icon

Umelé oplodnenie je len pre boháčov

tahia24
23. feb 2012

Ked je len jediny sposob ako mať,,vlastne dieta,,je umele oplodnenie,aby si človek prichystal grču penazí.Doktory len zdieraju,a nahanaju človeka,zbohatlik pride ku doktorovi a je vo vnutri 30minut,a ked ide na vyš,.alebo konzultaciu manželsky par,čo ma spolu na vyplatu600eur(a to neratam za byt a pod.)tak sa smeje lekar do oči a za 5 minut človeka odbije zo slovami že ,,na čo ste na mna čakali,,A vyšetrenia len natahuju a za každym aby človek visolil 50eur,(a to neratam cestovne)za dva tyždne 120eurplus 2x spermiogram po 10eur.Je to sk.....né zdrieračstvo!Radsej si za ušetrene peniaze prerobim byt,a urobim detsku izbu a adoptujem si dietatko z detskeho domova.To jest moje rozhodnutie,Tymto naše navštevy v ISCARE v Bratislave SKONčILI!Ja nebudem platit 50eur len za to že mi zoberu krv.
🙄 Každemu kto tuži po babetku radim si našetrit najmenej 3000eur, 😒 Podla mna aj to je malo. 😢

anicka1981
Odpoveď bola odstránená
bobocka
27. feb 2012

@anicka1981 akoze pred par dnami som sa na tvoju adresu vyjadrovala slusne,mala som pocit,ze mas len negativny nazor na vec a kazdy mame nan pravo samozrejme,no co tu dnes predvadzas mi fajn tlak zdvihlo! akoze o co ti ide? ty nevidis v akej si teme? co si tu dokazujes? co si ty za cloveka,ked dokazes takto bez mihnutia oka ublizovat inym? tebe nedochadza ako tvoje slova mozu boliet zeny,ktorych cesta za vlastnym miminkom nie je taka priamociara ako ta tvoja?dost,ze sa s tym musia vyrovnat a zabojovat o vlastne miminko,tak este sa im do cesty pletu ludia ako si ty.srdce z kamena a clovek bez chrbtovej kosti sa tomu hovori ☹ skoda,ze vas je stale tak vela ☹

happy8051
27. feb 2012

@anicka1981 nevyhrazam sa ti, len ta upozornujem... tvoje prispevky su urazlive... a ak ti je lahostajmy postoj zien k IVF potom nerozumiem, preco ich nazyvas chuderami a preoc vlastne chodis do tejto temy urazat a provokovat.... nikdy si nebola na mieste neplodnej zeny. ani ja nie. ale nedovolila by som si kritizovat ani sa do nich navazat

happy8051
27. feb 2012

@anicka1981 kontaktujem admina

bubulka722
Odpoveď bola odstránená
anicka1981
Odpoveď bola odstránená
anicka1981
Odpoveď bola odstránená
anicka1981
27. feb 2012

no cakam, kedy ma z toho kona vyhodia .... a furt nic ... 🙄

bubulka722
27. feb 2012

@anicka1981 Nestojíš mi zato! 😉

bobocka
27. feb 2012

@anicka1981 vysvetli mi co tu este robis? o co ti ide? k teme si sa vyjadrila,ano vsetci vieme ako ti je ivf proti srsti,tak cau parky. a vyprosim si ,aby si ma nazyvala zakomplexovanou a este aj zakernou.akoze ty si uz co o sebe myslis? ja som narozdiel od teba zena,co ma otvorenu mysel a som dostatocne empaticka voci ludom,ktori po vlastnom dietaku tuzia a uvedomia si,ze nezijeme v dobe kamennej ,ale mame moznost prirode trosku pomoct,tak to aj spravime.ja mam stastie,ze som nemala problem otehotniet a mam doma krasne zdrave dieta,no nemam koli tomu klapky na ociach.vidim ako ludia velmi tuzia po dietaku a ak im k ich stastiu treba trosku medicinsky pomoct,tak im len zelam aby im to vyslo a mohli sa potom radovat z vlastneho vytuzeneho dietatka.
velmi ma mrzi,ze su stale ludia ako ty,lebo vdaka vede je uz viac stastnych parov,ktore maju vlastne deticky vdaka ivf,ale koli ludom ako si ty sa mozno raz tie deti nebudu citit najprijemnejsie,lebo im budu do hlav vtlkat bludy typu,ze to normlane nie je.velmi smutne z tvojej strany.velmi smutne 😔

anicka1981
27. feb 2012

@bubulka722 kopni si v pohode 😉

anicka1981
27. feb 2012

@bobocka co mi furt odpisujete???? nerozumiem, ignorujte ma,,, v pohode, ale asi vam robi dobre si vybit hnev na niekom...

