Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@daniela1401 uz sa neviem dockat 😂 Nezabudni teplacky ! 😂
@alexa1983 5x
Baby drzte sa zajtra 🙂 drzim palce aby to boli tie prave embryjka 🙂
@zuzankaa88 dakujeme ❤️ 5 krat ? Fuu tak mas moj obdiv ze si to nevzdala 👍🏽
@babusik85 zacala som stimulku 10.10. mala som dlhy protokol..3 tyzdne sim pichala a teraz tyzden pk 👍🏻
@martina333 repromedica 👍🏻
Cervicek vlozeny ❤️Uz ho len v sebe udrzat 😁
@alexa1983
veľmi držím palce aby sa pekne uhniezdilo a by si si aj ty uživala tehuľkovanie 🙂
@123tana123 dakujem mooc ☺️
Ahojte,zajtrea mam odber,dnes mi kazali oddychovat.Len som navarila a ze idem poivysavat a zapnem si nejaky film.....no to vysavanie ma uplne odrovnalo😕zacalo ma strasne boliet brucho ..... Stalo sa to aj vam?Pregnyl som si pichla vcera vecer.
@martina333 mna pred odberom strasne bolelo bola som aj na infuziach lebo som mala ohss,pi vela vody neboj do zajtra to zvladnes drzim palce
@martina333 ano neboj je to normalne 🙂 ja som tiez este vyupratovala cely byt 🙂
Jak vam fajne baby ze uz mate po vklade alebo tesne pred vkladom 🙂 ja este len o 10 dni zacinam pichat inj a tak tvlastne sa citom aj bojim aj tesiiim :o uz nech zacnem aspon 🙂 vy hlavne pite vela a vela bielkovin papajte ;)
@zuzankaa88 neboj rychlo ti to ubehne 😊
Baby! Aj Vy ste podpisali zmluvu?
V nasej je aj taka cast, ze ked chceme odist z centra, tak nam neposkytnu mrazacikov.. Aj Vy ste mali taky bod?
@alexa1983 dakujem za odpoved,juuuj nech uz mam po.... Aj bojim a neskutocne ma boli hlava,len ibalgin si radcdej nechcem davat.A ty sa ako citis?????
@candour dakujem krasne,no nastastie mi je uz ovela lepsie.....len sa mi tam zajtra velmi nechce.......
@alexa1983 ani zmluvu ste nepodpisali?
citujem ten bod:
pacienti beru na vedomie, ze v pripade zmrazenia embryi alebo spermii nasou klinikou, budu v Klinike reprodukcnej mediciny tieto embrya a/alebo spermie uskladnene.
Prenos embryi, spermii do ineho Centra asistovanej reprodukcie, je v zaujme zachovania kvality embryi vyluceny.
Inak na konci je, ze mozme odstupit od zmluvy a oni nam navrhnu co bude s mrazacikmi, alebo likviduju ich.
Co na toto poviete baby?
@babusik85 nie vobec. My sme iba podpisovali uradne overenym podpisom ze dieta narodene pri umelom budeme brat ako nase, ci take nieco, ze muz nepoprie odcovstvo. Ale nic ine. Ale zasa ked sa nad tym zamyslis tak ako by ste tie zmrazene ebrijka preniesli inam? Neviem ale podla mna nema vyznam behat z kliniky na kliniku. Nam aj ked sa to nepodari teraz tak urcite nezvyzujem odist a nanovo vsetko podstupovat inde ked vysetrenia vsetky mame. Ja som dlho citala recenzie a nazory na kliniky a dlho som zvazovala ktoru vybrat a myslim ze som urobila dobre. Aj ked to teraz nahodou nevyslo tak to nemusi byt chyba hned v Car ako niektore hned pisu, este stale je tu priroda a ta ma hlavne slovo. Tak nespekuluj 😂
@martina333 ja uplne normalne, sem tam ma nieco pichne ale nic viac. Je to hrozne teraz cakat 14 dni :( no ale uz je to len na prirode . Ty hlavne dnes po vybere oddychuj a ak budes mat bolesti a nafuknute brusko troska tak sa neboj, bolesti ti prejdu rychlo. Ma to tak byt . Tak drzim palce aby bolo co najviac bojovnikov. Potom sa ozvi 😘
@alexa1983 no ved ja nechcem teraz odist. ale neviem co bude o rok, o dva, vies...
a moj mm ma azoospermiu, nasli mu spermie, ale malo... a keby sa nam viackrat nepodarilo, tak mozno casom by sme vyskusali nieco ine... ale ked toto teraz podpiseme, tak neviem...
embryjka prenasaju z jedneho centra na druhu... ved aj manzelove spermie preniesli, ked CAR preniesli do novej budovy.
@alexa1983 ahoj tak to bolo uplne v pohode,vajok mame 10☺tak dufam ze zajtra mi povedia dobru sprasvu ze sa ich podarilo oplodnit co najviac😃na vklad ideme v sobotu alebo nedelu.....tak nech ti to cakanie rychlo ubehne a coskoro pride pozitivny vysledok😁😁😁

baby aj cez stimulku treba vela pit? ci staci 2l?
a inak aj Vy ste mali modriny ked ste pichali injekcie? vcera som zacala, a uz hned vecer som mala... ale po dnesnom inac nie...