Umelé oplodnenie je len pre boháčov
Ked je len jediny sposob ako mať,,vlastne dieta,,je umele oplodnenie,aby si človek prichystal grču penazí.Doktory len zdieraju,a nahanaju človeka,zbohatlik pride ku doktorovi a je vo vnutri 30minut,a ked ide na vyš,.alebo konzultaciu manželsky par,čo ma spolu na vyplatu600eur(a to neratam za byt a pod.)tak sa smeje lekar do oči a za 5 minut človeka odbije zo slovami že ,,na čo ste na mna čakali,,A vyšetrenia len natahuju a za každym aby človek visolil 50eur,(a to neratam cestovne)za dva tyždne 120eurplus 2x spermiogram po 10eur.Je to sk.....né zdrieračstvo!Radsej si za ušetrene peniaze prerobim byt,a urobim detsku izbu a adoptujem si dietatko z detskeho domova.To jest moje rozhodnutie,Tymto naše navštevy v ISCARE v Bratislave SKONčILI!Ja nebudem platit 50eur len za to že mi zoberu krv.
🙄 Každemu kto tuži po babetku radim si našetrit najmenej 3000eur, 😒 Podla mna aj to je malo. 😢
@tahia24 no neviem kde si prisla k tej sume ale ta suma naozaj je zavisla od toho, kto u vas v rodine ma problem. V BA nie je len ISCAR je viac CARov co ponukaju tuto sluzbu a urcite za ine peniaze. Ja mam dcerku po IVF ( anajlepsie investovane peniaze v mojom zivote ) a podarilo sa nam to az po 7mom pokuse ale ja mam iny problem, vek a nekvalitne vajka ale su dievcata co osobne poznam a podarilo sa im to na prvy pokus a stalo ich to do 300Eur. Nesmies podlahnut ich marketingu a dat si co ti nanutia, tu na MK ti dievcata poradia co sa oplati a co nie. Inak mas hradene 3 cykly a ja som sla potom ako samoplatca ale uz do Ciech do Brna, tam to potom pre mna bolo lacnejsie a lieky som si kupovala tu na MK. Uz si zacala nejake IVF ???? ked mas taketo skusenosti. Ak budes chciet naspis mi IP a ja ti poradim. tento mesiac som pichala svoju kolegynu co uz ma po ET a snazila som sa jej pomoct ci si ma zaplatit a co nie. Vela stastia v hladani pravdy ci mat svoje alebo ist cestrou adopcie ale tam sa tiez priprav na vela tazkosti a cakania. Vela stastia.
ahojte baby - mirindik 😉 presne si napisala to co som chcela ja napisat 😀
tahia - naozaj to nie je az take drahe ako pises, niekedy to vyjde lacnejsie dokonca ked ides mimo poistovne len si musis riadne pozistovat info o jednotlivych CARoch, kde to ako funguje, v mnohych za uvodne vysetrenia neplatis vobec nic... treba si pozriet tu na koniku je vela vela informacii alebo sam ist do viacerych CARov, nedat sa odradit hned jednou neprijemnou skusenostou (medzi nami, mna Iscare odradil kedysi na cele 3 roky 😠 bola som taka znechutena ) .... samozrejme, je to jednoduchsie ked clovek ma dostatok penazi, ale peniaze same o sebe nestacia, pozri na mna - penazi dost, do IVFiek sme vrazili za tie roky uz najmenej 15000eur a zatial babatko nemame... nikdy to ale lutovat nebudem, clovek by mal robit to, co citi ze pre seba spravit musi...
systemove zmeny neporiesime, ale ked sa bude kazdy z nas spravat ako zakaznik a dozadovat sa slusnosti, vyjednavat o cenach, nebrat hned prvu ponuku, skusit viacere moznosti a vybrat si tu najvyhodnejsiu - casom sa pristup bude musiet zmenit, uz teraz je obrovsky odliv pacientiek do Ciech pretoze je tam UO lacnejsie a vedia sa chovat na urovni, nase CARy to vedia, budu musiet nieco zacat robit...
@anicka1981 ty si chorá vraj mrtvolky v mrazákoch ako si dovoľuješ niečo také napísať!?? Choď sa už konečne realizovať niekde inde a daj nám pokoj!!!!!!!!!!!
Na každú sviňu voda vrie ... 😠 !
@anicka1981 no teda uz som citala kadeco na MK ale ty si number one 😀 jajaj dieta..z vasne pocate..odkial mas znalost ze automaticky vlozene embryjka sa prijmu ze preziju ze sa donosia.???..to si myslis ze to je tak lahko??a to si nemyslis ze je vasen??? nieje vasen ze zena stale znova berie lieky stale znova riskuje svoje zdravie..??? caka dva tyzdne ci sa embryjko ujme???ty nazyvas vasen to ze niekto niekoho pretoto dakde na zachode a je stoho dieta???a to tiez si ochotna vysvetlovat kde si to dieta urobila??a zeny co si vypiju na vecierku tiez vysvetluju ze som si vypila a nechcela som ale si tu????bozinku drahy..a prekvapenie na zaver...nie neujme sa kazde dietatko kazde emybryjko vela pokusov musi byt.vela snahy vasnivej ..lekarov co sa piplu...ja osobne sa radsej dietatku priznam ano chcela som ta dietatko moje lubila som ta uz predtym snivala som o tvojich vlaskoch ked som rano co rano isla na krv..milovala som ta sialene a vasnivo dietatko moje az tak...ze som to vsetko bola ochotna urobit..a nie si vecou nahodoneho stretu na zachode alebo inde...ty nie si vecou nahody...si vecou dohody medzi bohom a ludmi...