anicka1981
27. feb 2012

nepiste mi a nebudem sem chodit,,, 😉

ripmajka
27. feb 2012

ešte sa bude pokračovať vo fóre , alebo ho admin uzavrie ? Lebo ak tu mieni anicka1981 viesť tieto prázdne reči , tak myslím že by to mohol urobiť.
Inak ak môžem , mohla by si sa konečne aj ty priznať ako sa veci majú? Lebo stále neviem , prečo ťa zaujala práve táto téma. Veď tu je toľko snažilkovských tém a ty bojkotuješ len túto. No nejde mi to do hlavy??????
Mne sa zdá ,že aj ty si jedna z tých čo majú problém s otehotnením. Aj ja som sa tak trochu psychopaticky chovala skôr , než som prišla na to , že problém treba riešiť a nie plakať , že je to neprirodzené.
A ak máš problém na ktorý som sa pýtala na začiatku , tak skús navštíviť niektoré CAR a myslím , že pomôžu aj tebe.
Bohužial naši chlapi nemajú dostatok genetického materiálu a niektoré z nás zase dosť poškodený rozmnožovací systém.
Takže ak chceš poradiť s výberom , prípadne máš iné otázky skús pozrieť iné snažilkovské témy .

zuzanka.h
28. feb 2012

Je smutné, že stále sú ľudia čo nechápu, alebo nechcú pochopiť problémy druhých miešajú sa do vecí, do ktorých ich ani náhodou nič nie je..... Bohužiaľ ich stretávam denno-denne a royčuľuje ma ich obmädzenosť.
Ale aby som sa vrátila k téme IVF je naozaj drahá záležitosť a skutočne aj nás to stálo strašne veľa. Od kúpeľov, ktoré som si sama hradila, cez lieky, zákroky, ale stálo to zato. (dokopy okolo 5000 éčiek za 2 roky)
Baby ja len nechápem prečo sa liečba neplodnosti nepovažuje za diagnózu, ale také gameblerstvo, alkoholizmus, narkomanstvo hej a tam sa na ich liečbu vynakladajú nemalé financie a podotýkam min.50percent z týchto ľudí niekoho okradli alebo zabili. A takých veselo liečime....To je celé zle....

lauritka
28. feb 2012

Učenie jehovistov si protirečí
Ich základné tézy, ktorými sa riadia niekedy vyvolávajú až úsmev, pretože hlásajú „čierne a riadia sa bielym“. V jednej téze napríklad hovoria, že „Zem nebude nikdy zničená ani vyľudnená“, no viackrát „predpovedali“ koniec sveta.

Ak sa chcú jehovisti nimi stať musia sa usilovať o čo najväčšiu prísnosť vo svojom živote, a preto sekta svojich členov nabáda, aby prerušili niektoré spoločenské väzby.

Nesmú sa v školách zúčastňovať náboženského vyučovania, nesmú prijať transfúziu krvi a nemôžu krv ani darovať. Opovrhujú pápežom a popierajú všetky sviatosti i štátne symboly - vlajku, znak, hymnu. Odmietajú vykonávať vojenskú službu a nezúčastňujú sa žiadnych volieb. Do roku 1965 mali dokonca zakázané aj očkovanie a do roku 1967 aj transplantácie. Zmenilo sa to kvôli ich chorým učiteľom?

Členovia sekty musia čítať len odporučenú literatúru, listy vodcov a časopisy, ktoré sú známe aj u nás – Strážna veža, ktorá vychádza až v 106 jazykoch v náklade 9 miliónov kusov každé dva týždne alebo časopis Prebuďte sa!

Zaujímavosťou určite je aj to, že dnes veria niečomu, čo je prikázané, ale ak napríklad Ústredie spoločnosti svedkov
Ak im podľahnete…
Stať sa stúpencom Svedkov Jehovových je doslova peklom, pretože od tej chvíle sa zriekate nároku na svoj vlastný názor, nesmiete slobodne myslieť a mať pochybnosti o sekte. Ak vaša rodina, priatelia a známi nie sú v sekte jehovistov, musíte s nimi prerušiť vzťahy, a ani im nemôžete nijako pomáhať. Ak sa vám alebo vášmu dieťaťu niečo stane, a potrebujete transfúziu krvi, nemôžete ju prijať, radšej seba alebo dieťa necháte umrieť. A musíte sa samozrejme denne modliť a túžiť po tom, aby prišla celosvetová katastrofa, pri ktorej Boh zničí celý svet okrem Svedkov Jehovových. Tomu sa povie modlenie…

