ?
Rada by som vedela co najviac. Ja sa samozrejme opytam doktora,ale je dobre pocut of niekoho kto tym presiel.
Pekny den prajem😀

buxus24
2. aug 2018

@sz76 no bolo to už pár mesiacov dozadu,no keď som začala brať stimulu bola som tam asi 2x a na 3x už bol odber. Dr ma sledoval ultrazvukom,aby videl ako rastú vajíčka.Samozrejme na začiatku bral aj krv a stery. Sestričky sú zlaté a pamätajú si že som tam bola.

maja231
26. aug 2018

Ahojte,niekto začína stimulovať teraz? Koncom augusta, zač.septembra?😉

buxus24
26. aug 2018

@maja231 my chceme ísť v októbri na vklad...máme ešte 2mrazacikov.... Tak verím...
Držím ti prsty 😉

maja231
26. aug 2018

@buxus24 ďakujem, už stresujem... posledný pokus,tak silno dúfam 😊...min.týždeň som bola na krv,tak verím, že všetko ok a vo štvrtok mi vypíše recepty, aspoň tak sme sa dohodli.Aj tebe držím palce 😉

buxus24
26. aug 2018

@maja231 hlavne pozitívne myslenie.... A aj keď to vyznieva divne,modlitba je veľká pomoc,podpora 😉
Uvidis všetko bude v poriadku...silno držím prsty.... A nestresuj....

maja231
26. aug 2018

@buxus24 ďakujem 😍, áno modlím sa a verím.Teším sa a bojím,ale to ku tomu asi patrí.Dám vedieť, ako to dopadlo vo štvrtok 😉

buxus24
26. aug 2018

@maja231 tak tak...všetko ide jedno z druhým.... 😉 Skús si niekam vybehnúť do lesa,alebo na hrad .....aby si zamestnala myšlienky trošku ináč 😉

lajla89
26. aug 2018

@maja231 ahoj ja začínam 5septembra stimuláciu pevne nám všetkým snazilkam držím palce aby nám to vyšlo kedy máš začať so stimulku ty?

maja231
27. aug 2018

@lajla89 ahoj,vo štvrtok ideme po recepty,ak dúfam bude silno ok.Tak mi vychádza aj začiatok cyklu, takže od piatku,soboty by som teoreticky začala.😉 Držím palce.

lajla89
27. aug 2018

@maja231 tak to budeš skôr ako ja tak daj vedieť ako to znášaš tie inj. A držím palce aby nás ohhs zďaleka obchádzal treba veľa vody piť min. 3litre 😊

maja231
27. aug 2018

@lajla89 ok, dám vedieť... predtým som to celkom dobre znášala, až na to, že som pribrala, už teraz vyzerám,ako v štvrtom mesiaci a nejde to dole 🙄...ale tak čo už.S vodou som problém nemala, vypila som v pohode 3litre.A bola som dosť unavená, preto to riešim teraz dovolenkou.Predtým som bola Pn.

lajla89
27. aug 2018

@maja231 ja už som dohodnutá so šéfkou že keď pôjdem na stimulak tak pôjdem na PNku až kým nepôjdem na krv takže cca nejaký mesiac. A tých kíl navyše sa bojím aj ja no známa ktorá podstúpila tiež ivf nemala problém žeby pribrala tak dúfam ze aj ja na tom budem rovnako no aj keď mi pribudnú kilá nebude to katastrofa pre vytúžené // všetko aj pár kíl navyše 😁

maja231
1. sep 2018

Tak sme včera začali... držte palce 🙏