Spln v Košiciach - snažilky
Ahojte baby na základe zrušenia existujucej diskusie otváram novú aby sme boli v kontakte my snažilky😁😉
@sussah ja kúpim ten vitamín staci5 dní pred a 5 dní po ???šak kyselinu listovú nebude to veľa či či brala ešte niečo ak ak áno aké vitamíny???
@miska11115 kyselina listová je len základ...ale keď nevieš otehotnieť tak treba brať veci navyše...Medzi hlavne vitamíny ktoré som brala boli: - D3000 od Swansonu, materska kasicka, inofolic, C1000, B6,B12, E, Bromelain, Maca, Aloe Vera... A partner taktiež rôzne vitamíny a Folandrol...záleží aký máte problém..Snažila som sa jesť zdravo...samé ovocie, zelenina, semienka,oriešky...vyhýbala sa bylinkam...Chodila na imunologiu na intralipidy
@miska11115 vitamíny som brala dlhodobo..urobila určitý rozvrh na celý týždeň aby som nebrala všetko naraz...
Ahojte baby zajtra mam odber a začinam mať s toho veľky stres😣 je tu niekto kto to prežival podobne ako ja? Neviem sa ukludniť stale na to myslim😕 a bojim sa čo raz viac😔 baby poradte mi prosim mam pocit že dnes nebudem ani spať😔
@jaruska45 ahoj ak som dobre pochopila tak budeš mať odber vajíčok prešla som si tým a viem aké to je myslí na to že všetko dobre dopadne neboli to a je to rýchle ..nemáš sa čoho báť všetko dobre dopadne neboj myslí na to že čo skoro budeš tehu a šťastná držím palce
@miska11115 verim tomu že to tak bude ďakukem pekne za povzbudenie
Pekny podvecer,
Mam 42 rokov a cestujem na konzultaciu do Splnu zaciatkom septembra. Rada prijmem hocijake rady .....
@sz76 ahoj,aj my tam chodíme 😊 V polovici augusta posledná konzultácia pred posledným ivf,ak dúfam silno bude všetko ok,tak od septembra stimulácia.My sme tam spokojní,dr.je ľudský, všetko ti pekne vysvetlí, nemusíš sa báť.Personál v pohode...poznali nás aj po dlhej dobe, pamätali na nás,pri tom množstve ľudí klobúk dole.
Vdaka za odpovede.
Ja som tam uz bola len tak informativne, momentalne si robim vsetky krvne testy v UK, a v septembri ideme na konzultaciu a pripravu.
Mohli by ste mi popisat ako vam isla tam stimulacia?
Ako ste sa citili a co sa da ocakavat?
Vdaka do predu.

@sz76 u mňa stimulka išla v celku v poriadku...až tesne pred odberom má boleli vaječníky,kôli tomu že tam boli vajíčka už nedočkavo 😉😊 pichanie infekcii nie je nič strašné....to zvládneš v pohode ... A odber keďže tá uspia je tiež v pohode až po prebudení,je to trochu bolestivé, no v pohode .... Drž sa a daj vedieť ako pokracujete
Ahojte,niekto začína stimulovať teraz? Koncom augusta, zač.septembra?😉
@lajla89 ok, dám vedieť... predtým som to celkom dobre znášala, až na to, že som pribrala, už teraz vyzerám,ako v štvrtom mesiaci a nejde to dole 🙄...ale tak čo už.S vodou som problém nemala, vypila som v pohode 3litre.A bola som dosť unavená, preto to riešim teraz dovolenkou.Predtým som bola Pn.
@maja231 ja už som dohodnutá so šéfkou že keď pôjdem na stimulak tak pôjdem na PNku až kým nepôjdem na krv takže cca nejaký mesiac. A tých kíl navyše sa bojím aj ja no známa ktorá podstúpila tiež ivf nemala problém žeby pribrala tak dúfam ze aj ja na tom budem rovnako no aj keď mi pribudnú kilá nebude to katastrofa pre vytúžené // všetko aj pár kíl navyše 😁
Tak sme včera začali... držte palce 🙏

@sussah tak to skúsim aj ja ďakujem. 😉😉😉😉