Stimuluje niekto v októbri 2016?
Ahojte, chystate sa niekto tento mes na umele?
@denulka2706 zlatik este sa netestuj! 4 dni je hrozne malo. Najskor tak 10.den . A kde je tvoja pozitivna nalada coo? Urcite to vyslo! Ja idem na odber v nedelu al v pondelok este mi maju dnes volat . Je mi lepsie , zazvor pomohol 🙂 len uz chcem mat pokoj s tymi hormonami v injekciach 🙂 Drz sa a hlavne nestresuj a netestuj!!!! 4 dni je hrozne mic malo!!!
Baby moje, tak ja mam vyber vajok v pondelok 🙂 Uz sa tesim kedy si konecne prestanem tie hnusne hormony pichat ☺️
@nikki18 juj ja som to mala komplikovane :( od augusta sa trapim lebo v auguste som zacala no par dni pred koncom som skolabovala a skoncila v nemocnici ( strasne mi je zle od kedy si picham, hrozne zavraty mam :( tak som musela ukoncit stimulaciu, potom som opät v septembri zacala do cesty mi prisli dve cysty tyzden po sebe kvoli ktorym som nedostala menzes , takze opät sa mi vsetko predlzilo :( uz mam v sebe tolko hormonov ze uz placem aj pri reklame :D ale standardne zacnes dva dni pred menzesom a cca v 15-20 dni cyklu je odber vajok 🙂 podla toho ako rastu lebo kazda sme individni 🙂 takze par dni neboj 🙂
@alexa933 ajoj, nie neboj , 99% bab nema ziadne problemy , max trochu priberu a su naladove 🙂 len moje telo to zle znasalo , aj moj dr pocedal ze mal zatial iba jeden pripad aby zena takto reagovala. Takze ty bud hlavne v klude , nemas sa coho bat 🙂 maximalne toho ze budes mozno plakat aj pri reklamach 😂😂😂
@alexa933 ja si tiez hovorim ze som jak sliepka nosnica a ze konecne vykladiem vajka 😂 tak snad ich budeme mat dost alebo aspon jedno to prave 🙂 Neboj sa nicoho. Tak rychlo ti stimulka prejde ani sa nenazdas 🙂 A sme tu vsetky s rovnakym cielom tak keby si cokolvek potrebovala poradit al sa opytat sme tu jedna pre druhu 😘
Baby tak cysta zmizla! 🙌☺ Velmi sa tesim.
Uz som dostala aj protokol. Budem mat kratky. V sobotu zacinam brat Estrimax,5dni.Brali ste niektorá?A potom 5dni picham Gonal 175.Po kontrole uvidime ako dalej.
Baby a teraz ako mam vypocitat,ze ktory den mam kolkaty DC?Odkedy mam pocitat,od ms?
@zuzankaa88 jedno mi vlozili ostatne su zamrazene.,ex ma opustil tak je to neriesitelna situacia..ale ktovie ci tam nejake je kvalitne hoci prezili aj PK
Dobre ranko babule 😀 tak dneska opu,tesim sa,drzte palce nech som dobra nosnica 😀
@kakatulik áno
@kakatulik jaj prepáč to Ty si odpovedala 🙂 😉
dakujem kocky.
a vy ste zacali pichat injekcie 1.den ms?
ja som ms mala naposledy 10.10.
ale uz od zajtra mam brat estrimax tabletky 5dni. a potom od 2.11. 5dni pichat gonal.
zevraj po kontrole uvidime ako dalej.
chcela by som vediet aspon okrajovo, ze kedy budem mat OPU a ET, kvoli robote.
Vy ste mali na kolkaty den opu?
@babusik85 ja zacinam 16.11.....28.11 na 13 den stimulacie mam OPU a vklad planovany na 2.12.....
Ahojte kocky, asi je to blba otazka, no co to znamena dlhy a kratky protokol pri IVF?alebo aký je postup pri umelom,koľko sa čaka atd...aby som mala trošku prehľad...dakujem za kazdu odpoved 🙂
@zuzankaa88 Tebe to takto povedali?
lebo mne nevedeli povedat, ze uvidime ako budem reagovat.
Injekcie mi dala na 5dni, potom kontrola a podla toho da dalsie, aby som nemusela naraz tolko kupovat a potom mi len ostanu. co inac sa mi aj pacilo, ze myslela aj na toto.
a 1den stimulacie mam ratat odvtedy ako zacnem pichat, ci uz aj ked zacnem brat tieto tabletky?
@babusik85 taky rozpis som dostala, a 1 den stimulacie je ano ten co zacinas pichat.... A tie tabletky su stimulacne? Ja tabletky nemam tak neviem
@henika14 ahoj....tiez v tom niesom expert :D kratky protokol stimulujes nejakych 10 dni, zacinas vacsinou 2 DC, dlhy protokol zacinas liekmi uz niekde v strede cyklu a postupne pridavas nejake liekky......podla coho davaju tie protokoly neviem....ci podla veku, zdrav.stavu atd. No a ako dlho to trva od schvalenia ziadosti poistovnou....schvalenie cca 4 tyzdne, a potom to uz ide rychlo, zacnes pichat inj nejakych 10 dni pri kratkom protokole, potom na 13 den stimulacie ides na vyber vajicok a potom na vklad bud o 2,3 dni alebo ked mas predlzenu kultivaciu tak na 5,6 den po opu
@zuzankaa88 takyto plan mam aj ja, poobede prefotim a vlozim, teraz som cez PC.
3.11. zacnem pichat. tak priblizne ratam +12-13dni k OPU, vsak?
Tabletky neviem ci si stimulacne, nikde som take nevycitala.
Inak podla dr. mam kratky protokol, a popritom uz strede cyklu zacnem brat tabletky/trosku viac ako v strede/. no teraz som uz uplne mimo :D

@denulka2706 uz si testovala?? 4 dni po urcite neukaze nic.... nestresuj sa, skus testnut az tak na 8 den... to uz tvykne ukazat aspon nieco 🙂 hlavne klud ;)