icon

Uhniezdenia embrya - rady

javi37
14. aug 2012

Babenky, tak ma napadlo, zhromaždite sem svoje rady a skúsenosti, resp. čo ste sa dočítali na iných zahraničných fórach, čo pomáha a podporuje uhniezdenie embrya.

tatinka
13. máj 2013

@michelitta aj ja ked som chodievala na ivf a vklady sa mi stale snivalo take ze sa vidim v zrkadle s bruskom ale ze viem ze tehotna este nie som,,,alebo ze stoji pri mne stary chlap ktory ukazuje na moje brucho a povie tu je to mrtve,,,ivfka na cloveka velmo vplyvaju ci uz si to clovek chce alebo nechce pripustit vzdy to ovplyvni teba aj partnera, aspom podla mna,,,,raz som v centre vypisovala dotaznik pre studentku mediciny a bola tam otazka ako nam zasiahlo ivf do partnerskeho zivota,no moja keby tam napisem vsetko co som vtedy mala na srdci tak asi tri papiere by mi nestacili na to 🙂),,,,
uz teraz proste nic neriesim, treba pauzu a predichat vsetko, a oddichnut aj telo nechat,,,🙂 a hlavu preluftovat 🙂 este som navrhla mojmu adopciu ale to odmieta,,,,

michelitta
13. máj 2013

@tatinka este som sa nezamyslala nad adopciou,neviem ja proste chcem mat to dieta v sebe a byt s nim od zaciatku..moj by bol asi tiez proti,lebo geny su fakt silne..este som sa dneska rozpravala so sestrou,ze ci by mi nedarovala vajicka(to bolo tak v ramci srandy)ale nema problem mi s tym pomoct.ona ma 2 deti,sice uz 37 ale je plodna jak jablon..navyse da sa to,ze si prinesies darcu vajiciek?ona bude platit,ci dostane peniaze a ja zaplatim?neviem..v kazdo pripade to uhniezdenie uz je u mna dalsi problem,ked problem s vajcovodmi bol obideny..ani sa necitim tehu,proste nic,nuda,testy biele..keby tak bolo to hcg v krvi tak uz by mi to hadam ukazalo..tak moje testy boli nakoniec pozitivne az 13den som si pozerala moj album..a 14ty uz slabli..to je sila,jak je to na tom vidiet..a kam ste chodili moja?my do FC v blave,to bol nas 3ivf takze uz platime samy..boze clovek ma aj zazemie aj lasku dat,postarat sa a proste to neide..je to smutne,aj ked dakujem vede,ze je taka doba a aspon ako taka(to) nadej je mozna..

tatinka
13. máj 2013

@michelitta my do iscaru vmartine sme chodili,,,myslim ze ked sa bezne daju dat darcovske vajka aj spermie tak urcite by sa dalo poriesit aj to ze darca by bola tvoja sestra,,,s platenim neviem ako to je, to by si sa musela v centre popytat, ked som bola na druhe ivf bola tam slecna co uz viackrat darovala svoje foliky ale o plateni som sa jej nepytala tak ti neviem poradit,,,ja myslim ze ked ona daruje tak ona asi neplati ale mozno jej zaplatia za to a ty by si platila potom to ze chces od darcu vajicka cize v tomto pripade od tvojej sestricky....ale naisto neviem ci je to takto,,,,to len ja si len tak myslim ,,

evka1702
4. jún 2013

@cecil36 to znie velmi pozitivne, Dakujem pekne za povzbudenie. Skusala si si robit aj test este pred odberom krvi? ak ano tak ktory den?

olusam
4. jún 2013

Tak by som aj ja rada prispela mojimi radami.ivf bolo neuspesne ale hlavne ze sme mali mrazacikov.Tak po kete som jedla cerstvy ananas a aj pila stavu,kazdy vecer deci vinka a este som brala aj inofolic.Na 14den bolo hcg 2008.Hlavne na to nemysliet a oddychovat🙂

snazilkas
13. aug 2013

Ahojte, je to zaujímavá téma, prečítala som všetky príspevky. Ja som ešte len na začiatku, čo sa IVF týka, snažíme sa 4 roky, sme zdraví obaja, máme za sebou 2xIUI a teraz ideme na konzultáciu ohľadne IVF a podať si žiadosť. Takže sa už začínam obzerať po týchto témičkách a čítať čo sa o tom píše. Ja si myslím, že pozitívne myslenie je dôležité, ale tiež ma vie rozčúliť, keď mi niekto, kto sa snaží pár mesiacov povie, že keď to im išlo, tak to musí aj nám, keď sme zdravý a že to príde...Príííde??? Ale nikto z nich si nevie predstaviť, čo je to snažiť sa 4 roky!!! Darmo mi niekto povie, že to chce len čas a nesiliť to!!! Čo sú to za reči??? Ako nesiliť??? Ako sa to dá??? Ja som celkom vyrovnaná, čo sa tohto týka, ale niekedy mi to už prerastá cez hlavu! Držím nám všetkým snažilkám palce, aby to každej z nás vyšlo, či už pomocou IVF alebo inými spôsobmi. Nádej existuje aj pre nás a nikdy sa netreba vzdávať 😀 😀 😀