to co je za pacienta ta zenska? dostala som avizo, ze tu prispieva niekto, kto tu nema co robit, no ostala som pekne v soku. a podla toho co citam, by vlastne ani ona nemala navstevovat lekarov. ak je raz chora, nech to necha na prirodu, aj keby to bol zapal pluc, je jej sudene umriet, tak nech umrie. podla jej vyjadrenia sa s prirodou nema bojovat. dufam, ze ju uz zablokovali.....
@anicka1981 ty si žena s menom BEŠTIA
@anicka1981 prosím ťa pekne prestaň už rýpať. to ako nás vnímaš je Tvoja vec. len už s tím prosím ťa prestaň
@afrika a na co mi odpisujes????
hehe no to je lepsie jak telenovela prisam packu 😀
lebo mi nieje absolútne ľahko pri čítaní Tvojích príspevkov. je mi z toho fyzicky aj duševne zle a myslím, že to ubližuje viacerým ľuďom. ale máš pravdu-načo Ti píšem. Múdrejší ustúpi.
Ostatným prajem veľa zdravia pri plnení svojich snov. do tejto témy nebudem prispievať kým tu bude Anicka
@anicka1981 napíšem Ti posledné. na umelom som bola 2x, na KET 3x. bola som 4x tehotná-bohužiaľ som potratila. no neľutujem žiadny zo svojich krokov a teším sa až budem môcť opäť bojovať, lebo verím, že raz bude zo mňa veľmi obetavá maminka 😉
@anicka1981 anca daj si preliecit hlavicku draha, taku zakomplexovanu nánu, sme tu uz davno nemali 😀
ja tipujem ze si jehovistka jak vysita a vymyvas tu ludom mozgy ako to mate v tej vase sekte typicke
@afrika keby si si precitala celu diskusiu od zaciatku, pochopila by si, ze ja si ze ja som nemala a ani nemam nic proti zenam co to podstupili, ja som len napisala, ze ja by som sa na to nikdy na to nedala,lebo mi to pride umele, to je vsetko, hyieny sa do mna pustili, ja sa urazat nenecham,,,
@afrika s toho si nic nerob my sme boli v poriadku a mali sme 2 roky problem dodnes sa vlastne neurcilo co bolo pricinou..my mse po UIU 2..v podstate stastie..sme mali...nevzdavaj sa ..a znej si nerob nic,,ocividne dieta..a dakde zaregistorvana...z nejakej dedinky ci co...co chces... 😀 rype...a nevie co robi a ao com to je..len aby raz ona lekarov neprosila o zazrak..vecsinou to tak je..ja osobne som zacala kontrolovat stravu a zistila som ze som jedla neuveritelne mnozstvo ecok...tak som presla na surovu..kapustu oriesky mrkvu precistila som organizmus...myslim ze to pomohlo...aj vzduch v ke je tak zaneseny...neviem co dychame a jeme,..maternica sa posiluje brusnym tancom...je to vyborne.. 🙂
@anicka1981 takže máme tu okrem histórie, medicíny aj neznalosti z gramatiky, správne je to tipuj a nie typuj, moja 😀
@anicka1981 hyena si tu ty najvacsa jehovisticka chora a primitivna,chod sa dat liecit,surne to potrebujes vyplachnut tvoj kuraci mozog
@anicka1981 ja to netipujem ja to viem, a este dotaz, aj podla tvojich prispevkov, sa vie vypatrat kto si ako sa volas, kde byvas,aj na zaklade IP adresy, tak aby sa do teba niekto riadne neobul a neprisiel ta trosku preplesknut, dnes je vsetko mozne 🙂
a mas pravdu toto je lepsie ako telenovela, a ty v nej hras hlavnu ulohu zakomplexovanej anci 😀
@wifina dobrý nápad.
@anicka1981 čítala som diskusiu odzačiatku. keby si len napísala, že by si na umelé nešla všetko by bolo v poriadku. ale spôsob akým si sa začala prezentovať presahuje všetky hranice a podarilo sa Ti do nepríčetna vytočiť nejednu pisateľku. vyjadrovať sa o takýchto detičkách tak ako sa vyjadruješ...to je už na zamyslenie

prvýkrát mi na MK niekto škaredo vyrazil dych... a najhoršie je, že určite nie som ani zďaleka jediná. Snáď sa príspevky čo najskôr dostanú k pôvodnej téme, hoci prečítané slová zmazať z pamäti nepôjde, aj keď ich admini zmažú z MK