icon

Umelé oplodnenie je len pre boháčov

tahia24
23. feb 2012

Ked je len jediny sposob ako mať,,vlastne dieta,,je umele oplodnenie,aby si človek prichystal grču penazí.Doktory len zdieraju,a nahanaju človeka,zbohatlik pride ku doktorovi a je vo vnutri 30minut,a ked ide na vyš,.alebo konzultaciu manželsky par,čo ma spolu na vyplatu600eur(a to neratam za byt a pod.)tak sa smeje lekar do oči a za 5 minut človeka odbije zo slovami že ,,na čo ste na mna čakali,,A vyšetrenia len natahuju a za každym aby človek visolil 50eur,(a to neratam cestovne)za dva tyždne 120eurplus 2x spermiogram po 10eur.Je to sk.....né zdrieračstvo!Radsej si za ušetrene peniaze prerobim byt,a urobim detsku izbu a adoptujem si dietatko z detskeho domova.To jest moje rozhodnutie,Tymto naše navštevy v ISCARE v Bratislave SKONčILI!Ja nebudem platit 50eur len za to že mi zoberu krv.
🙄 Každemu kto tuži po babetku radim si našetrit najmenej 3000eur, 😒 Podla mna aj to je malo. 😢

Strana
z19
mysiatko
28. feb 2012

baby no decko to nie je...rodila minuleho roku nejaky mesiac predomnou a tiez trocha zdvihla zlc babam ohladom prirodzeneho pôrodu...a predpokladam ze 1981 je jej rok narodenia takze by to uz mala byt uvedomela zena

dusika11
28. feb 2012

@mysiatko kazdy si moze napisat ze ma dieta ci rodi alebo co...ja tomu nicku neverim ani slovo..a uz vobec to ze ma dieta atd..absolutne..

foryou25
28. feb 2012

@mysiatko no krasne takze vymyvala mozog aj v inych temach hej? no jehovisti to tak bohuzial robia

martinjasen
29. feb 2012

O odomknutie temy mozete poziadat najskor 7.3.2012.

Asmira Team

Strana
z19