Stimulovanie na umelé oplodnenie od septembra 2009
Ahojte baby,
vitam tu vsetky, ktore sa chystaju na umele oplodnenie alebo IUI od septembra ... ja by som chcela zacat a ak mi vyjde vsetko podla planu tak cca od 4.9. by som mohla zacat uzivat Proveru, ak nevzniknu nejake necakane posuny kvoli zdravotnemu stavu alebo vycerpanym kapacitam v Heliose.
Tesim sa na Vas a na rady a pomoc pri mojej tretej a poslednej stimulke. 😵
wolfi
romy jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj to som si nevsimla som akasi mimo z tych hormonov
wolfi nezacineme na 112,5 ale na 150 tich , co si zabudla? kolko si pre boha pichas?🙂
ja 150ui
romy,nie ze otravis manzela, bacha 😀
ja som tiez minulu stimulku pichala stale 112.5 cize 1.5 davku pocas celej stimulky a pri prvej 150 do prvej kontroly potom 112.5 a po tretej kontrole uz len 75 .. ale to davaju podla hormonov
wolfi tak to bude asi zase nedorozumenie, lebo ja mam pero a tam je cislovanie a mala som si dat 150 ak sa dobpre pametas ty nemas pero tak si to davkuje sama..tak asi preto toto nedoruozumenie
takze predsa nie sme narovnako
a mne dali viac nez tebe...no snad to dopadne dobre
nevadi ... uvidime v pondelok ako krv a utz ... este 2 hodiny a idem do postele zalahnut uz sa tesim
neboj dopadne ... na mne uz maju otestovane mne staci atake nizke davky
pri prvom som mala 18 folikulov a 11 vajicok a pri druhom som frcala na davke 112.5 stale a mala som 7 folikulov a 7 vajicok ... tak uvidime ako daleko to dotiahnem tentokrat
hej pri prvom som dala vlozit pri ET len 1 a 3 zamrazit a z tych 3 sa nam pri KET rozmrazilo iba 1 a tiez mi pri KETe vlozili len 1 a pri druhej stimulke mi zostali z tych 7 len 2 na vlzoenie pri ET, na mrazenie nezostalo ... a tiez sa neuchytilo ani jedno ☹
aha,no lepidlo je to ze to embryjko davaju neviem do coho sa vytvori take prostredie ako keby bolo pocate prirodzene,tak laicki som to napisala...vy asi take v centre nemate 😕
to neviem, ani mi nic o tom nepovedali, iba pri transfere povedala doktorka emvriologicke aby dala lepidlo navyse ale to bolo zo srandy - aspon som to tak brala lebo ona na to ze lepidlo nepouziva - neviem aku metodu tam u nas robia ale pri ET mi urobili aj fotku a miesto kde dali vajicko bolo ako mala biela skvrna
asi pocula som tu na konikovi ze su dve metody ale v heliose robia zrejme len jednu inak si myslim ze by mi o tom hovorili
Ahojte babulky 😵
Romy, srdečne gratulujem...myslím, že v pondelok sme na seba mrkali v centre, ale nebola som si úplne istá 😵
Ja som dnes po odbere - odobrali 14 vajíčok, takže tým to celé pre mňa končí... už si len zavolám o nejakých 10-11 mesiacov, či sa z mojich vajíčok narodilo nejaké dieťatko 🙂
Tak Vám prajem všetkým nech sa Vám darí, nech Vám tt krásne pribúdajú a nech ste zo svojich detičiek veľmi šťastné 🙂
ahojte,dnes nikto tu ani nezakukol?prajem vam pekny vikend
sue,super...mas to za sebou...potom daj vediet 🙂

musi sa do toho pustit, nerada to robim ked je mm doma