lauritka
28. feb 2012

😅

bettypo
28. feb 2012

Pozdravovať mŕtvolky ..... takýto hnus ešte na MK nebol. Admini dobré ránko

oskvarka
28. feb 2012

@anicka1981 kolko vdaky a ucty k tomu ze si nastastie zatial ziadne operacne zaktroky nepotrebovala, kolko ludi to stastie nema......
o um. oplodneni ti pisat nebudem, ja deti zatial nemam - nedari sa ale nesla by som lebo tiez je to osobne proti mojej viere ale nazvat zeny chuderami a inak urazat za to ze maju iny nazor tak to mi fakt nepride moc slusne... no koment... 😕

84matulik
28. feb 2012

@olivia31 ďakujem krásne....28.6. máme riadny termín, len sa malo dlho čakať na kočík, tak sme ho radšej objednali a prišiel skôr...tak nevadí, sme pripravení...heh.....

84matulik
28. feb 2012

@anicka1981 ja tiež vyjadrujem len svoj názor....len to všetko píšeš veľmi, ale veľmi negatívne...A prirovnávať to k modifikovanej kukurici...fíha....veľmi veľký skok....a absolútne žiadna zhoda, alebo podoba.... 😒
Tiež keď ti embrio vložia ešte nemusí byť automaticky to , že zostane žena tehotná...Je samozrejme že to neni prirodzené, nie je splodené z vášne...to je jasné...Ale ak sa dá pomôcť ľuďom, párom ktorí to chcú prečo nie, a netreba to tak hrozne všetko kritizovať...Preto sa tu všetky do teba pustili....je to tvoj názor, nikto ti ho neberie, ale osočovať ženy ktoré um. oplodnenie podstúpili je dosť kritické...Nie?! nepoznáš ani jednu, tak nevieš ktorá čo prežíva....a len niekoho kritizovať....Aký to má význam??? žiaden....Nehovoriac že ak sa pozeráš na "výdobytky" doby zle, alebo negatívne, tak tým pádom by si nemohla používať doma nič z toho čo určite používaš....všetko by si si musela dochovať, dopestovať, žiaden lekár ani nič podobné...a veľmi pochybujem že to tak robíš.... 😉 Takže veľa šťastia 😉

84matulik
28. feb 2012

@anicka1981 vieš ale jediný kto tu osočuje si len a len TY!!!! normálne grc čo tu píšeš...ale hrozný grc...sorry, ale je to tak...

viktoria1975
28. feb 2012

@anicka1981 mas pravo si toto mysliet, ale tvrdt, ze deti pocate pri IVF nie su pocate z lasky je megablbost. Ver, ze mozno z vacsej lasky, pokory a obety ako mnoho inych deti.

viktoria1975
28. feb 2012

@hencidlo fakt je mozne ist do Brna a poziadat poistovnu o refundaciu? Myslela som, ze tam si to platime sami. Alebo sa na to hladi ako na jeden z troch refundovanych pokusov?

viktoria1975
28. feb 2012

@anicka1981 mengele sa snazil naklonovat cistu rasu arijcov, oni boli len zive maternice......neriesil, ako by umelo oplodnil zidovky, aby sa rodili dalsie zidovske deti...preboha, toto tu neplet, je to ohavne!!! asi nemas zidovskych predkov, co zahynulu v koncentraku, vsak...?

afrika
28. feb 2012

@anicka1981 preboha už sem nelez!!!!!!dosť tím ubližuješ veľa ľuďom, mne osobne tiež......rozumieš tomu alebo Ti to treba nakresliť?????????????????

happy8051
28. feb 2012

vecer som pisala adminovi, aby poriesil uzivatelku anicka1981. nic sa nedeje.... pockam este do obeda a anapisem znova

silvia545
28. feb 2012

@anicka1981 takú úbohú,trápnu ženu ako si ty,som ešte nevidela,,na tebe sa príroda asi musela dobre vyblázniť 😉 asi vedela prečo 😉

domeli
28. feb 2012

klikla som tu náhodou... Gúľam oči, krútim hlavou, otváram i krivím ústa... Nechápem! Viem, že admini musia aj spať, verím však, že vstanú skôr, než sa zloba tu znásobí.

vejula
28. feb 2012

@anicka1981 ty si jehovistka???? Tušim oni maju ešte zakazane transfuzie. To je ozaj super, ked im dieťa umiera a potrebuje transfuziu tak ho nechaju umrieť, lebo Transfuzia je niečo neprirodzene a proti bohu. Ta to je podla mna chore 😖