snazilkas
13. aug 2013

Aha ale pozerám, že to tu od júna viazne, takže mi tu už asi nikto neodpovie 😀

@tatinka
@michelitta

viaven
16. aug 2013

@delideli ahoj, precitala som si tvoj prispevok, aj ked dost stary na vitaminy z nemecka, nevies nahodou ci je mozne ich kupit volne? pretoze na tej stranke som nasla ze su na predpis, co sa mi vsak na homeopatikum moc nehodi... Skusala si ich? Mas s nimi nejaku skusenost? Dakujem ;-D

viaven
16. aug 2013

@olusam Ahoj, prosim ta ako si brala infolic pred transferom? Mam ho kupeny, transfer bude asi za mesiac aj nieco, ale bojim sa ho zacat uzivat ☹ dakujem za kazdu radu...

olusam
16. aug 2013

@viaven Ahoj,ja som sa na to pytala mojej dr.a povedala,ze si ho mozem davat,2 sacky za den.Tak asi take 2tyz pred transferom a tyzden po som ho tak uzivala a este tyz.raz za den.V centre mi na to nic nepovedali,ani tak,ani tak...a preco
sa toho bojis??

viaven
16. aug 2013

@olusam vela bab pisalo, ze sa im rozhadzal cyklus a KET mam presne vyratany na deň aby tam mohol byť aj manzel a menstruacia mi nikdy nechodi načas, teda nepride aj 2-3 mesiace a teraz som dostala antikoncepciu na 1 mesiac a potom hned zacne stimulovat pred KET a bojim sa abz som ju dostala s tym inofolicom... Ale ak to staci, tak ho zacnem uzivat od 1.dna menzesu... Co vsetko si este tz skusala pred uspesnym tranferom? Ja uz som bola a tolkzch a yiaden sa nepodaril... ☹

delideli
23. aug 2013

@viaven : ahoj ,to bryophyllum som nakoniec u nas nezohnala, pisala som aj distributorovi weledy u nas, neuspesne..poslal mi ho jedna zlata baba, co zije vo svajciarsku..ci pomohlo ti na 100 percent povedat neviem, uzivala som ho asi 3 cykly, v tom tretom som otehotnela a chvala panu bohu aj uspesne donosila babatko (ale mala som zaroven v tom cykle aj dalsiu liecbu, pomerne komplikovanu..)

viaven
24. aug 2013

@delideli dakujem velmi pekne za info, my sme teraz v nemecku, takze by som to skusila v lekarni tu vypytat, len moja nemcina je velmi chaba, tak neviem ako to dopadne ☹ nemas nahodou fotku tych leikov? A boli to tabletky alebp prasok? Dokedy si to potom uzivala? vraj je to aj proti potretu a skoreme porodu.. len neviem ci sa to da uzivat v kuse cele tehu...

viaven
24. aug 2013

@delideli nasla som napriklad toto http://www.pharmeo.de/product_info.php/info/p16..., len ich je strasne vela druhov a nevyznam sa v tom... keby si nasla hocaky obrazok na nete ako to presne ma vyzerat, vlemi by mi to pomohlo...

zibi
12. dec 2013

@delideli ahoj a co je bryophyllum?? na co sa uziva?

nelly3
12. dec 2013

@zibi
aj mna to zaujima, ja mam moznost z nemecka to objednat cez moju segru, ked nieco budes vediet daj mi vediet kolegynka moja za temy RF 😉

zibi
12. dec 2013

@nelly3 sak aj mne by mohla segra objednat..ale pochopila som ze ci to nei je na dozrievanie vajok nieco ako clostyl neviem ale na prirodnej baze
ako si na tom moja? mas daco noveho? ked tak napis IP

nelly3
12. dec 2013

@zibi
ja nemam nic noveho, teraz nic neriesim, novy rok ideme na dlhy protokol v RF nakolko 2 pokusy co som mala na jesen, tak nedopadli dobre. uvidim, snad uz nejake to vajicko bude, nikdy som nemala s tym problem tak neviem co sa teraz stalo 😕

zibi
12. dec 2013

@nelly3 ach jaj a kolko budes platit za dlhy protokol? vies?
a podla mna ti len nesadok protokol... si to myslim mozno je soft na teba slaby..a potrebujes silnejsie hormony

delideli
12. dec 2013

@zibi : homeopatikum (ja som mala do weledy).malo by podporit zahniezdenie embrya.

