Stopnutie IVF
Baby som zúfalá. V piatok mi bolo oznámené že musím prerušiť IVF kvôli veľkému počtu vajíčok. Mám PCOS. Na konzultáciu mám ísť až v stredu do vtedy sa asi zbláznim 😭
Jednak sa necítim úplne ok, jednak neviem aký bude ďalší postup. Koľko čakať? Niekde som čítala že sa ide na druhý mesiac hneď, niekde že až o 3 mesiace. Stalo sa to aj Vám? Keď ste išli na druhu stimuláciu podarilo sa?
@elisabetta14 no tiež ma to prekvapilo, netušila som že sa to v takej fáze môže stopnúť. Držím palce nech je všetko ok. 🍀❤️
@elisabetta14 aj ti teda povedali prečo stimuláciu stopli? Koľko folikúl si mala?
@jana0215 počet nepovedali, iba že ich mám veľa
@elisabetta14 ziadny strach. Presne to isté sa stalo mne, v heliose a som vďačná, že to stopli a neriskovali moje zdravie. Napriek tomu, že som brala uplne najnizsie dávky, mala som prilis vela vajicok, cca 50, po výsledkoch krvi mi volali, že stop, mam prestat brat lieky. Ihneď po vysadení liekov sa mi vajíčka zacali zmensovat a vstrebavat a vajecniky pomaly odpuchat nezabudaj na bielkoviny vela vody.
Do 5 dní som dostala menzes a potom už bolo dobre.
Hned nasledujuci cyklus mozes ísť na stimuláciu. Keďže odber neprebehol, nestráca pokus od poisťovne musíš si len kúpiť, resp.dokupit lieky.
Doveruj im, robia to pre tvoje zdravie. Ak by to nestopli, mozes skoncit v nemocnici s vazne poskodenym zdravim, takže super, že sa na to prišlo. Drzim palce
@ameli221 ja už mám 17 dni po stopnutí a stále som bez menštruácie :(

@evaachesa ja som si tiež myslela, že bezpečnejšie je ich vybrať a nie nechať len tak. Ale teraz po pár dňoch už vidím, že sa mi aj brucho zmenšilo a už sa napríklad môžem skrčiť, čo som pred tým vôbec nemohla. Tak asi sa nejak vstrebali, alebo čo.