icon

Umelé oplodnenie a krvácanie ako pri menzese

veselavrba
10. apr 2012

Ahojte baby,mam dotaz ohladu umeleho oplodnenia.Je tu niektora co bola na umelom oplodneni a tesne pred testom na krv ci je tehotna zacala krvacat ako pri menzese?Mne sa to stalo minuly rok ked som bola prvy raz a umelom oplodneni a tri dni pred testom som zacala krvacat a potom dosiel menzes.Brala som utrogestan a aj mi menzes potiahol dlhsie ako som mavalaTeraz som bola na druhom pokuse-piatok 13.4.idem na testy ci som tehotna a dufam ze nedostanem menzes,ako prvy raz.Beriem utrogestan 3x2 a chcela by som vediet ci to niektora tiez zazila,ako ja.Alebo ci ste boli tehotne aj pocas menzesu ked ste ho dostali.Dakujem za kazdu odpoved.

Strana
z2
evka1702
3. jún 2013

@evagy ahoj ahoj nie nie utrogestan beriem stale.celý deň spinenie nebolo no okolo 17tej opat zacalo.no len trošku.vložím tabletky večer a uvidíme zajtra že čo a ako.

tobiaskababo
8. dec 2017

Ked mam v pondelok ET a o 7dni cakam Ms je to normalne?

14radka
24. mar 2019

Ahojte chcela som sa opýtať som 3x po KET a 2x neúspešne a teraz ten posledný úspešne po odbere krvi v utorok my oznámili, že som tehotná a mám dôjsť na s ono 9 apríla na druhy deň som dostala tak silný menzes až som sa zľakla a volala som do reprodukčného centra tam mi povedala sestrička, že mám na druhy deň ráno hneď prísť tak sme štvrtok ráno my zobrali krv a povedali, že o výsledky si mám zavolať p obede zavolá som a sericka mi oznámila, že mám byt kľudná HCG stúplo všetko je OK no naďalej som krvácala až z piatka na sobotu ma ráno pobolievalo brucho, ako pri menzese no ešte viac tak som sa naľakala a išla s manželom na pohotovosť tam mi lekár povedal, že nič na Sone nevidí, že embryo už tam neni a mám lieky vysadiť ešte ma poslal s krvou do laba ku na test HCG ten však ukazoval, že HCG mám 301, 60 +mlU/ml 0, 00-4, 90 t3raz neviem, čo ma urobiť mám sa stále radovať?Alebo smútiť? Bojím sa aj do centra zavolať, aby ma nevysmiali. Alebo mám čakať do toho 9 apríla na s ono prosím vás poraďte

denka1804
24. mar 2019

@14radka ahoj ja by som hneď volala do centra. Nato sú tam. Lieky ber naďalej. Držím ti palce.

frantiseksykora93
2. jan 2021

Som 26 deň po vložení no krvacam čo to môže byť?

petravep
6. máj 2021

@frantiseksykora93 ahoj ja som dnes 17 den po vlzeni zacala som rano krvacat , zobrali krv jcg sa zvysilo , zvysili progesteron a zacali pichat inekciu a tu budu pichat kazde 3 dni. Ako si dopadla co to nolo ked si krvacala v 23

Strana
z2