zibi
13. dec 2013

@delideli a nevies pomaha to ? lebo mne by to mal kto z nemecka zohnat ..co to obsahuje? neveis dat nejaku stranku kde sa o tom lepsie pise lebo tam pri tom nie je velmi nic extra napisane a ty si to brala? dakujem

zibi
13. dec 2013

@nelly3 moja to som nasla vies dobre ponemecky 😝
http://www.wunschkinder.net/infosammlung/Bryoph...

zibi
14. dec 2013

@delideli a pomohlo ti k uhniezdeniu?

delideli
14. dec 2013

@zibi : to naozaj neviem povedat, my sme mali viac problemov, takze som okrem neho brala aj rozne lieky a infuzie,ked sa nam zadarilo..

netilka
20. jan 2014

Dievcata, potrebujem radu, podporu, povzbudenie.... mam za sebou uz 10 transferov a ziadne embryo po ET ci KET sa neujalo. Vzdy bolo jednotkovej kvality v stadiu expandovanej ci hatchujucej blastocysty. Mam urobenu aj genetiku (bez problemov), geneticka povedala, ze s takym výsledkom netreba na hematologiu. Imunologia je ok, latky proti trofoblastu netvorim.
Kde je chyba? Ved predsa nemozu byt vsetky geneticky poskodene. Myslim pozitivne, po vklade sa snazim mat 3 dni max. fyzicky klud. Mam este nejake embrya zmrazene, len, bohuzial, uz ma pozitivita po tolkych neúspechoch opusta a pomaly sa zacnem asi zmierovat s tym, ze dieta mat nebudeme. ☹ ☹ ☹

kinna
Odpoveď bola odstránená
magdus999
20. jan 2014

@netilka no ja si myslím, že to cvičenie (Mojžíšovej metóda) mi veľmi pomohlo, cvičila som ho 7 týždňov pred KETom a aj počas neho.....a ešte zmierenie sa so všetkým dosť trápenia, s radosťou som sa dívala na bábätká, matky s kočármi, čo ma pred tým iritovalo. A moje vnútorné presvedčenie, že som tehotná hneď po vklade (a kyselina listoá, magne B6 a vitamín E som brala.....)

lenka54321happy
26. máj 2014

lenka54321happy ahojte, toto je moj uplne prvy krat na nejakom forum...vobec neviem ako to funguje...som po ET a velmi rada by som sa porozpravala s niekym lebo sa asi zblaznim emoticon
dakujem Lucka

tina2709
5. jún 2014

@afrika ahojte, presiel uz nejaky ten cas, viac menej rok od posledneho neuspechu ktory som trosku vyssie popisovala a co myslite? samozrejme nemam ziadne babo, nie som tehotna ale stalo sa mi nieco ine... nechcem nikoho vystrasit, skor poucit, nech sa vam nestane to co mne. takze som neostala tehotna, sli sme na dovolenku do chorvatska, teda chystali sme sa mesiac po neuspechu, lenze zrazu mi prislo zle, naval strachu, uzkost, vysoky tlak, pocit na omdletie... fuha co sa robi? povedala som si, dosla sanmitka, pichli mi do zily magnezium, do zadku apaurin na ukludnenie a preslo to, parada vravim si, len mi vybehol tlak, asi som uz fakt stara (36) , len ze o tri dni znova.... len umriet a umriet..... tak to to slo asi mesiac a zacala som chodit po vysetreniach, suma sumarum, nejdem vas tym zatazovat, obehla som vsetkych lekarov, nic mi nezistili a skoncila som na antidepresivach, ktore mi aj tak houby pomohli, nakolko sa mi zistitla tetania- to znamena, naruzseny nervovy system, telo si s vami robi co chce, vygooglite si tetania a zistite, a pricina vzniku tetanie? stres!!!!!!!!!!!!!!!!!! trapite sa, myslite na to co vas trapi, a ked to vobec necakte, pride panicky atak-zachvat-uzkost- nastupia fobie- doobchodu bozechran vojst, uz aj soém padla z noh, odvtedy som nebola na ziadnom umelom oplodneni ani uz nepojdeme, chodim za to ku klinickemu psychologovi a ucim sa prekonat rozne fobie, a ucim sa rozne dychove cvicenia na zmiernenie stresu, takze kocky bacha na to aby ste neboli upenlivo myslou uprete na babo... je to neskodna ale velmi neprijemna choroba ta tetania, zdravim vas vsetky a drzim vam palce, my sme si kupili druheho psa a s detmi koncim

lenka54321happy
15. jún 2014

lenka54321happy Ahojte baby, chcela by som sa Vas opytat otazku....
Mam zamrazene 3 expandovane blactocysty, ktore ale neboli zamrazene na 5ty den, lebo sa pomalsie vyvijali ale az rano na 6ty den....
Mate niektora s tym skusenosti?
Obavam sa teraz ze kedze sa pomalsie vyvijali, tak sa neuchytia...
Vkladali Vam niekomu 6dnove blactocysty?
Dakujem velmi pekne
L x