Stimulácia Pergoverisom. Máte s tým skúsenosť?
DUfam ze mi nezavru temu..
Ma nieto skusenosti so stimulaciou PERGOVERIS om?
idem na 2. IVF a po zlej realcii na gonal, mi dali tento liek......
NADUSKA: pripajam link - https://www.modrykonik.sk/forum/asistovana-reprodukcia/mam-nemam-lieky-na-ivf/
Ahojte dievcata
po dnesnom OPU som mala jedno vajko, drzte mi palce nech je to prave.....
ahoj Marrad taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakto strasne drzim palce aby to bojovnicek zvladol a zabojoval o 106.
a ako sa citis marrad ? Boli ta nieco ?
Este nevieme kedy bude transfer ☹
nemozem sa dockat, stale na moje babuliatka myslim ci sa maju dobre a ci bojuju.
Tebe tiez vychadza transfer na viked vsak ? ( a ja verim ze ozaj zabojuje ! )
Musime verit nic ine nam neostava 😵
dufam ze dnesok ti priniesol len dobre spravy, silno drzim palce a myslim na vas !
Ahoj Marrad, to mi velmi luto ☹ ☹ tak som na vas myslela a prosila aj za tvoje jedno vajko.
Neplanujes navstivit niaky iny CAR, niekde v CZ Brno alebo Plzen ?
Evidentne nieco nie je OK s tvojou odpovedou na standardu stimulku.
Och, velmi s tebou sucitim.
Rozumiem, teraz to treba hlavne prezit, vyplakat sa, vysmutit a cas potom ukaze.
Vela vela sil prajem tebe aj muzikovi.
este stale neviem presne ☹ zatial nevolali z CARu
Ak to klapne tak cez viked.
Tak sa bojim ako sa im vodi 🙄
Marrad, je mi luto, ze to nevyslo ☹ som verila tomu jednemu, myslela som, ze to bude bojovnik. Toto uz bolo 3. ivf?
@marrad Strasne ma to mrzi, ze ten vas maly bojovnik svoju cestu nedobojoval. Kazdopadne nadej umiera posledna a ja tebe a tvojmu manzelovi zelam vela nadeje a vela stastia s dalsimi pokusmi. Urcite sa dockate a budete rodicmi.
@mony80 Ahoj, uz ti volali? kedy mas vkladanie a kolko deticiek stale bojuje?
Babulky tak nas DEN je nedela 🙂
Zatial pokracujeme v boji vsetci 8 a pekne sa delime.
Srdiecko sa mi trasie radostou. Uz nech je nedela a babuliatka s nami.
Krasnu nedelu zelam dievcata, tak sme doma aj s dvoma blastulikmi.
Ked mam zhrunut stimulaciu pergoverisom...... v mojom pripade bola uspesna.
Mala som 14 folikov, 13 zrelych, 8 oplodnenych a 6 preslo predlzenou kultivaciou.
Zatial ziaden hyperstimulak na obzore ( klop klop )
Teraz uz len cakat 😉
Babulky short update: som 7.den po ET a nasla som 2 ciarocky 😉
Druha je sice slabucka ale je, tak uz len aby nam silnela.
Ahojte snazilky, tak ciarocka zosilnela 😵 😵 mam taku radost.
Ahojte dievcence,
Vsetkym tehulkam gratulujem a prajem vela zdravicka
Vsetkym vam, ktorym sa to nepodarilo...viem ako sa citite, zazila som to Drzim vam pace a prajem nech ten dalsi pokus je ten uspesny
Ja som dnes 5.den stimulacie Pergoverisom. Dnes som bola na kontrole a nejak nereagujem,,,,, Mam tam len jeden folik, aj to nie velmi velky a potom este jeden uplne mini, z ktoreho zevraj nic nebude Som z toho smutna, pretoze posledna stimulka tiez nedopadla velmi dobre - 2odobrate vajicka, a oplodnene ziadne V pondelok idem na dalsie sono, tak uvidime...
Pekny vecer vam vsetkym prajem!

Mony80: monika, super, neboj bude to dobre. U mna to bolo opacne 7 prirodz. cestou a 1 z 3 cez ICSI. Tak tiez cakam do piatku, ako to vypali a kolko ich prezije...Ale verim v to, ze preziju vsetky...ved je im to vom teplucku urcite dobre a nemaju preco zmenit svoj status 😢....Uz sa piatku neviem dockat. Tak dufam, ze to moje tesenie nedopadne najhorsie, ako moze, ale ze budeme po 10 dnoch pisat status tehotna 😉.
A dala si si predlzenu kultivaciu? To je podla mna a podla informacii, ktore som si na nete nasla najlepsia cesta a najlepsie pre vajicka a pre vyssiu pravdepodobnost uhniezdenia....
Marrad: drzim palce na zajtra, aby to tam vsetko dobre zapadlo, a nech vsetky ozubene koliesk padnu do seba 😉
Naduska: sorry, ale nebrala som Puregon, skus dalsiu stranku o predaji a vymene stimulantov...